Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...*66 Namučiai...

sveikos 4u.gif
mačiau kažkada čia užsisakinėjot lempas knygoms, noriu paklausti kaip jos jums ar gerai apšviečia nevargina akių? noriu pati tokią užsisakyt ax.gif gal kuri pasakytu kokia ten tiksliai buvo ebay pilna jų o kainos visur skiriasi, nežinau kuria imt biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Skaitanti @ 2011 09 29, 20:15)
Vaje, kaip tu visur spėji  bigsmile.gif
na aš vis dėlto pabandžiau išvesti šių metų Noriu versti tekstuką. Tekstukas tikrai lengvas (vokiečių kalba), bet kad kaip pradėjau dailinti, kaip mano nuomone, man, kaip skaitytojai, čia gražiai skambėtų, tai oi, oi, jei versčiau knygą ir tiek dailinčiau, per dešimt metų neišverčiau.  doh.gif
Daugiau gyvenime nebekritikuosiu vertėjų darbo, nors ir šiaip mažai ką kritikuotino pastebiu...

Aš irgi pabandžiau versti iš vokiečių k. , tai pritariu drinks_cheers.gif Įtartinai lengvas tekstukas (nors pati vokiečių k. jau senokai visai nenaudoju, tai galvojau, jau gerokai primiršusi ją būsiu).
Bet va sudėlioti viską, kad literatūriškai, gražiai skambėtų šiek tiek sudėtingiau.

QUOTE(Dorifore @ 2011 09 29, 20:27)
Ingėnai, jeigu pardavinėsi Užkalnį pigiai, tai aš noriu  bigsmile.gif Nors jau stengiuosi nebepirkti knygų, jeigu tikrai persikraustau gyvent į Londoną, tai nežinau, kaip savo biblioteką reiktų persivežti  rolleyes.gif

Tai dar nesidžiauk iš anksto biggrin.gif mirksiukas.gif Nusprendžiau (nes buvau parašiusi "gal"), kad jei negerbiu knygų autoriaus, tai dar nereiškia, jog būtų protinga iš mano pusės brangiai pirktas jo knygas pusvelčiui parduoti cool.gif Jeigu būčiau labai norėjusi tai padaryti, būčiau padariusi spotaniškai.
Ignorą galima pareiškti ir kitaip, pvz. nepirkti ateityje pasirodysiančių jo knygų.
Atsakyti
Ingėnai, tu bet kokiu atveju pardavinėji knygas pigiai, tai net kai perskaitysi, aš imsiu jas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2011 09 29, 21:08)
Ingėnai, tu bet kokiu atveju pardavinėji knygas pigiai, tai net kai perskaitysi, aš imsiu jas  biggrin.gif

Turėsiu omeny mirksiukas.gif Kai jau perskaitysiu ir nuspręsiu pardavinėt, tuomet informuosiu, kas ir kaip. Bet čia turbūt bus dar negreitai.
Atsakyti
QUOTE(casolin @ 2011 09 29, 21:04)
sveikos 4u.gif
mačiau kažkada čia užsisakinėjot lempas knygoms, noriu paklausti kaip jos jums ar gerai apšviečia nevargina akių? noriu pati tokią užsisakyt  ax.gif gal kuri pasakytu  kokia ten tiksliai buvo ebay pilna jų o kainos visur skiriasi, nežinau kuria imt  biggrin.gif

man patinka, tik elementus daznokai tenka keist, nu bet ir skaitau naktim kiekviena diena, tai nera ko stebetis cool.gif akys pavargt nespeja, apsviecia gerai. O kuri ten lempa, gal Rasma prisijungus pasakys, ji mum ir uzsake 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2011 09 29, 21:27)
Ir kuri ten pas mane FB laimėjo knyg "Zaratustra kalba makaronams"  biggrin.gif Aš vis maišau marakeš ar klopedija?  g.gif (po blatu kaip sakoma)   biggrin.gif

aš, aš lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaitanti @ 2011 09 29, 21:15)
jei versčiau knygą ir tiek dailinčiau, per dešimt metų neišverčiau.  doh.gif
Daugiau gyvenime nebekritikuosiu vertėjų darbo, nors ir šiaip mažai ką kritikuotino pastebiu...

Kas tiesa, tas ne melas doh.gif
Dabar pati redaguoju knyga (tik redaguoju biggrin.gif ), tai belieka pasakyti, kad tobulybei ribu nera cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 30 rugsėjo 2011 - 08:47

Labas rytas mirksiukas.gif

Perskaičiau Anne Holt "Tai, kas mano". Nieko ypatingo, nieko super duper intriguojančio ar sukrečiančio, eilinis savaitgalio detektyvas, kaip visada trūko pagrįstesnių žudynių motyvų (galbūt jie kiek plačiau atsiskleis likusiose dviejose trilogijos dalyse, kurių aš neturiu, neieškosiu ir neskaitysiu, tiesiog, nes neužkabino). Perskaičiau ir tiek, dabartinei emocinei būsenai ir skaitymui priešokomis tiko. Knygą dovanoju, jei kas norit, rašykit A.Ž.
Atsakyti
Sveikos smile.gif
retai cia beuzeinu, nes nera kada skaityti, nors tiesa sakant anaiptol, dabar reikia labai daug skaityti anglu literaturos smile.gif tai vis dar tampaus "Mirties chemija" su savim i universiteta ir jei turiu laisvo laiko, paskaitau smile.gif
o siuo metu draugauju su "Norton Anthology" 3000 psl storumo knyga blink.gif doh.gif
dar siandien universitete gavau dvi knygas W. Shakespeare "Macbeth" ir E. Brontë "Wuthering heights" smile.gif taip, kad skaitymo tikrai nepamirsiu pasirinkus tokias studijas biggrin.gif (kuriomis laaaabai dziaugiuosiu blush2.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ebru: 30 rugsėjo 2011 - 15:08
QUOTE(Ebru @ 2011 09 30, 15:56)
o siuo metu draugauju su "Norton Anthology" 3000 psl storumo knyga blink.gif  doh.gif
dar siandien universitete gavau dvi knygas W. Shakespeare "Macbeth" ir J. Austen "Wuthering heights" smile.gif taip, kad skaitymo tikrai nepamirsiu pasirinkus tokias studijas biggrin.gif (kuriomis laaaabai dziaugiuosiu blush2.gif )

Emily Brontë wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marakeš: 30 rugsėjo 2011 - 15:04
QUOTE(marakeš @ 2011 09 30, 15:04)
Emily Brontë wink.gif

aha, apie viena galvoju, apie kita rasau biggrin.gif Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2011 09 29, 19:27)
Fati, kaip tavo tas knygos projektas studijoms?

Labai gerai smile.gif Tai gerai paplušėjau, sumaketavau, kietviršiu įrišau ir gavau aukščiausią įvertinimą. Šiaip tik nesigyriau, bet sulaukiau nemažai pagyru universitete ax.gif

QUOTE(Dorifore @ 2011 09 29, 19:51)
Ar matėt, kad išleido naują V. Woolf knygą "Į švyturį".  bigsmile.gif Aš net aiktelėjau, kai pamačiau. Net nežinojau apie leidimą ir dar viršelis toks ne glamūrinis. Palauksiu nuolaidų ir būtinai pirksiu bei skaitysiu  bigsmile.gif

Šią jau seniai mačiau anonsuose. Irgi norėsiu perskaityti biggrin.gif
Atsakyti