QUOTE(*mable* @ 2012 08 09, 17:53)
kai reikes turta dalintis atsiras visi
Man asmeniškai, tas laiko tarpas "kai reikės dalintis turtą" jau visiškai nieko nebereikš. Esu princpingas žmogus, visada vadovaujuosi teisingumu. Kas liečia turto - aišku visiems pirštai į save lenkiasi. Bet esmė tame, kad pas mus tiek iš tėvo(ATA) tiek iš maos pusės nebuvo ir nebus raštiškų palikimų. Tėvas norėjo, kad po jo mirties jo turtas atitektų jo vaikams po lygiai, mama taip pat... Bet mama aš rūpinuosi neatsižvelgiant į tai. Pagalvoju, kad ji mano Mama, kad ji mane pagimdė, užaugino, nenumetė kažkur patvory, ir dėka Jos aš gyvenu šiame pasaulyje. Tai kad dabar ir turiu jai atsidėkoti (ar kaip čiaa geriau išsireiškus).. Aš suprantu, kad ir mes susensime ir sirgsime.. Bet niekaip negaliu susivaldyti su savo pykčio priepuoliais savo brolio atžvilgiu

. Pastoviai burbuliuoju ant jo, kad jam visiškai dzin, kad mūsų mama serga. Kaip skaudu būna, kai mano mama šneka(ji serga demensija), kad mano brolis neatvažiuoja pas ją todėl, kad jis dirba

( aš juk nedirbu todėl, kad tenka suktis ją prižiūrint, nes tikrai dirbti geriau, nors pinigų papildomų būtų), arba "mano brolis žino, kad aš ją rūpinuos, tai ko jam dar ją lankyti".. O situacija tokia, kad noriu dirbti, bet negaliu..

. Anksčiau broliui sakiau, kad aš pavargau viena , prašiau padėti spręsti mamos priežiūrą. jo ats.: susitvarkyk globą, gausi 700 lt

, tada samdyk auklę jai prižiūrėti.. Tokių pinigų niekas nemoka, mano mama auklės neprisileis (ji mano, kad pati gali viskuom pasirūpinti

). Ir gaunasi taip, kad mama pagimdė du vaikus, juos užaugino, nieko jiems netrūko, o prižiūriu tik aš ir dar tenka išklausyti, kad anas va laiko neturi

. Va nuo to man pačiai pradeda važiuoti stogas, pikta darsi kad kai kas man net neskambina ir neklausia kaip mama laikosi ar gyvena

..