QUOTE(Melita @ 2005 07 09, 00:22)
Labai įdomu būtų sužinoti,kaip tu jas šaldai
Aš niekada dar nešaldziau,bet norėčiau pabandyti. Trintas su cukrum kokioj taroj šaldai? Tikriausiai mažuose indeliuose ...
O cielas kaip? paprastai sudedi,ar kaip nors kitaip? Būčiau labai dėkinga už ats.





Aš tai šaldau įvairias uogas: serbentus, vyšnias ir t.t.. Braškes nepjaustytas šaldau paprastai. Turiu tokius 2 didelius indus nuo ledų, į kuriuos sudedu neplautas švarias braškes. Keletą metų buvo mėginta plauti, bet vanduo nusėda ir gale buvusios braškės tokios su ledu lieka neskanios. Todėl neplaunu. O sutrintas tai tiesiog nuplautas sutrini, galima dėti cukraus pagal skonį (aš nededu) ir supilu į mažus maišelius ir užšaldau. Patogiau maži indeliai (nuo margarino ar pan.) Tik kad stiprūs būtų, išimant neplyštų (nuo mišrainių iš parduotuvių nepatvarūs). Viskas
