Įkraunama...
Įkraunama...

Tortų, pyragų ir kt. kepinių puošimas, 70 tema

@adrij@

negaliu žiūrėt... kaip gražu.. o tas su šuniukais ar meškiukais tai gali ašarą išspaust..
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 09 17, 16:05)
@adrij@

negaliu žiūrėt... kaip gražu.. o tas su šuniukais ar meškiukais tai gali ašarą išspaust..

..... o rozmarinai , jei jau neskiri ar meškiukai , ar šuniukai , tai tikiu , kad turbūt ašaros dar vis rieda ( iš juoko ) lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2011 09 17, 15:02)

Jusu tortai kaip visada nuostabus ir nepakartojami bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif
o suko pabarstytas pirmas tortukas ?
o tos sages tikros ar is molduku ?
Atsakyti
Ačiū 4u.gif .

Jis nebarstytas , tai aisingo taškiukai ( 0 numerio skylutė ) , sagės , ne moldukų , " svarovskio " kristaliukų biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(gabijux @ 2011 09 17, 15:21)
google irasyk cake army theme, tai mestels tau ne viena ten ideja 4u.gif

Aciukas, einu ziureti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(@adrij@ @ 2011 09 17, 17:21)
Ačiū  4u.gif .

Jis nebarstytas , tai aisingo taškiukai ( 0 numerio skylutė ) , sagės , ne moldukų  , "  svarovskio " kristaliukų  biggrin.gif  .

sages superines bigsmile.gif o taskiukai man labai patinka, maniau kad barstet su kasko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tinulia84 @ 2011 09 17, 15:12)
nes va papasakosiu kaip giminaičiai išsidergė iš mano bulvių maišo, kur čia dėjau, nuėjau migdyt vaikų, ateinu tortą jie sau šveičia, masę nuo viso torto nuvožė ir sau tada jį supjaustė smile.gif

lotuliukas.gif vo teisingai padarė......šaunuoliai..... lotuliukas.gif

Adrija-pasakiški tortai

Olesta-puiku...labai gražus tortai
Monikute-puikus,baltas toks nekaltas tortas.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kirbe: 17 rugsėjo 2011 - 17:49
tinulia84 lotuliukas.gif su ta nuvozta mase, tai prisijuokiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Pamačiau adrijos tortus ir dingo noras kepti doh.gif galima pasakyti tik vieną žodį - tobulumas rolleyes.gif nėra prie ko prikibti, tik slačius atsidaro iki žemės lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o kai pats kepi, kad ir kiek besistengtum vistiek gaunasi šnipštas doh.gif

QUOTE(@adrij@ @ 2011 09 17, 18:21)
Jis nebarstytas , tai aisingo taškiukai ( 0 numerio skylutė ) , sagės , ne moldukų  , "  svarovskio " kristaliukų  biggrin.gif  .

Dėl sagių galių patvirtinti, kad ten tikrai svarovskiukai wub.gif nes ir mūsų vestuvėse buvo tokia Adrijos sagė wub.gif bet tai žiūrėk gal koks Naitas ir "išras" būdą kaip sumeistarvoti tokias valgomas biggrin.gif deimantus tai jau sukūrė biggrin.gif

QUOTE(rugiagele26 @ 2011 09 17, 18:51)
tinulia84 lotuliukas.gif su ta nuvozta mase, tai prisijuokiau  lotuliukas.gif

aš irgi tiek užsispiegiau, kad net vyras prišoko su klausimais - ko čia spiegi, kas yra, papasakok, papasakok lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 17 rugsėjo 2011 - 19:59
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif aš tai kai pamašiau taip išrengta savo tortą juokas nepaėmė biggrin.gif o tik pagalvojau, nu *****a jau uošvienė bus nagus prikišus biggrin.gif o kalbant apie tortų išdraikymus....tai per mūsų vestuves, ateinam pjaut savo jau to vestuvių torto...ogi žiūrim jis JAU prapjautas..nu tai irgi pasijutau kaip škuduru gavus per veidą....panašios savijautos man čia buvo šiais dvejais atvejais smile.gif
Atsakyti
@adrija@...

...nu neturiu žodžių, nu...
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 09 17, 21:24)
@adrija@...
...nu neturiu žodžių, nu...

biggrin.gif .... užteks ir " nu " .." nu " ..... dėkui Olesta , *monikutė* , Kirbe smile.gif .
Atsakyti
tai kad žadą vakar atėmė, traukiu, traukiu orą, visas kišenes išverčiau žodžių beieškodama ir pasimečiau kaip braškė ražienoj, kalbos dovaną atėmėt rolleyes.gif
Atsakyti