Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno mažiai 2004:), plepam..., būnam kartu...

Kur vedat vaikus pas ortopeda? As vesdavau i ortopedijos technika, bet ten tos nezmoniskos eiles. Gal yra ir kitu vietu, kur butu galima ta avalyne pasidaryt pigiau? Turiu Kajui siuntima, nes po vasaros kojos baisiai iskrypo. Jauciu cia nuo crocsu.
Gal kas buvot Vytauto pr. Pėdos priežiūros studijoj?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitar: 21 rugsėjo 2011 - 11:26
jaaazau, apsibliovaiu darbe tą straipsnį paskaičius doh.gif
Ok , rusai reabilituoti po jų komentatoriaus pasisakymų apie mūsų pralaimėjimą prieš MK , jei kas nematėt:
http://www.youtube.c...p;v=DR_nnzY9wiY
bet geriau ir nežiūrėkit, nėr ko bloga prisimint 4u.gif

QUOTE(Egliux @ 2011 09 20, 08:56)

O kodel taip toli jums g.gif 

aš ir galvojau, kaip faina, Vilijampolej bus arti, bet jūs ten toli pažengę, pasirodo unsure.gif mums liepė su pavasarį pradėjusiais.
Atsakyti
QUOTE(Egliux @ 2011 09 21, 09:21)
DD ten vadinasi moksleiviu kurybos rumai berods, kazkas tokio ax.gif

radau karsta.gif Vaikų ir moksleivių laisvalaikio rūmai http://www.vmlr.lt/ vat cool.gif
Jurgitar, tautinių šokių kolektyvas "Malūnėlis" - pirm., treč. ir ketvirt. 14,30 val septynmečiams ir panašiems mirksiukas.gif net aprangą duoda ax.gif

QUOTE(Jurgitar @ 2011 09 21, 11:18)
Kur vedat vaikus pas ortopeda? As vesdavau i ortopedijos technika, bet ten tos nezmoniskos eiles. Gal yra ir kitu vietu, kur butu galima ta avalyne pasidaryt pigiau? Turiu Kajui siuntima, nes po vasaros kojos baisiai iskrypo. Jauciu cia nuo crocsu.

pas ortopedą mes einam į Klinikas, bet dėl batų nieko nežinau. Mums nereikia smile.gif

Man vaikų susirinkimų savaitė : šiandien Martynos, ryt - Godos unsure.gif gerai dar, kad ne tą pačią dieną
Atsakyti
Sveikos,
QUOTE(Koste @ 2011 09 20, 10:56)
aš irgi užsirašiau į būrelį-mokinsiuos anglų kalbą cool.gif , o Kostui pasakiau-blogai mokinsies, neklausysi-eisi šokius arba dainavimą, tai čia bausmė būtų jam jmj kokia lotuliukas.gif

Šaunuolė 4u.gif aš irgi labai norėčiau, gal kada, kai paaugs Tauras susiruošiu.
Dėl šokių, tai liuks idėja, aš Danielę taip pagąsdinsiu biggrin.gif

QUOTE(Jurgitar @ 2011 09 21, 12:18)
Turiu Kajui siuntima, nes po vasaros kojos baisiai iskrypo. Jauciu cia nuo crocsu.

Manau, kad ne gal, o tikrai, Danielei mano taip pat buvo, vieną vasarą pavaiksčiojo su crocsais, tai 2m po to vilko kojas ir šliūmpino, dar ir dabar vaikšto, nevisai normaliai, bet ortopedai jokio gydymo neskyrė. Lankėmės Ortopediniam tam Savanoriuose, kur eilės, bet laukėme gal tik 1,5sav.paskutinį kartą.

QUOTE(Dew drop @ 2011 09 21, 16:01)
Man vaikų susirinkimų savaitė : šiandien Martynos, ryt - Godos  unsure.gif gerai dar, kad ne tą pačią dieną

Mmmmmh...bent šioks toks pliusas dvynukės hihihi.gif O kaip tavo mažoji, ropinėja gal jau? Kaip naktimis, ar pailsi? Aš tai baigiu nuprotėti, Tauras kuo toliau, tuo blogiau valgo ir miega, naktį keliasi po 10-15 kartų, stojasi, verkia, zyzia, krūties neima, greičiau tie visi zūbai užaugtų....

Atsakyti
QUOTE(gelep @ 2011 09 21, 15:42)
Mmmmmh...bent šioks toks pliusas dvynukės hihihi.gif O kaip tavo mažoji, ropinėja gal jau? Kaip naktimis, ar pailsi? Aš tai baigiu nuprotėti, Tauras kuo toliau, tuo blogiau valgo ir miega, naktį keliasi po 10-15 kartų, stojasi, verkia, zyzia, krūties neima, greičiau tie visi zūbai užaugtų....

Maniškės nei viena neropojo ir nešliaužiojo, iš kart kažkaip stojosi ir vaikščiojo. Ir ši ne išimtis rolleyes.gif Varinėja su vaikštuku ir krausto viską aplinkui bei žaloja artimiesiems kojas biggrin.gif Nu, o naktys... Šiais metais dar pilnai nakties nemiegojau doh.gif biggrin.gif ir dabar zirzimas, sukasi ratais lovytėj, vartosi, spardosi. Pastaruoju metu ypač prastai miega. Dantis turi jau aštuonis ir matau, kad dar ne pabaiga. Bet aš kažkaip neimu į galvą, nervuosies ar ne, kitaip nebus irnesakyk.gif o dar keletas mėnesių ir praeis viskas, išaugs greitai...

Vakar susirinkime mano pirmokę išgyrė cool.gif žodžiu, viskas gerai, vien geriausi vertinimai. Bet kažkaip įdomiai, nes pas mus vaikus jau vertina (A, B ir t.t); tiek elgesį, tiek pasiekimus. Jau rašė matematikos testą ir visi gavo tas raides. Kai Goda mokėsi, tai kažkaip neprisimenu, kad pirmais metais bent ką rašinėtų nei debesėlių, nei raidžių, nei dar ko g.gif su mokytoja pakalbėdavom ir viskas.
Atsakyti
Pas mus pazymiu neraso. Tik prie uzduociu lipdukus klijuoja ir raso pagirimus i pasiekimu knygute.
Pas mus klasej jau sugalvojo remontus daryt, tai jau rinkliavos prasidejo doh.gif .
As tai jau neatsimenu kada esu ismiegojus visa nakti, nes Kajus vis dar keliasi belenkiek kartu nakti. O iki jo gimimo ta pati Klaudija dare doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Dew drop @ 2011 09 22, 10:29)
Vakar susirinkime mano pirmokę išgyrė cool.gif  žodžiu, viskas gerai, vien geriausi vertinimai.

Ohoooo! Net 8 bigsmile.gif na tai jūs jau gal arčiau link ramybės smile.gif žinau, kad praeis, bet jau taip sunku būna kartais, et irnesakyk.gif
Dėl Martynos, tai šaunu, o maniškes kaip išpeikė! Neturėjau kur akių dėti, sakė rašytinių raidžių nepažįsta ir pažinti nenori, rūpi tik žaisti, nemoka susikaupti ir t.t.tai dirbame namie, gal persilauž...

QUOTE(Jurgitar @ 2011 09 22, 11:23)
As tai jau neatsimenu kada esu ismiegojus visa nakti, nes Kajus vis dar keliasi belenkiek kartu nakti. O iki jo gimimo ta pati Klaudija dare doh.gif .

Užjaučiu 4u.gif mano merginos irgi iki dabar, jei pervargsta nors kiek, tai naktį budinėja, kaukia vilku, neina nuraminti.
Atsakyti
Maniske sake , kad blogai parkeli laiko.
Bet uzduociu kokiu duoda, kad net mes su MB vakar nezinojom atsakymo lotuliukas.gif . Reikejo nupiesti kocela, su kuriuo senovej skalbdavo. Tai MB skambino tevui aiskintis, kaip jis atrodo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitar @ 2011 09 22, 10:23)

ar tai reiškia, kad Kajus gerai nemiegos, kol dar vienas broliukas/sesutė neatsiras? mirksiukas.gif biggrin.gif

QUOTE(gelep @ 2011 09 22, 10:46)
Ohoooo! Net 8 bigsmile.gif na tai jūs jau gal arčiau link ramybės smile.gif

Daktarytės pasakykit, o kiek aplamai turi dantų išaugti? aš viliuosi, kad tokiais tempais, mes visus greit išauginsim ir baigsis mano nemigos naktys doh.gif unsure.gif biggrin.gif

QUOTE(Jurgitar @ 2011 09 22, 10:57)
Bet uzduociu kokiu duoda, kad net mes su MB vakar nezinojom atsakymo lotuliukas.gif . Reikejo nupiesti kocela, su kuriuo senovej skalbdavo. Tai MB skambino tevui aiskintis, kaip jis atrodo lotuliukas.gif

aha, aš irgi iš Godos mokslų vis prisimenu užduotį, kai antroj klasėje turėjome išsiaiškinti kokios grūdinės kultūros nupieštos (buvo visokie kviečiai, miežiai, avižos ir kt pavaizduota, o mums miestiečiams tai visos tos varpos vienodos blush2.gif ) ir kas iš jų gaminama doh.gif visą giminę teko pajungti... unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
Negasdinkit. Pas mus dar nemaciau jokiu pazymiu. Sake, kad neraso... man keista, nes visiem vistiek ka nors raso.. sypseneles, lipdukus, saulytes... o cia NIEKO. Keistoka... siandien vakare susirinkimas. Remontui pavasary rinkom. Tikiuosi daugiau nereikes... ir tikiuosi neatsiras kuribingu teveliu su didelem idejom.. ypac finansinem

beje.. si vakara parsivesiu golfus ir dar sake idejo keleta kazkokiu rankinuku.. vyrisku ir moterisku. Nemaciau, negaliu komentuoti. Ryt visa diena busiu namie. sakyti kokia valanda atvaziuoti ar norit pavieniui laisvu grafiku uzsukineti kavos ? ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(karapuzike @ 2011 09 22, 13:56)
ir tikiuosi neatsiras kuribingu teveliu su didelem idejom.. ypac finansinem

Pas mus tai jau atsirado dideliu aktyvistu doh.gif
Atsakyti
Pas mus jau buvo anksčiau susirinkimas, kol kas remontuoti nieko neketina, tai susimetėm po 80Lt pratybom, ir po 4 ar tai 5 Lt kas mėnesį klasės fondui, tai daviau metam į priekį, vat ir visos rinkliavos(kol kas smile.gif).
Karapuzike, nusiramink mirksiukas.gif mano merginoms irgi nieko nerašo, nei šypsenėlių, nei lipdukų, nei dar ten ko.
Atsakyti