Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...*66 Namučiai...

sveikos. biggrin.gif

QUOTE(Masako @ 2011 09 29, 20:37)
laTulipe, kada Andzelos pelenus skaitysi???  bigsmile.gif Kaip tu gali jos neskaityt? g.gif biggrin.gif 

blush2.gif patikėk, knygų tiek turiu, kad net ir nežinau, kurią beskaityti, o ir skaitymas pastrigęs jau keletą savaičių... O Padermę skaitau dabar, nes daugiau mėnesio neduos laikyt, o juk ir Lolita dar nebaigta doh.gif Tai kada iki Andželos pelenų prieisiu, neįsivaizduoju biggrin.gif

QUOTE(Masako @ 2011 09 29, 20:49)
as Kaukianti malunininka norejau imti jau sikart, ale kaip tycia nebuvo, nors pries tai kelis kartus maciau lotuliukas.gif

ir man tas pats buvo lotuliukas.gif kai pasakiau sau, kad tikrai imsiu, kaip tyčia jo nebuvo, nors prieš kiekvieną kartą nuėjus matydavau net ne po vieną egzempliorių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 09 29, 20:37)
katilina, tu berods, Grishamo gerbeja? bigsmile.gif  Maciau jo knygu bibliotekoj. Kuria rekomenduotum paskaityt? g.gif

Jei pagal tai, kas man labiausiai patiko, tai galbūt "Metas žudyti", "Firma", "Pelikano dosjė", "Verdiktas", "Sėkmės šauklys" ar "Klientas". Tik įdomu, ar tau išvis nors viena patiks (neprisimenu, ar mėgsti tokio tipo knygas). Arba gali pasiimti "Dažytą namą"- ne visai tipiška Grišamo knyga, bet vis tiek verta dėmesio, kiek prisimenu, mūsų temoj ji daug kam patiko.

Ar žinot apie Pegaso didįjį išpardavimą? Nemažai tų pačių knygų, kaip ir ankstesniuose išpardavimuose, bet yra ir labai neblogų pasiūlymų. Kokių penkių tai labai norėčiau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2011 09 30, 18:53)
Ar žinot apie Pegaso didįjį išpardavimą? Nemažai tų pačių knygų, kaip ir ankstesniuose išpardavimuose, bet yra ir labai neblogų pasiūlymų. Kokių penkių tai labai norėčiau.  ax.gif

aš tik evangelijos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2011 09 30, 16:53)
Ar žinot apie Pegaso didįjį išpardavimą? Nemažai tų pačių knygų, kaip ir ankstesniuose išpardavimuose, bet yra ir labai neblogų pasiūlymų. Kokių penkių tai labai norėčiau.  ax.gif

Kaip tik pasižiūrėjau, tai neradau nei vienos, kurios norėčiau.
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2011 09 30, 17:53)

Aha, aš jau mačiau drinks_cheers.gif (net ir gyvai smile.gif )
Išties prie jau įprastomis per išpardavimus tapusių knygų (kai kurios jau kelinti metai išpardavimuose tvarkingai kiekvienąkart dalyvauja biggrin.gif ) mačiau nemažai naujų ir net labai vertų dėmesio. Pvz. atsistebėti negaliu, kaip ten papuolė Jose Saramago "Evangeliją pagal Jėzų Kristų" blink.gif g.gif Būčiau neskaičiusi, tai griebčiau net nesuabejodama.
O pati irgi neatsilaikiau šiai akcijai-atrakcijai: įsigyjau jau seniai norėtą perskaityt Virginia Woolf "Ponia Delovėj". Dar norėjau bent pavartyti Jonučio vaikišką knygą "Slibinas Jurgis ir kitos istorijos", bet jos išpardaviminėse lentynose taip ir neradau unsure.gif
O turinčioms ikimokyklinio amžiaus vaikus labai puikus išpardavimo pasiūlymas - knyga "Jums, maži ir didesni" (berods, už pusę kainos).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 30 rugsėjo 2011 - 18:06
QUOTE(Ingėnas @ 2011 09 30, 19:03)
Aha, aš jau mačiau drinks_cheers.gif  (net ir gyvai  smile.gif  )

Aš irgi pirma "gyvai" apžiūrėjau. Paskui įlindau į jų puslapį, tai pastebėjau, kad jame kai kurių knygų, kurias mačiau knygyne, net nebuvo. g.gif
O šiaip tai labiausiai noriu abiejų Evelyn Waugh romanų ir Maughamo "Viską sudėjus".
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2011 09 30, 17:34)
Aš irgi pirma "gyvai" apžiūrėjau. Paskui įlindau į jų puslapį, tai pastebėjau, kad jame kai kurių knygų, kurias mačiau knygyne, net nebuvo.  g.gif
O šiaip tai labiausiai noriu abiejų Evelyn Waugh romanų ir Maughamo "Viską sudėjus".

Šitos geros. Abi turiu tik anglų kalba. "Vargingi kūnai" ne taip seniai skaičiau, tai tikrai patiko. O "Sugrįžimas į Braidshedą" vis žadu imti, bet kol kas atsiranda skubesnių skaitinių.
Atsakyti
O aš padariau mainus, už pagamintą mini knygelę gavauiš TA naują T. Shah knygą thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2011 09 30, 22:37)
O aš padariau mainus, už pagamintą mini knygelę gavauiš TA naują T. Shah knygą  thumbup.gif
user posted image

Pasisekė biggrin.gif wub.gif
Buvau ir aš knygynę,norėjau tik Allendės,visos mūsų dienos,bet pagailėjau 19lt. blush2.gif
Atsakyti
Daviau draugei paskaityti Gerritsen "Pameistrys", tai rašo žinutę, kad skaitydama jaučias kaip CSI žiūrėdama biggrin.gif
Aš šį vakarą turiu laiko skaitymui thumbup.gif Taip noriu paimti, kokią knygą, kuri užkabintų, jog skaityčiau visą naktį bigsmile.gif Nesinori visai imti "Kodėl vyrai myli kales". Galvoju gal irgi griebti Gerritsen, turiu namie "Nusidėjėlė" g.gif

Beje, jau kokį ketvirtą vakarą bandau pažiūrėti filmą "Vanduo drambliams". Šiaip visai neblogas, vis lyginu su knyga, bet užmiegu nepažiūrėjus iki pabaigos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dorifore: 30 rugsėjo 2011 - 23:23
QUOTE(Dorifore @ 2011 09 28, 13:26)
Ačiū  4u.gif  Dabar ruošiu dar vieną interviu, tik sunkiai klausimai galvojasi  doh.gif

Nelabai suprantu kaip tau pavyksta imti interviu,negi bet kam dalina,nereik buti ir zurnaliste?

QUOTE(Dorifore @ 2011 09 29, 20:27)

Nors jau stengiuosi nebepirkti knygų, jeigu tikrai persikraustau gyvent į Londoną, tai nežinau, kaip savo biblioteką reiktų persivežti  rolleyes.gif

O tai kaip tavo svajone,apie didele namu biblioteka? unsure.gif

QUOTE(casolin @ 2011 09 29, 21:04)
sveikos 4u.gif
mačiau kažkada čia užsisakinėjot lempas knygoms, noriu paklausti kaip jos jums ar gerai apšviečia nevargina akių? noriu pati tokią užsisakyt  ax.gif gal kuri pasakytu  kokia ten tiksliai buvo ebay pilna jų o kainos visur skiriasi, nežinau kuria imt  biggrin.gif

Neisbandziau dar,namie ir taip geras apsvietimas,o i kelione dar neteko imti :)Zodziu kasdieniam skaitymui nepiknaudziauju smile.gif

Perskaiciau "Ledo princese",bet labai tingiu rasyt atsiliepima,gal kada nors... blush2.gif Trileriu megejoms turetu patikti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(luiziana @ 2011 10 01, 02:38)
Nelabai suprantu kaip tau pavyksta imti interviu,negi bet kam dalina,nereik buti ir zurnaliste?

Taigi interviu ne su prezidente, ne su pasaulinio garso žvaigžde (nors manau, kad Dorifore puikiausiai galėtų pakalbinti ir daug žinomesnį, šlovę pelniusį knygų autorių ir jai tai puikiai pavyktų 4u.gif )

Yra žmonių, kurie interviu dalina norėdami populiarinti save - manau, kad čia tas variantas ir yra. Aš visiškai nežinau A. Užkalnio kūrybos, interviu perskaičiau ir tik tuomet pasidomėjau jo rašytomis knygomis. Pirkt nepirksiu, bet jei kada bibliotekoje paklius į rankas - paimsiu paskaityt, kad susidaryt savąją nuomonę..
Atsakyti