Įkraunama...
Įkraunama...

Tortų, pyragų ir kt. kepinių puošimas, 70 tema

QUOTE(Olesta @ 2011 09 17, 08:30)

Olesta jusu tortukai kaip visada grazus, paskutini copy darau- l. grazios gelytes ir domina dengimas bezu, daug kas nenori tos mases ir prasio kremo virsaus tongue.gif
O as tai dariau siaip backute ne bokaliuka, nes norejos platesnio torto, 26 skersmes biskvitas, ir zinau kad sudedama biskvitus truputi gryba nupjoviau- kazkaip surode, kad kuprele, kuri gavos biskvite, tiks virsui, bet nepagalbojau, kad man tai padarys kugi, tai taip ir liko, o gi reikejo virsu tiesu daryt...na kita kart zinosiu doh.gif
Atsakyti
ačiū, čia šlapia bezė, tortas apteptas sviestiniu kremu su trupinukais, ir paskui bezuota...
Atsakyti
didziulis ACIU erikiuxxx ir Olesta uz atsakymus.

Kadangi cukrine mase jau pagaminta, tai bandysiu ka nors isgauti is jos....gaila butu ismesti.....

o apie kuri tiksliai pastilaza jus kalbate?

nes papauosimu temoje tiek visokio gerio, kad net neaisku ka man geriau pasirinkti, kad netektu vel siukslines paslaugu prasyti.... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Rodaiusi ir as smile.gif
Snikeris,pastilazas, trupinukai, grietinele
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 09 16, 22:33)
tragakanas dedamas minkant masę, t.y. ją ruošiant įmaišomas į pudros-krakmolo mišinį... masė laikoma parą, paskui gaminama iš jos kas tik norima...
su Cipciuko mase reikia mokėti dirbti greitai, laikyti kiekvieną gabaliuką drėgnai maišiuke, jei nėr šių sąlygų, nebus ir papuošimų... gaminkitės pastilažą, bus paprasčiau...

Oj doh.gif , o as jau veliausiai ja idejau verysad.gif , nieko kita kart zinosiu biggrin.gif
Aciukas 4u.gif

Visi tortai nuostabus wub.gif wub.gif wub.gif labai patiko pirmas is filmuko vaikisko thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(airius @ 2011 09 16, 23:36)

Labai faina backute thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , reiks ir man prie progos kada padaryti biggrin.gif
O kaip reideles ispausdynejai, man visai neiseina blush2.gif verysad.gif , tokias pat turiu, bet siaubas koks, nemoku ju iskrapstyti blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(gabijux @ 2011 09 17, 11:54)

Tortukas fainas wub.gif toks neiprastas thumbup.gif wub.gif, tik zolyte truputi per ilga isejo vietomis, bet ideja gera thumbup.gif kokia proga darytas? reiks ir man kasko panasaus ieskoti vyro jubiliejui, jis gi pas mane karininkas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 09 17, 14:05)
Tortukas fainas  wub.gif toks neiprastas thumbup.gif  wub.gif, tik zolyte truputi per ilga isejo vietomis, bet ideja gera thumbup.gif  kokia proga darytas? reiks ir man kasko panasaus ieskoti vyro jubiliejui, jis gi pas mane karininkas biggrin.gif

Aha, zolyte nevykus... blush2.gif tortukas skirtas seimos draugui, kuris yra karininkas...neseniai grizo is Afganistano... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gabijux @ 2011 09 17, 13:55)
Aha, zolyte nevykus... blush2.gif  tortukas skirtas seimos draugui, kuris yra karininkas...neseniai grizo is Afganistano... 4u.gif

gerai sugalvojai, fainas tortukas thumbup.gif wub.gif
reiks ir man kaska sugalvoti savo mylimajam kita met, maniskiui jubiliejus ir irgi karininkas ax.gif biggrin.gif

Gal kas turi kokiu ideju ? buciau dekinga jej imestumet pavyzdzius bigsmile.gif
Atsakyti
Labas darbštuolės hi.gif .

Žinote , rašiausi nikus , tortus , nuo pirmo puslapio , pagirti norėjau ...bet pasimečiau doh.gif , tarp tokios gausybės grožybių wub.gif.

O va vienas labai įstrigo , *monikutės* krepšelis , pasakiškas grožis wub.gif wub.gif wub.gif .

Mano keli , kaip visada , pradėsiu nuo vestuvinių .

user posted image

user posted image

user posted image

Čia didelis , bet labai norėjo dar vienos rūšies paragauti , tai dar mažesnį ėmė .

user posted image ...user posted image
Atsakyti
GROŽIAI wub.gif kaip visada adrijos torčiukai visi nukopinti smile.gif
Papildyta:
o aš norėjau paklaust, pati žadu dayt su nevalgoma juosta torčiuką ir galvoju, kai jį pjauna kaip daro žmonės? nuima tą juostelę ir paskui pjauna ar kaip? nes va papasakosiu kaip giminaičiai išsidergė iš mano bulvių maišo, kur čia dėjau, nuėjau migdyt vaikų, ateinu tortą jie sau šveičia, masę nuo viso torto nuvožė ir sau tada jį supjaustė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 09 17, 15:58)
gerai sugalvojai, fainas tortukas thumbup.gif  wub.gif
reiks ir man kaska sugalvoti savo mylimajam kita met, maniskiui jubiliejus ir irgi karininkas ax.gif  biggrin.gif

Gal kas turi kokiu ideju ? buciau dekinga jej imestumet pavyzdzius bigsmile.gif

google irasyk cake army theme, tai mestels tau ne viena ten ideja 4u.gif

@adrij@ pasaka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tinulia84 @ 2011 09 17, 15:12)
GROŽIAI  wub.gif  kaip visada adrijos torčiukai visi nukopinti smile.gif
Papildyta:
o aš norėjau paklaust, pati žadu dayt su nevalgoma juosta torčiuką ir galvoju, kai jį pjauna kaip daro žmonės? nuima tą juostelę ir paskui pjauna ar kaip? nes va papasakosiu kaip giminaičiai išsidergė iš mano bulvių maišo, kur čia dėjau, nuėjau migdyt vaikų, ateinu tortą jie sau šveičia, masę nuo viso torto nuvožė ir sau tada jį supjaustė smile.gif

Ačiū mieloji , tiesa , tavo baltas tortas dvelkia tokiu tyrumu wub.gif , nuostabus tortukas thumbup.gif .

Juostelė priklijuota tik sujungimo vietoje , kai ruošiasi pjauti , atklijuoja ( be galo lengvai , nuima , ir ...šmaukšt peiliuku , taip ir sekančius tongue.gif .

O kaip kas valgo , nekreipk dėmesio , matyt padarei tokį maišą , kad pamanė , kad aptraukei tikru laugh.gif

--------------------------------------------------------------------------------------

Dar pora smile.gif .

user posted image

Labai greitukas , iš vakaro - rytui doh.gif .

user posted image

O šitas taip : keturiasdešimt metų ( keturi lapai ) , keturios sesės ( vėlgi keturi lapai ) ir žodžiai bus skirti apie dobilą .

user posted image

Atsakyti
gražumynai, jūsų greitukai, kaip mano šedevrai biggrin.gif
Atsakyti