Įkraunama...
Įkraunama...

Apsaugos lovytei ir baldakimas

Baldakimo nepirkau, nes man tai jis toks berysio daiktas ir viskas, net paciai nemalonu butu taip apdangstytai miegotai doh.gif O stai su apsaugelem apsisoviau, prisiekinejau, kad ju nepirksiu, bet kai mazius pradejo sestis ir stotis ir kas kart vis bum su galvyte i virbus, pradejo sirdi skaudeti - nupirkau tas paaukstintas, vis svelnesnis smugis smile.gif Tik mano chuliganas greit visus raistelius nulupinejo doh.gif
Atsakyti
Būsimam kūdikėliui buvome įsigiję patalynės komplektą (120 Lt), kuriame buvo ir baldakimas, ir apsaugos. Baldakimo taip ir neišpakavau , kažkaip neprireikė, o apsaugėlės dar ir kaip pasitarnavo thumbup.gif . Mažasis lovytėje labai dūkdavo, bet galvytė buvo apsaugota, o ir miegant kojytės tarp virbų neįlįsdavo.
Atsakyti
QUOTE(Ilcia @ 2009 01 11, 19:36)
Būsimam  kūdikėliui buvome įsigiję patalynės komplektą (120 Lt), kuriame buvo ir baldakimas, ir apsaugos. Baldakimo taip ir neišpakavau , kažkaip neprireikė, o apsaugėlės dar ir kaip pasitarnavo  thumbup.gif . Mažasis lovytėje labai dūkdavo, bet galvytė buvo apsaugota, o ir miegant kojytės tarp  virbų neįlįsdavo.

drinks_cheers.gif dukrytė miegodama mėgsta įremti kur nors galvytę,kai nebuvo lovytėj apsaugėlių tai naktį pasigirsdavo toks galingas BUM (su galvyte kaukšteldavo į lovytės virbus). taipogi apsaugo nuo rankyčių ir kojyčių išlindimo ir užkliuvimo už virbų
Atsakyti
Manau kad verta isigyti apsaugeles, o baldakinas cia jau skonio reikalas, as dukrytes kabinau baldakina, o suneliui kazkaip neprireike jo. O apsaugeles tai tikrai geras daiktas thumbup.gif
Atsakyti
Aš pritariu daugumai mamų, kad apsaugėles (ypač aukštenės yra reikalingos), tačiau baldakimas apsoliučiai nereikalingas daiktas, na nebent jau vaikui į akis saulė plieskia...
Atsakyti
dviem savo mergaitems pirkau komplektukus su apsaugelemis ir baldakimais.
Apsaugeles - praktiska, baldakimas - man asmeniskai labai grazu wub.gif
bet baldakimas buvo tik iki kol ir vienai ir kitai suejo metukai smile.gif
Atsakyti
Apsaugėlės tikrai geras daiktas, kai vaikai jau maltis pradeda, nes maniškė tai ir su apsaugom sugebėdavo tarp tų virbų įsinarpliot doh.gif O baldakimas, tai tik grožio reikalas, mes jį naudojom iki kokių penkių mėnesių, paskui jis tik maišė
Atsakyti
Apsaugeles tikrai labai pravercia kai vaikutis bemiegodamas ima galvyte prie lovos virbu spausti...Ir siek tiek nuo sviesos apsaugo,kai diena miega smile.gif
Atsakyti
Nusipirkau patalynės komplektą kartu su baldakimu ir apsaugom. Baldakimo nusprendžiau nenaudoti, kažkaip nelabai jis man reikalingas pasirodė, todėl jį nunešiau į siuvyklą ir iš jo pasiuvo dvi paklodes (manau naudingai panaudojau thumbup.gif )
Atsakyti
As taip pat visu 100% uz apsaugas lovytem thumbup.gif thumbup.gif O va baldakimas man visiskai nereikalingas daiktas schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif Bet cia skonio reiklas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo electra23: 14 vasario 2009 - 22:37
apsauga aplink lovele- butinas dalykas, jei rupi mazylio saugumas, o baldakimas- tiesiog grazu thumbup.gif
Atsakyti
ir mano nuomone, apsaugeles tikrai reikalingos, tik patarciau pirkti tvirtas aukstesnes, kadangi turejau tokias per sprindi aukscio, tai vos keliu men nusparde ir ikisdavo kojyte, kaip ju ir nebuta. o baldakimas, tai tik del grozio, o laikui begant mane jis pradejo erzinti, prie vaiko patogiau palinkti, kai jo nera biggrin.gif
Atsakyti