Vat sukneles jam nerodau...o taip knieti ja pamatyti
O as irgi kaip Me to You turiu super duper tetuka, kuri savo asmenine vestuviu planuotoja vadinu...
jis mums ir vestuviu vieta labai padejo issirinkt visokiu variantu surado ir transportu rupinosi ir kur pakvietimus grazius daro surado, net kur medaus menesio vaziuot ir ten patarimu duoda, nu zodziu labai palengvina mums su MB gyvenima,nes visur sulaksto,kur mes del darbo negalim
net nznau ka reiktu daryti be jo
visu galu meistras tas mano tetukas
QUOTE(_PostScriptum_ @ 2008 03 27, 02:07)
As irgi praktiskai viena viska organizuoju,nes jis tai isvyksta tai parvyksta,nes dirba uzsienyje
tik isdestau jam savo mintis ir pasiulymus,o sulauksui pritarimo organizuoju. beje jam atrodo kad laiko dar laaaabai daug 
niu pagal liniuote taj to laiko isvis nebedaug
o pas mus viskas taip,darau ilgiausia sarasa vienos ar kitos paslaugos tiekeju,tada ji perenku,issirenku kelis variantus ir duodu MB perzvelkt,"tipo taremes",tada jis jei neissirenka mano varianto,randu argumentu ir belieka issirinkt ko as noriu
bet siaip jam viskas gerai,kas man gerai. kartais pasidaro pikta,kad viska ieskau viena,bet pati kalta,nes niekuo kitu nepasitikiu . . .
QUOTE(liutuke_su_sypsena @ 2008 03 27, 22:48)
otada jis jei neissirenka mano varianto,randu argumentu ir belieka issirinkt ko as noriu
ir kur man tai girdeta?
niu as pasitariu su MB,bet jis vis man sako " jei tau patinka, tai ok" ir pan:) sunku kai pati neisirenki ir paklausi na kaip? o gauni : " jei tau patinka, tai ok" va tada jau tikras
O man tai dar ir kitaip buna, renku renku, ieskau ieskau, o busimas vyrelis pasako, kad jam nepatinka
tada man dumai is ausu ruksta
o maniskis is pradziu sake, tu viska organizuok, o as mokesiu
bet kai vyskta visa vestuviu planavimo eiga, tai jis visur nori kartu...jam viskas idomu, bet ir viskas ka as renku ir ka planuoju jam labai patinka
o kas keisciausiai jis labaiusiai lauke kol ziedus padarys
ir klause ar gales nors po namus panesioti iki vestuviu
OI su maniskiu tai nelengva...
Jam vis dar laiko dauug daug daug...
As lakstau, burbu klausineju, o tas "nu ko tu cia viduriuoji, spesim..."
Kai tik pradedu apie organizavimo darbelius kalbeti jis tada elgiasi ir atrodo va taip :
QUOTE(Puma*** @ 2008 06 09, 10:17)
oo kas keisciausiai jis labaiusiai lauke kol ziedus padarys
ir klause ar gales nors po namus panesioti iki vestuviu 
niu cia tai faina:) matosi kad vyrui rupi ne alkoholio kiek nupirkti ar kokiom masinom krutesnem vaziuoti o ziedai
QUOTE(Ssju @ 2008 06 09, 11:12)
OI su maniskiu tai nelengva...
Jam vis dar laiko dauug daug daug...
As lakstau, burbu klausineju, o tas "nu ko tu cia viduriuoji, spesim..."
Kai tik pradedu apie organizavimo darbelius kalbeti jis tada elgiasi ir atrodo va taip : 
Nu kur jau cia pas jus daug laiko like, visai mazai!!!