Ačiū moterys, merginos už paguodą

.
Šiandien vėl manęs vienu momentu nepažino, nors paskui ir vėl kaip ir viskas normaliai( na aš jau nebepergyvenu dėl to, kad mama nežino kas vyko prieš minutę, valgė ar gėrė, čia jau normali tokia kasdienybė). Pradėjau duoti Tanakaną, anksčiau gėrė stipriausią Sermioną 2 k per dieną. Bet liga daro savo, kasdien einam vis blogyn, nors retkarčiais visiškai normalus žmogus (ypač su svetimais., t.y. gydytojais). Kažkurią dieną pati duris atrakino nepažįstamai moteriškei, kuri balsavimo lapelius nešioja(manęs tuo tarpu nebuvo), tai ir balsavimo lapelį paėmė ir net pasirašėpati ir man net tą popierių parodė

..., nu sveiko proto visiškai buvo. O sękančią dieną visai su atmintim blogai... Prieš 1,5 metų vežiau mamą į pas neurologą Grybo g (nors eilių nėra, todėl ir vežiau). Ten Fišas pažiūrėjo diskelį tomografo ir magnetinio rezonanso, sakė, kad amžiniai pakitimai, kaip ir nėra Altzheimerio, išrašė Yasnal. Sako, nekompensuojami, jei norit kad juos kompensuotų - pradėkit tirtis, kad mums tą ligą pripažintų. Nupirkau tuos vaistus, pradėjo mama gerti, spaudimas sukilo, psichuota pasidarė, nutraukiau. O pas mus bendr prk gydytoja klausia: iš kur jus Altzheimerį ištraukėt?(Na ji turbūt galvoja, kad man dėl slaugos pinigų 700 reikia, todėl taip šneka). Nors pinigų tų rimtai reikia, nes šio metu blogai visai, niekur nedirbu ir net negaliu įsidarbint, todėl kad važiuoju ir būnu pas mamą. Ir psichiatrinėj mama gulėjo tris kartus, ir ten nieko konkrečiai, demencija, o kokia ten iš tikro - niekas nesako. Dabar vėl eisiu pas šemos, prašysiu siutimo pas neurologą, pas psichiatrą, šnekėsiu, kad tegu konkrečiai tiria kokia ta DEMENCIJA. Jau taip bijau tos Altzheimerio

.
Dar viena problema su gyvenimo-namų klausimu. Mano brolis mamos imti ir prižiūrėti nenori, nors aš galiu visų turtų mamos atsisakyti, kad tik jai būtų priežiūra. O aš tuos turtus pardavusi + savo butą, negaliu nupirkti namo(kur man, vyrui, vaikui ir mamai apsigyvent) , nes yra juk brolio dalis iš mamos turto. Jis nori savo dalies ir viskas, nors ar jam nedaeina, ar jam daeina, tik yra labai patogu, kad aš savo gyvenimą aukoju, juk mama yra ir jo mama, ir turėjo jis viską ką norėjo

... O jis turbūt galvoja, kad va, aš tokia ponia, namo man mat užsireikė, tai noriu tokiu būdu tą namą isigyt

. Na tipo pirkis iš savo dalies kas išeina

O mama gyvena dabar ne su manim, aš kiekvieną dieną pas ją važiuoju net po kelis kartus, valgyt išvirt, pasivaikščiot (jei nuotaika jos normali) išvest, dar maisto supirkt, vaistus suduot.. Pavargau nuo tokio važinėjimo, pas pačią namuose nėra laiko susitvarkyt, o ir vaikas jau mano vos ne pamirštas... Patys gyvenam 2- kambariuose, vaikui irgi negerai būtų keistenybes savo kambaryje klausytis (jei mamą pasiimt pas save). O pas mamą man su šeima kraustytis taip pat problematiška. Mes tai dabar normaliai susiremontavę gyvenam. O pas mamą kambariai apkrauti, išmest nieko neleidžia. O dar ir neleidžia man ten būnant langų atidaryt, ar vandens leist... Va taip

. Ir taip blogai ir anaip blogai. Galvojau namą nupirkus tos erdves daugiau butų, turėtų kiemą savo kur išeiti ir pasėdėti ir man taip lengviau, nereiktų lakstyti (jau ant kuro vien kiek pinigų išeina). Jau nebešneku apie tai, kad asm gyvenimo kaip ir neturiu, negaliu net miegoti ramiai, vis galvoju kaip mama... O ji pati niekur iš namų aišku neeina, o jei išeina - tai juodais rūbais eina susinervinusi pas kaimynus, vaikšto kieme, tipo jos dukrą papjovė, sūnų nušovė...

. Tai va taip nekaip pas mus yra. Bet dar sakau ačiū Dievui, kad mama savo kojom vaikšto(nors ir po savo butą). Bet jau su tuo manęs neatpažinimu tai labai baisu

. Man mama anksčiau pasakojo(na kai buvo neligonis), kad jos mama sirgo vėžiu ir mirė jauna, tai ji mano mamos (dukters savo mažos) prieš pat mirtį nepažino

. Tai jau visokių negerų minčių prisigalvoju

.