Patarimas imk vieną rožę, dėk į didelį gražų voką 50 litų ir viskas.
Mačiau labai gražiai apipieštus vokus, paprasčiausia nusiperka didelį voką ir apipiešia guašu ar flomasteriais, tikrai labai gražiai atrodo
Vokeli man duoti labai nepatogu. As net gydytojui pinigu paduot nemoku
Tie studentai butuka jau turi, baldus turi, buitine technika taip pat. Mat susimete gyveno ir spejo viska susipirkt
Tie studentai butuka jau turi, baldus turi, buitine technika taip pat. Mat susimete gyveno ir spejo viska susipirkt
Tai lygtai be buto ir baldu nieko daugiau nereikia... nu, nu... patikek manim jie tikrai sugalvos ka nusipirkti, galu gale gal visus dovanotus pinigus sudeje i kokia kelione nuvaziuos. O del to, kad bijai vokeli iteikti:
1. teisingai Alonda rase - idek i grazu voka ir paduok kaip paprasciausia dovana (o jei kokia smukmena butu mazame maiselyje ideta nebijotum iteikti???????)
2. Siais laikais daugelis jaunavedziu noretu gauti pinigus, o ne 10 vienodu tauriu servizu ir 15 cecholu.
1. teisingai Alonda rase - idek i grazu voka ir paduok kaip paprasciausia dovana (o jei kokia smukmena butu mazame maiselyje ideta nebijotum iteikti???????)
2. Siais laikais daugelis jaunavedziu noretu gauti pinigus, o ne 10 vienodu tauriu servizu ir 15 cecholu.
Kiek esu sveikinusi prie zakso, dovanojau tik gėlių, kitas reikalas, jei sveikina grupės ar darbovietės atstovai, tada paprastai dar ir dovanėlę prie gėlių prideda, bet pavieniui, nemanau, kad reikia dar kažką. Bent aš tai gavau gėles nuo pavienių draugių ir buvau baisiai laiminga, kad nepasididžiavo ir atėjo pasveikinti
Manau, kad jei nekviečia į vestuves, tai pakanka tik gėlių
Manau, kad jei nekviečia į vestuves, tai pakanka tik gėlių
| QUOTE (vabalas @ 2004 07 02, 12:17) |
| |
teisingai ely sake, kad jei kolektyvas, tai gali ir dovanele, bet jei viena ar dviese - tai ganai ir gelyciu
LABAI PAPRASTAI: NUPIRK VIENA ROZE IR BILIETUS I TEATRA.
Papildyta @ [mergetime]1088764581[/mergetime]
TURES KA VEIKTI KOKI SAVAITGALI
PASIKULTURINS.
Papildyta @ [mergetime]1088764581[/mergetime]
TURES KA VEIKTI KOKI SAVAITGALI
o ka daryti tuo atveju, kai i vestuves pakviestas, bet gali ateiti tik prie zagso?
dovanoti visa "tikra" dovana, kai kad dovanotum paciose vestuvese, ar galima taip pat apseiti gelemis?
beje, balionai ir bilietai - labai grazi mintis
beje, balionai ir bilietai - labai grazi mintis
| QUOTE (bonda @ 2004 07 02, 12:14) |
| kiti i vestuves eidami nuo zmogaus po 50 lt ideda i vokeli, o cia tik prie zakso... |
Va va, as irgi taip manau
Kazkodel itariu, kad daug kas eidamas i svente nes vokeli su 100lt + geles. Tai jei 2 zmones, gaunas po 50lt. So...
Ir da rprisimenu kaip mano drauge per vestuves gavo keistu dovenu: 2lekstes+2 puodeliai; sumustiniu keptuve; paprastute naktine lempute ir t.t.- prisiziurejus tokiu vaizdu manau, kad 50lt , kai esi nekviesta i baliu- pakankamai daug
Na taip su tais šudniekučiais tikrai originali nepasirodysi, nusivalkios kur nors pakampiuose ir viskas.
Geriau pinigai. Geriau mažiau pinigų nei kox niekalas
Geriau pinigai. Geriau mažiau pinigų nei kox niekalas