Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

help.gif help.gif kokią želė pirkti? anytai tortą nešiu, negali nepavykti blush2.gif
Atsakyti
Aš siūlyčiau pačiai darytis. Žiūrint kokios nori, jei baltos, tai galima ir su kefyru bei cukrumi, jogurtu, grietine ir pan. O šiaip gali pirkti parduotuvinę ir ten pilti mažiau vandens nei rašo ant pakelio arba papildomai pridėti želatinos.
Atsakyti
Aš tai visą laiką "Gerovės" želė perku. Jei darau kokį tortą, tai truputį mažiau vandens pilu, kad labai nedrebėtų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Čika @ 2005 07 03, 23:24)
Paprasti lietuviški saisainiai (2 pakeliai), daug pjaustytų braškių, konservuotų persikų, bananas ir 900g jogurto, sumaišyto su 0.5l apelsinų želė ir 1.5pakelio želatinos. Viskas thumbup.gif  Palaukti 2 val, kol stings šaldytuve!!!!! Linijom nepavojinga  yahoo.gif  Skrandukui  wub.gif  Kaip tik svečių turėjau, tai labai gyrė 4u.gif  Braškės savo, tai visas torčiukas kainavo apie 10 litų blink.gif  biggrin.gif  Ir kaip greit padariau mirksiukas.gif


Nusipirkau produktų , bėgu daryti .
Jaučiu skanumėlis nereaalus turėtų būti ........
Atsakyti
O as tai dabar braskiu prisaldziau. Ir trintu su cukrum, ir cielu uogu ax.gif Ziemai atsargas darausi. biggrin.gif
Atsakyti
Vajeeetau koksai skanus torčiukas gavosi .
Merginos , pabandykit , nepasigailėsite .
Ačiu Čika už receptuką ........
Atsakyti
QUOTE(dute1 @ 2005 06 30, 14:03)
Siūlau labai paprastą ir skanų braškių pyragą 4u.gif  Vakarienei pats tas ax.gif
Tešlai: 2 kiaušiniai, puse stiklinės cukraus, 1/3 stiklinės pieno, 50gr sviesto, 1 stiklinė miltų ir nubrauktas šaukštelis gesintos sodos.
Įdarui: braškių apie 1,5 stiklinės ir pabarstimui cukraus pudros.
Sviestą ištirpinti. Kai jis atvės supilti į jį pieną, sumušti kiaušinius ir supilti cukrų bei išmaišyti gerai, o tada supilti sodą, o po to ir miltus ir vėl gerai išmaišyti. Supilti į sviestu pateptą skardą, o ant viršaus pridėlioti pjaustytų braškių. Keprti orkaitėje apie 30-35 min. maždaug 200 laipsnių temperatūroje. Ištraukus apibarstyti gausiai cukraus pudra, o po to netrukus galima ir vaišintis. Skanu su pienu ar kava. Skanaus!

Na, suviliojot ir mane thumbup.gif Juolab, kad dėl nieko nereikia į parduotuvę bėgti. Kepa orkaitėj. Tikiuosi, skanu bus. Bent jau kvapas... clap_1.gif essen.gif
Atsakyti
QUOTE(LadyStar @ 2005 07 08, 19:23)
Na, suviliojot ir mane  thumbup.gif  Juolab, kad dėl nieko nereikia į parduotuvę bėgti. Kepa orkaitėj. Tikiuosi, skanu bus. Bent jau kvapas...  clap_1.gif  essen.gif


skanu ir ne tik kvapas geras thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Čika @ 2005 07 03, 23:24)
Paprasti lietuviški saisainiai (2 pakeliai), daug pjaustytų braškių, konservuotų persikų, bananas ir 900g jogurto, sumaišyto su 0.5l apelsinų želė ir 1.5pakelio želatinos. Viskas thumbup.gif  Palaukti 2 val, kol stings šaldytuve!!!!! Linijom nepavojinga  yahoo.gif  Skrandukui  wub.gif  Kaip tik svečių turėjau, tai labai gyrė 4u.gif  Braškės savo, tai visas torčiukas kainavo apie 10 litų blink.gif  biggrin.gif  Ir kaip greit padariau mirksiukas.gif


Išbadžiau šį receptuką. Nedėjau tik persikų, nes tingėjau eiti į parduotuvę ir vietoj apelsinų želė dėjau kivi želė, nes tik tokią turėjau namie blush2.gif bet skonis iš ties puikus. Svarbiausia, kad neriebu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Skubiai reikalinga pagalba 4u.gif
Užpyliau želatiną su karštu vandeniu doh.gif O reikia lyg tai su šaltu, palaukti kol išbrinks ir tada šildyt... Lyg tai taip pamenu, nes ant pakleio aiškiai neparašyta... Man lėkt naują pirkt, nes tai jau amen, ar vis tiek ji sustings....? Pšašau, patarkit greitai....
Atsakyti
QUOTE(dute1 @ 2005 07 08, 19:35)
skanu ir ne tik kvapas geras thumbup.gif  biggrin.gif

Labai ačiū už receptą. Labai patiko thumbup.gif
Tik braškės, deja, ne šviežios buvo, o sutrintos iš kameros, bet puikiai tiko essen.gif Tarsi karštas pyragas su ledais vacation4.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted_berry @ 2005 07 07, 18:16)
O as tai dabar braskiu prisaldziau. Ir trintu su cukrum, ir cielu uogu  ax.gif Ziemai atsargas darausi. biggrin.gif


Labai įdomu būtų sužinoti,kaip tu jas šaldai blush2.gif Aš niekada dar nešaldziau,bet norėčiau pabandyti. Trintas su cukrum kokioj taroj šaldai? Tikriausiai mažuose indeliuose ...blush2.gif O cielas kaip? paprastai sudedi,ar kaip nors kitaip? Būčiau labai dėkinga už ats. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti