Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių rūpesčiai...

Pasidalinsiu ir as savo mintimis apie vyru prisidejima biggrin.gif
MB is pradziu norejo kukliu vestuviu, gal net dviese isvaziavus susituokt wub.gif As, nors nelabai norejau to, sutikau smile.gif
Paskui, po keliu savaiciu, pamastes sako "Zinai, noriu baliaus, dvieju dienu...Kad visiems butu smagu ir gera" drinks_cheers.gif As, nors ir norejau to nuo pat pradziu, sutikau biggrin.gif
Tada dar menesio eigoje jo nuomone pasikeite 2 kartus ir galiausiai apsisprendem del 2 d. baliaus paciu artimiausiu zmoniu rate 4u.gif
Toliau planavimas vyksta panasiai kaip ir pradzioje pasakojau: noriu-nenoriu budu doh.gif
Siaip visa info renku as, skyriau tam gera savaite ir rinkaus informacija apie man patinkancias sodybas, transporta, kvietimus, muzikantus ir t.t. Tada su MB perziurim viska kartu ir pasitare nusprendziam ko norim thumbup.gif
Tik stai, jei kazka sumastau, mano meile is kart puola klausti kainu ir pan., stresuoti kad taip netinka ir tas negerai doh.gif Velgi, sedu, randu info, pasidalinu su juo ir issirenkam biggrin.gif
Man toks planavimas visai priimtinas,Zinau kas jam patiktu, zinau ko noriu pati. Tad belieka is keliu variantu issirinkti geriausia ax.gif O kai tiesiogiai klausdavau ko jis noretu, tai nieko neispesdavau, nes kol vyras nepamato, tol negali isivaizduoti apie ka as cia sneku lotuliukas.gif
Dziaugiuos kad planavimas vyksta sklandziai ir MB nera tam abejingas 4u.gif
Atsakyti
maniskis tai ziedus pirks pasireiske siandiena 4u.gif pasitikiu jo skoniu ir neabejoju kad man patiks jie.... prasitare puse lupu kad gali buti vardiniai 4u.gif sake kad nori mane nustebinti wub.gif
Atsakyti
Sveikutės,
kviečiu pasižvalgyti
http://www.fotovestuves.lt/
Atsakyti
maniskis uzsiemes tuo metu ziauriai buvo, tai as stengiausi jo ziauriai ir nevarginti. pries tai buvome apkalbeje ko norime ir ko sieksime, todel drasiai emiausi viska organizuoti. surandu, vakare paklausiu ar ok, kita diena darau pavedima smile.gif vat taip... todel vyras su manim vaziavo tik ziureti ar tinkama sventimo vieta, ziedu rinktis ir kostiumo rinktis ax.gif uztat paskui per svente isreze kalba ir galiausiai padekojo man uz sita svente prie kurios beveik pats neprisidejo. sake atsilygins per gyvenima lotuliukas.gif
Atsakyti
Kiek snekejome apie busimas vestuves, tai zinau tiksliai tik viena - kad man nereikes rupintis transportu biggrin.gif O visa kita nenoriu organizuoti viena schmoll.gif Todel ponas baigs magistra ir imsiu jauti uz ragu pioneers.gif biggrin.gif
Atsakyti
nžn... pas mumis tai iš esmės mb buvo didysis organizatorius. kita vertus - ką čia daug organizuoti? susirandi kur švęsti, nusiperki žiedus, nustatai datą ir lauki hapy endo.
Atsakyti
na maniškis net nebando kištis, nes teigia "kad ir ką sakyčiau, vistiek viskas bus pagal tave".
žinoma, bendrą idėją apsitarėm, ir masiną surasti jam patikėjau....
o daugiau.. surenku info, parodau išrinkus 2-3 variantus ir kartu išsirenkam vieną geriausią.
Atsakyti
na mano irgi nesikisa, bet nepasakyciau, kad jam visai nerupi niekas..tik man reikia parodyti iniciatyva, tuomet ir jis prisijungia.. aisku kartais noreturi, kad daugiau tam skirtu demesio..bet kai pagalvoji tai ai.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jolitav @ 2004 06 23, 21:05)
O po vestuviu kaip buitimi rupinsites.Akinius rozinius nusiimkite..

Is dalies gerai sakot..Jei as pavyzdziui sedziu namie,mokausi,neparnesu jokiu pinigeliu i namus,tai TIKRAI nekelsiu vestuviu is vyro pinigu..Po to taip ir buna priekaistai gyvenime,kad vat uz vestuves tai as mokejau,o tavo gimine daugiau valge ir gere nei mano..Viskas turi buti po lygiai..Namus tvarkys,vaikais rupinsis viena..Zodziu vienintele tos mergikes ateitis - po padu..Jei jau vyrui neidomu,jis tik dirba,neklausi jo nei nuomones,tai jau kazkas negerai..Akivaizdu,kad jam vestuves nesvarbios..Atsiklaust dazniau vyro,tai ir prades dometis..Vyrams nelabai aktualios smulkmenos,bet jie ir apie jas turi savo nuomone..Siaip jei mergina turi daugiau laiko tai gali rupintis vestuvem,surinkti info,bet vaziuoti rinktis apsispresti visad turi kartu..Be to,kartais vyrai suranda geresni varianta nei merginos..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SpriNta: 19 lapkričio 2009 - 11:22
musu vestuvemis viskuo beveik rupinausi AS, MB norejo vestuviu visai giminei, tevams, nors as buciau sutikusi ramiai vakarienei , nes tuo metu jau laukiausi. o kadangi MV didziaja dali praleidzia uzsienyje, verslo reikalais tai del to ir nasta vestuviu teko man. doh.gif tiesa, vyras uzsake filmuotoja,(tik uzsake, viska derinau as), nes as visai nenorejau jo, betkadangi tevai norejo tai paemem.( tai ir buvo viskas ka jis padare) o reikalu tai ohoho kiek, negalvojau kad tiek, o dar ir dirbau ir laukiausi, ir dar vaikiukas, tai griuk negyvas, bet viskas atsiperka meile kuria gaunu is savo vyro. blush2.gif ir nei trupucio nesigailiu del visko, patirties uztat dabar turiu thumbup.gif
Atsakyti
kaip suprantu, beveik viska daro pacios nuotakeles....jo,,maniskiui dar labai viskas per toli---nors da nenusprendem 2010 05 ar 09 men viskas bus.....

bet aisku,,matau pagal jo domejimasi visais tais reikalais, kad viska as strateguosiu:(
Atsakyti
Jo dauguma vyru panasus smile.gif
MB irgi leidzia viska ieskoti man,tik abu butinai viska aptariam,ir jei skambinti uzsakineti tai jis ta daro ax.gif
Jam gal geriau,padaro viska savo laiku,o as sedziu valandom prie kompiuterio ir ieskau... doh.gif kaip pasipuosti sale,ka dovanot sveciams ir t.t..... biggrin.gif ideju pilna galva, g.gif gal persistengiu bet juk vieninteli (tikiuos wub.gif ) karteli tik isteku blush2.gif
Na o jei MB visiskai nesidometu ir tik pinigeliais mojuotu,tai nemanau kad jam svarbu tada butu...nepatiktu man taip g.gif
Atsakyti