Mano busimasis labiausiai rupinasi ir pergyvena, kad pirmasis sokis iseitu
O mes viskuo kartu rūpinamės, tik, kad gal aš daugiau idėjų "prigaudau", o įgyvendinam jas kartu
maniskis taip rupinosi savo isvaizda, kad vestuviu dienos ryta nuleke pirkti naujo kostiumo, nors pries savaite buvo isinuomaves smokinga ten kazkoki ar ka:)))
pamirso pasa, ir dar pas mane pavelavo:DDD
nieko, dabar uztat laimingai gyvenam:DDD
pamirso pasa, ir dar pas mane pavelavo:DDD
nieko, dabar uztat laimingai gyvenam:DDD
QUOTE(almituke_ @ 2008 08 30, 23:14)
pas mus ,as planuotoja,bet nieko nedarau nepasitarus su mb
man svarbi ir jo nuomone,kaip ir jam manoji,nes vestuves abieju ,tad jis padeda kiek gali.... 
Pas mus irgi laabai panasiai
O ruosiantis musu vestuvems, tai rupinomes kartu, tik MB buvo daugiau atsakomybes
As ieskojau, jis skambino, taresi ir t.t... na pasidalindavome rupesteliais
kogero visos nuotakos prisiims didziausia dali planavimo. juk moterims taip svarbu, kad viskas susiplanuotu iki smulkmenu ir nebutu nesusipratimu. as taip sprendziu pagal save. musu vestuves dar toli, bet jau planuojam. sodyba suieskojau ir isrinkau as. ziedus, kokiu noretume suradau as, MB tik is 6 issirinko kurie jau graziausi, kursus suorganizavau as, pati jau ir suknele nusipirkau. jis zinau tik, kad organizuos alaus backute ir transporta, kuriuo vaziuosim mes ir palyda. ir dar alkoholiu rupinsis.
o daugiau jis pasake- as nieko apie papuosimus ir geles nesuprantu, man visaip grazu. zodziu, gal kai jau vestuves bus ant nosies labiau pakrutins save
QUOTE(eglieska @ 2008 10 19, 21:51)
kogero visos nuotakos prisiims didziausia dali planavimo. juk moterims taip svarbu, kad viskas susiplanuotu iki smulkmenu ir nebutu nesusipratimu. as taip sprendziu pagal save. musu vestuves dar toli, bet jau planuojam. sodyba suieskojau ir isrinkau as. ziedus, kokiu noretume suradau as, MB tik is 6 issirinko kurie jau graziausi, kursus suorganizavau as, pati jau ir suknele nusipirkau. jis zinau tik, kad organizuos alaus backute ir transporta, kuriuo vaziuosim mes ir palyda. ir dar alkoholiu rupinsis.
o daugiau jis pasake- as nieko apie papuosimus ir geles nesuprantu, man visaip grazu. zodziu, gal kai jau vestuves bus ant nosies labiau pakrutins save 
Pas mane panasi situacija
QUOTE(milaknike @ 2008 08 26, 22:18)
maniskis sianakt sapnavo, kaip mes sokame valsa per savo vestuves
Papildyta:
QUOTE(~Jacinta~ @ 2008 10 19, 23:33)
Pas mane panasi situacija
, MB pasake, kad grazu ir patinka tau, tas patiks ir man, todel viska perleido i mano rankas, nes as turiu daugiau laiko ir todel planuoti tenka vienai. 
bet kad jis zinotu, kiek laiko uzima tas mastymas, planavimas ir ieskojimas
QUOTE(eglieska @ 2008 10 20, 10:33)
bet kad jis zinotu, kiek laiko uzima tas mastymas, planavimas ir ieskojimas
jiems gal atrodo, kad cia visai nesudetinga. lengviausia viska palikti planuoti kitiems 
Butent!
As jau pati antra nakti sapnuoju kaip internete ieskau sventimo vietos...
Mano drauges vestuvesi pagrindine jaunikio uzduotis buvo per menesi nesustoreti dar labiau ir tilpti i vestuviu smokinga