Įkraunama...
Įkraunama...

Angina, anginos operacija

QUOTE(koposs @ 2011 12 15, 20:52)
as pati sau pavydziu  biggrin.gif ,pradzioj irgi tik su vaistais bandydavau,bet valgiau,kad ir skaudejo ,sriubas,kugeli, malta mesa ir tt,nes jau labai valgyt norejau.Dabar tik nuo banano grauzia ,tai jo nevalgau,bet ir nelabai megeja,va medziotoju desreliu labai norejau,vaikas salia kirto ,oj sunku buvo ziuret  smile.gif ,bet dar pas mane yra to fibrino,gal amziau ,bet yar ,kiek jis turi laikytis,bet daktaras sake,viska slabai gerai,gyja super,tai nors tike ramu ,siandien jau 13d po operacijos

o nuo kada be vaistuku padoriai galejai valgyt ? ax.gif
Atsakyti
aš tai jau viską valgau ir geriu. tik alkoholio dar ne

pagalvojau, gal liežuvį skauda toms kas su narkoze buvo? gal tas burnos skietiklis kaip nors prispaudžia. nes man tai neskaudėjo liežuvio šonuose. biški prie liežuvio šaknies skaudėjo kai ryjau
Atsakyti
QUOTE(vikta @ 2011 12 15, 22:18)
aš tai jau viską valgau ir geriu. tik alkoholio dar ne

pagalvojau, gal liežuvį skauda toms kas su narkoze buvo? gal tas burnos skietiklis kaip nors prispaudžia. nes man tai neskaudėjo liežuvio šonuose. biški prie liežuvio šaknies skaudėjo kai ryjau

Intubuoja juk,kai operuoja (įkiša kvėpavimo vamzdelį).Skauda liežuvį nuo jo sakė gyd.man irgi skaudėjo ir 2mano palačiokėms taip pat.
Atsakyti
QUOTE(Tuomce @ 2011 12 15, 21:01)
o nuo kada be vaistuku padoriai galejai valgyt ?  ax.gif

11d ,bet nera ,kad visai nejausciau, jauciu as dar kai ryju,,bet tikiuos,per kaledas jau nieko nejausiu smile.gif
Atsakyti
man liezuvis toks irgi aptirpes, sianakt viena puse gerkles labai skaudejo, net vaistai nepadejo, kazkaip is vis vakare skausmas didesnis kur kas nei diena. Na bet man tik siandien 5 diena. As tikejausi ir, kad per kaledas nieko nejausiu, naivuole lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Indukė @ 2011 12 16, 09:43)
man liezuvis toks irgi aptirpes, sianakt viena puse gerkles labai skaudejo, net vaistai nepadejo, kazkaip is vis vakare skausmas didesnis kur kas nei diena. Na bet man tik siandien 5 diena. As tikejausi ir, kad per kaledas nieko nejausiu, naivuole  lotuliukas.gif

man irgi labai sunki naktis buvo.. siryt buvom apziurai tai paprasiau diklako kad geriamo israsytu.. nes nimesilis padejo tik 2 valandom.. blyn jei taip toliau tai per kaledas balta misraine nenusimato.. sianakt sapnavau saltibarscius kad katinam maitinu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuomce @ 2011 12 16, 10:49)
blyn jei taip toliau tai per kaledas balta misraine nenusimato.. sianakt sapnavau saltibarscius kad katinam maitinu biggrin.gif

nepyk, bet labai skaniai nusijuokiau biggrin.gif as tai apie silke svajoju, bet ko gero per kucias man jos nematyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(koposs @ 2011 12 16, 09:37)
11d ,bet nera ,kad visai nejausciau, jauciu as dar kai ryju,,bet tikiuos,per kaledas jau nieko nejausiu  smile.gif

tai jau nemažai.
aš penktą dieną jau valgiau normaliai be vaistų.

buvau šiandien pas LOR - uždarė biuliotenį, viskas puikiai sugiję
Atsakyti
QUOTE(Indukė @ 2011 12 16, 09:43)
man liezuvis toks irgi aptirpes, sianakt viena puse gerkles labai skaudejo, net vaistai nepadejo, kazkaip is vis vakare skausmas didesnis kur kas nei diena. Na bet man tik siandien 5 diena. As tikejausi ir, kad per kaledas nieko nejausiu, naivuole  lotuliukas.gif

man vakarais irgi labiau skaudejo,negalvok,va vikta 5 diena ir be vaistu thumbup.gif

QUOTE(Indukė @ 2011 12 16, 10:03)
nepyk, bet labai skaniai nusijuokiau  biggrin.gif  as tai apie silke svajoju, bet ko gero per kucias man jos nematyti  g.gif

as irgi tik aie silke svajojau biggrin.gif

QUOTE(vikta @ 2011 12 16, 10:04)
tai jau nemažai.
aš penktą dieną jau valgiau normaliai be vaistų.

buvau šiandien pas LOR - uždarė biuliotenį, viskas puikiai sugiję

oho ,as galvojau cia man gerai biggrin.gif ,man 6.7.8 dienos buvo turbut skaudziausios,nu vakarai,,bet paskui gerejo,bet nebuvo taip ,kad kentet neimanoma,normaliai,lovoj tikrai negulejau ,siaip as viska isivaizdavau daug baisiau smile.gif
Atsakyti
mm kaip as noreciau be vaistu, bet deja dar negreit.. va siandien sauksta manu koses suvalgiau biggrin.gif uzsukom i pardutuve sviesto nusipirkt.. tai oj kiek primastem ko noretume biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuomce @ 2011 12 16, 13:58)
mm kaip as noreciau be vaistu, bet deja dar negreit..  va siandien sauksta manu koses suvalgiau biggrin.gif uzsukom i pardutuve sviesto nusipirkt.. tai oj kiek primastem ko noretume biggrin.gif

as tai dar net neinu i jokias parduotuves, vakar tik paleido is ligonines, vengiu susiburimo vietu, kad koki virusa nepasigauti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Indukė @ 2011 12 16, 13:07)
as tai dar net neinu i jokias parduotuves, vakar tik paleido is ligonines, vengiu susiburimo vietu, kad koki virusa nepasigauti  ax.gif

i vaistine vistek reikejo, o pasiust tai nera ka nes abu su draugu ta pacia diena isoperuoti..
Atsakyti