Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių rūpesčiai...

QUOTE(spyglencija @ 2008 06 09, 12:30)
niu cia tai faina:) matosi kad vyrui rupi ne alkoholio kiek nupirkti ar kokiom masinom krutesnem vaziuoti o ziedai thumbup.gif

alkoholiui laukiam akcijos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif juokas tongue.gif o siaip labai idomiai, bet masinom as pasirupinau, jis is vis sake nori su savo vaziuoti doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lolita`777 @ 2008 06 09, 12:50)
Nu kur jau cia pas jus daug laiko like, visai mazai!!! doh.gif  pasakyk, kad baigtu juokus vyras  lotuliukas.gif

Baisiausa, kad jis dar nuogas basas... doh.gif Sake kai liks pora savaiciu nusipirks, jam ne beda.. doh.gif O kai pasakau buk geras padek, tada sako "tu mazute pas mus planuotoja, man labai patinka kaip tu visa sutvarkai... as tavim pasitikiu..." ir daryk tu jam ka nori.. bash.gif
Atsakyti
As irgi 70 proc darbu organizuoju viena pati, nes mano busimas vyras neturi laiko, nes dirba tiek darbe tiek namie! biggrin.gif Nori iki vestuviu pabaigti nama irengti!Na aisku pas kuniga dviese vaziavom, kursus abu lankom! jam vis dar atrodo,kad dar marios laiko... ax.gif
Atsakyti
na maniskis pvz vis kartodavo, kad i savo vestuves nori ateiti kaip svecias, kadangi ruosimasis jam sukelia per daug itampos blink.gif bet kuo toliau tuo labiau reikstis pradejo biggrin.gif ir del torto, ir del maisto ir visais kitais klausimais:D
Atsakyti
QUOTE(Ssju @ 2008 06 09, 14:10)
Baisiausa, kad jis dar nuogas basas...  doh.gif  Sake kai liks pora savaiciu nusipirks, jam ne beda..  doh.gif O kai pasakau buk geras padek, tada sako "tu mazute pas mus planuotoja, man labai patinka kaip tu visa sutvarkai... as tavim pasitikiu..."  ir daryk tu jam ka nori.. bash.gif

Aha mano irgi sako,kad patinka kai as viska planuoju ir jam gerai, nors pvz kai rinkomes ziedus ir as jau buvau nuziurejus vienus tai nebuvo jam viskas gerai, sake nenori tokiu lotuliukas.gif gal suvoke,kad ilgam tie ziedai,tai reikia pasukt galva kokius issirinkti,gerai,kad kompromiso priejome thumbup.gif o siaip tu saviski biski pagazdink,kad nera taip jau paprasta vyrams susirasti tinkama kostiuma vestuvems... g.gif ir isvis jiem pasiula mazesne nei mums, taip kad gali but bedos jei tik likus 2 savaitem prades ieskoti, nes bent jau nuomose tikrai nieko negaus, o parduotuvese sunku rasti graziai ilemenuota kostiuma, net ir radus dar gali tekt nesti taisyt kazka... doh.gif
Atsakyti
maniskis taip pat dar nuogas basas biggrin.gif bandziau visaip kalbinti, kad reikia skubeti, bandziau ir i salona uzrasyti, baisu man del jo kostiumo g.gif bet jis kaip neskuba taip neskuba, sako palauk kur cia skubeti, kiek dar laiko bash.gif tai dabar nuleidau rankas, tegul daro kaip nori... o del ziedu labai tikiuosi nebus problemu smile.gif
Atsakyti
Maniskis tai irgi kartoja ta pati "as zinau tu viska suplanuosi puikiai , o as gi nieko nesuorantu" jam viskas tinka viskas grazu , del kostiumo tas pats jis dar neturi nei kostiumo nei batu sake spes jug dar dauk laiko doh.gif o liko nebepilnai du menesiukai . ai va baznycia pasirupino tikrai jis leido neit man i paskaitele paskutine pats viska ten sutvarke ka vienas galejo , o del visokiu puosimu tai jau man ant galvos uzkroves , bet as ir nepykstu gi visgi mes moterys , vyram viskas paprasciau atrodo lotuliukas.gif

nu kartais gal ir paburbuliuoja kai kas nors nesigauna , kad jis nieko nesirupina, be greit garas nueina lotuliukas.gif
Atsakyti
Na nezinau kiek cia iseina procentais,bet vestuviu organizavimu ir viskuo kas su jom susije rupinuosi as viena thumbup.gif ,viska organizuoju,perku,derinu,o jis kala pinigelius svecioj saly blush2.gif Zinoma as su juo tariuosi,bet tik tiek ax.gif
Ir visai malonus tie rupesteliai,smagu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo redmoonde: 12 birželio 2008 - 11:41
As taip pat, didziaja dali pasiruosimo darbu atlieku pati ax.gif bet stengiuosi itraukti ir MB, visada klausiu jo nuomones. Jei pavedu koki darbeli, tai reikia stumti, tempti, kad padarytu, o jis neskuba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebuklinga @ 2008 06 13, 07:24)
As taip pat, didziaja dali pasiruosimo darbu atlieku pati ax.gif bet stengiuosi itraukti ir MB, visada klausiu jo nuomones. Jei pavedu koki darbeli, tai reikia stumti, tempti, kad padarytu, o jis neskuba 4u.gif

drinks_cheers.gif tas pats ir pas mane.. tik gal skirtumas, jog jis dbr užsieny. bet vis tiek norisi, kad ir jis domėtųsi kaip kas vyksta.. o dbr gaunas, kad mūsų vestuvės bus jam staigmena ir balius, o aš čia viską žinosiu, būsiu nusiplūkusi... unsure.gif nesąžininga... lb pykstu dėl to.. jau ir prieš išvažiavimą nlb domėjosi viskuo o dbr tai visai... verysad.gif sako, kad myli.. bet tą meilę juk galima karts nuo karto ir pagrysti,... dry.gif
Atsakyti
Mb niekuo nesirupina..
Atsakyti
O maniskis gal net daugiau nei as rupinasi vestuvemis thumbup.gif , nes as puolu iskart i panika, pvz: kiek dabar yra nuveikta tai as net puses nepadariau blush2.gif
Atsakyti