Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...*66 Namučiai...

Laba!
Meciau Pajurio muzika - gan nesunkiai skaitosi, bet tooookia istempta, ir kad labai ispudinga - nepasakysi, taip kad, pamacius, kad nesinori pulti "prie knygos", nusprendziau paimti T. Hardy Tese iš d'Erbervilių giminės - puiki smile.gif Is mano megstamiausiu senobiniu neskubriai pasakojamu istoriju kategorijos smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Ačiū už naują temą 4u.gif Ateinu su J. Harris "Ledinukų bateliai" - kažkaip man ji vienoda su "Šokoladu", t.y. patiko mažiau negu kitos autorės knygos.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif ne į temą, bet gal kas galėtų padėti, jei mokat....
Turiu prašymuką, kas mokat dirbti su nuotraukų apdirbimo programėlėmis....mano panelė eis į gimtadienį, tai noriu jos draugei įrėminti gražią nuotraukytę, tačiau nuotrauką reiktų apdoroti- panaikinti foną, pridėti gal kokių mergaitiškų detalių.....
BET AŠ NEMOKU verysad.gif
AR KAS GALI PADĖTI help.gif Būčiau labai dėkinga 4u.gif

Atsakyti
Sveikos 4u.gif noriu įsigyti Carlos Ruiz Zafón
"VĖJO ŠEŠĖLIS" gal matėte kurioj Vilniaus Maksimoj šią knygą?kol akcija reikia įsigyti... 4u.gif ačiū!
Atsakyti
QUOTE(lamma @ 2011 09 19, 11:56)
Sveikos 4u.gif  noriu įsigyti Carlos Ruiz Zafón
"VĖJO ŠEŠĖLIS" gal matėte kurioj Vilniaus Maksimoj šią knygą?kol akcija reikia įsigyti... 4u.gif ačiū!

as ja Ukmerges maximoj pirkau, kur Prie Juozapo
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2011 09 19, 10:07)
as ja Ukmerges maximoj pirkau, kur Prie Juozapo

Ačiū! smile.gif

Ir dar..savaitgalį baigiau Verena Wermuth romaną „Uždrausta žmona“.turiu pasakyt kad niekalas.parašyta kažkokiu keistu stiliumi,kalba negraži, paprasta..iš pradžių nefainai skaitėsi,vėliau kiek užkabino.bet nei veiksmo kokio labai,nei kulminacijos. nežinau,kažkokia lieva knyga. perskaičiau,bet išliekamos vertės 0. smile.gif

Kita eilėje: Vanoros Bennett „Šilko karalienė“.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lamma: 19 rugsėjo 2011 - 10:30
QUOTE(Masako @ 2011 09 19, 08:39)
nusprendziau paimti T. Hardy Tese iš d'Erbervilių giminės - puiki smile.gif Is mano megstamiausiu senobiniu neskubriai pasakojamu istoriju kategorijos smile.gif

visai nebloga knyga,ir manęs jau seniai laukia filmas smile.gif

Zoe Heller "Skandalo užrašai"
- visai nieko,nors tikėjaus kažko kito,skaityt galima,bet nieko neprarasi ir neskaitęs smile.gif Tiesa,filmas daug įdomesnis smile.gif

Dabar paėmiau Noros Roberts "Paieška",jau senokai kažką jos skaičiau,eilinis trileriukas su meilės komponentais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2011 09 17, 18:41)
Sveikos smile.gif

Pabaigiau ir J.Picoult Plain Truth (Kaip suprantu, jos lietuviu kalba isleistos dar nera?). Patiko labai, tik visiskai nuspejau kame esme... jau pagaunu autores uzmacias vidury knygos smile.gif Visgi ketvirta knyga.

Aj ir plius pirmadieni jau busiu Lietuvoj smile.gif Kita meet`a manes nenusikratysit. mirksiukas.gif

Greit bus išleista, mačiau tarp naujienų knygų klube. Šitą irgi jau esu skaičius, man kažkuo priminė tos pačios autorės "19 minučių", irgi apie du paauglius.

O vat dėl N. Roberts ir man taip yra, kad ilgai neskaičius vėl užsinori paskaityt, kad i kokios daugelis jos knygų panašios (detektyvas+meilė, kartais dar fantastika). Kažkodėl labiausiai traukia trilogijos.
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2011 09 19, 14:29)
Greit bus išleista, mačiau tarp naujienų knygų klube. Šitą irgi jau esu skaičius, man kažkuo priminė tos pačios autorės "19 minučių", irgi apie du paauglius.

Na kad žadama išleisti ne "plain truth" (Gryna tiesa), o "the pact" (Susitarimas) išleisti. Supainiojote smile.gif
Atsakyti
Ačiū už pataisymą, susipainiojau tarp Picoult knygų smile.gif "The Pact" lyginant su "Plain Truth" man patiko net labiau, verčia visą laiką spėlioti, kas įvyko iš tikrųjų, o dar ir apie amišus nemažai sužinojau.
Atsakyti
Labas smile.gif

Ačiū už naujus namus 4u.gif

Registruojuosi su Diane Setterfield „Tryliktąja pasaka“ rolleyes.gif Kolkas labai patinka smile.gif

Savaitgalį perskaičiau pora mokyklinių knygų: E. Hemingway „Senis ir jūra“ bei F. Kafkos „Metamorfozę“. Pastaroji visai patiko, nors iš tikro, man rodos, ne iki galo supratau esmę; o „Senis ir jūra“ baisiai nuobodžiai skaitėsi unsure.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Aš laiminga sėdžiu namie ir bandau atsigauti smile.gif
Pirmas atsiliepimas:

Jodi Picoult - Plain Truth (Gryna tiesa)
Atsakyti