Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai Kaune

QUOTE(AsIrTu @ 2005 05 14, 23:51)
Chmm...  g.gif  Man rodos ir tokių "undiniškų" ten mačiau, tik tiek, kad pati tai visai kitokio stiliaus noriu (pūstos). Na, nebent Tavo dienai jau buvo išnuomuota, ko nori, tai ir nenešė net rodyti. Juk kas iš to, kad paskui jau nagalės Tau pasiūlyti... Bet kokiu atvėju linkiu išsirinkti pačią pačiausią ir širdžiai mieliausią suknelę  ax.gif  4u.gif

Limarijoje dirbanti mergina sakė, kad "undiniško" stiliaus neturi nei vienos sad.gif
Turėjo pernai vieną, bet ją pardavė kažkokiai merginai...
Atsakyti
mačiau naujas salonas atsidarė ant Savanorių/Aukštaičių gatvių kampo....gal jau spėjot būt kuri? pasidalintumėt įspūdžiais..
Atsakyti
QUOTE(vvandene @ 2005 06 07, 12:49)
mačiau naujas salonas atsidarė ant Savanorių/Aukštaičių gatvių kampo....gal jau spėjot būt kuri? pasidalintumėt įspūdžiais..

as irgi vakar pravaziuodama maciau, kaip supratau is reklamos, ten komisas - parduotuve.
Atsakyti
QUOTE(vvandene @ 2005 06 07, 11:49)

Ten Savanorių/ Zanavykų gatvių kampas. Buvauaš nuėjusi į tą saloną. Ten ne naujai atsidarė salonas, o persikėlė iš Šv. Gertrūdos gatvės, kur netoli Įvairių tautų centro buvo. Naujovė pas juos yra ta, kad ten gana nebrangiai galima ne tik išsinuomiti suknutę, bet ir atneštą kitų nusipirkti. Jei nori parduoti savo suknutę, gali ten nunešti, ją ten išlygins, jei reikia pataisys ir kažkiek užsidėję parduos. O kai parduos, atiduos pinigėlius.
Atsakyti
QUOTE(Neringa ir Nerijus @ 2004 07 02, 16:31)
O as MJ salone nuomavausi. IS tikruju tai uzejau piriausia i zeiga, paskui dar ten kazkokai salia, paskui i MJ ir pamaciau ta savo vienintele ir daugiau niekur nebejau smile.gif  MJ salone labai faina moteriske dirba ji man ir pasiule kaip merges aprengti, ir jauniki ir t.t. Ten ir vyras dirba, bet pas ji neikit...Vistiek ne taip patars kaip moteris:)
Sekmingo ieskojimo!!!

O man tas vyras labai gerai patarė kas man galėtų tikti tongue.gif Pas jį savo išrinktąjį rengiau, skonį tikrai gerą turi tongue.gif
Atsakyti
Vaje kaip "Okeanidė" pavedė... Dabar sėdžiu ir dėkoju Dievui, kad čia ne mano vestuvės, nes labai susiparinčiau ir nuotaika tikrai nukristų keliom dienom.
Esmė tame, kad šį penktadienį būsiu pamergė pusbrolio vestuvėse. Sukneles nuomavom būtent iš "Okeanidės", nes ten suknelę ėmė ir jaunoji ir mes. Mat visos pamergytės būsim su vienodom smile.gif Žodžiu, vestuvės šį penktadienį, o mums maždaug prieš savaitę liepė pasiskambint ir atvažiuot primatavimui. Na tipo ilgį sukoreguos kaip reikia ir visa kita. Na, aš praeitą savaitę pasiskambinau, sakau kada atvažiuot tam primatavimui? Sako atvažiuokit šeštadienį, atsivežkit sutartį, batelius ir pan. Žodžiu priminė, kad nieko nepamirštume :-) Mano brolis pabroliaus su savo panele, jis paskambino susitarti kada galės priimti ją. Taip pat prašė atvažiuoti šeštadienį, tai nutarėm vykti kartu. Kadangi ji gyvena Telšiuose, jai kelionė buvo ir ilgoka ir brangoka. Dar turint omeny, kad į Kauną važiavo vien dėl tos suknelės...
Na kągi.. Atvažiuojam, įsileidžia mus, ir žiūri kaip į raupsuotus kokius. Sako "Ko čia norit?" Nu šakės galvoju verysad.gif Sakau gi skambinom, sakėt atvažiuot primatuot viską, susiderint iki galo, mes ir atvažiavom. Visi ne iš Kauno, sakau ir kelio sukorėm šiek tiek. O kas yra? Sako mes neturim laiko ir išvis čia klaida įvyko. Sako nepykit, bet niekuo negalim padėt, šiandien Jūsų nepriimsime. Nu ką.. Bandėm dar kažką kalbėt, tai tiesiai šviesiai parodė į duris. Išėjom... Skambinam tuo numeriu kuriuo tada skambinom, sako atvažiuokit ketvirtadienį ir primatuosim, siuvėja prisius, palauksit valandą ir pasiimsit (reikia nepamiršti, kad vestuvės penktadienį). Tai taip viskas ir liko... Dabar važiuosim ketvirtadienį ir labai bijau, kad tikrai ten viską primatuotų... Visgi viskas liko ant paskutinės dienos...
Atsakyti
QUOTE(Daivutia @ 2005 07 12, 00:17)
Vaje kaip "Okeanidė" pavedė... Dabar sėdžiu ir dėkoju Dievui, kad čia ne mano vestuvės, nes labai susiparinčiau ir nuotaika tikrai nukristų keliom dienom.
Esmė tame, kad šį penktadienį būsiu pamergė pusbrolio vestuvėse. Sukneles nuomavom būtent iš "Okeanidės", nes ten suknelę ėmė ir jaunoji ir mes. Mat visos pamergytės būsim su vienodom smile.gif Žodžiu, vestuvės šį penktadienį, o mums maždaug prieš savaitę liepė pasiskambint ir atvažiuot primatavimui. Na tipo ilgį sukoreguos kaip reikia ir visa kita. Na, aš praeitą savaitę pasiskambinau, sakau kada atvažiuot tam primatavimui? Sako atvažiuokit šeštadienį, atsivežkit sutartį, batelius ir pan. Žodžiu priminė, kad nieko nepamirštume :-) Mano brolis pabroliaus su savo panele, jis paskambino susitarti kada galės priimti ją. Taip pat prašė atvažiuoti šeštadienį, tai nutarėm vykti kartu. Kadangi ji gyvena Telšiuose, jai kelionė buvo ir ilgoka ir brangoka. Dar turint omeny, kad į Kauną važiavo vien dėl tos suknelės...
Na kągi.. Atvažiuojam, įsileidžia mus, ir žiūri kaip į raupsuotus kokius. Sako "Ko čia norit?" Nu šakės galvoju  verysad.gif Sakau gi skambinom, sakėt atvažiuot primatuot viską, susiderint iki galo, mes ir atvažiavom. Visi ne iš Kauno, sakau ir kelio sukorėm šiek tiek. O kas yra? Sako mes neturim laiko ir išvis čia klaida įvyko. Sako nepykit, bet niekuo negalim padėt, šiandien Jūsų nepriimsime. Nu ką.. Bandėm dar kažką kalbėt, tai tiesiai šviesiai parodė į duris. Išėjom... Skambinam tuo numeriu kuriuo tada skambinom, sako atvažiuokit ketvirtadienį ir primatuosim, siuvėja prisius, palauksit valandą ir pasiimsit (reikia nepamiršti, kad vestuvės penktadienį). Tai taip viskas ir liko... Dabar važiuosim ketvirtadienį ir labai bijau, kad tikrai ten viską primatuotų...  Visgi viskas liko ant paskutinės dienos...

blink.gif dar ir taip būna doh.gif
Atsakyti
http://www.skundas.l...=67&city=Kaunas

va dar keletas atsiliepimu apie ta salona.mano pamerges irgi ten nuomojasi suknes, net baisu pasidare.
Atsakyti
QUOTE(Daivutia @ 2005 07 11, 22:17)
Na kągi.. Atvažiuojam, įsileidžia mus, ir žiūri kaip į raupsuotus kokius. Sako "Ko čia norit?" Nu šakės galvoju  verysad.gif Sakau gi skambinom, sakėt atvažiuot primatuot viską, susiderint iki galo, mes ir atvažiavom. Visi ne iš Kauno, sakau ir kelio sukorėm šiek tiek. O kas yra? Sako mes neturim laiko ir išvis čia klaida įvyko. Sako nepykit, bet niekuo negalim padėt, šiandien Jūsų nepriimsime. Nu ką.. Bandėm dar kažką kalbėt, tai tiesiai šviesiai parodė į duris. Išėjom... Skambinam tuo numeriu kuriuo tada skambinom, sako atvažiuokit ketvirtadienį ir primatuosim, siuvėja prisius, palauksit valandą ir pasiimsit (reikia nepamiršti, kad vestuvės penktadienį). Tai taip viskas ir liko... Dabar važiuosim ketvirtadienį ir labai bijau, kad tikrai ten viską primatuotų...  Visgi viskas liko ant paskutinės dienos...

nu aš tai būčiau šumą pakėlusi oi oi oi
Atsakyti
QUOTE(Reniss @ 2005 07 12, 10:10)
nu aš tai būčiau šumą pakėlusi oi oi oi

Bandėm mes ten šumą kelti, bet kaip jau sakiau - parodė tiesiai šviesiai į duris. Kai paskambino mano brolis telefonu, kur anksčiau skambino tai lyg ir maloniai šnekėjo. Prisipažino, kad čia jų klaida. Bet aš pažiūrėsiu kaip šnekės ketvirtadienį... Kai paskaičiau kitų nusiskundimų duotoj nuorodoj tai labai baisu pasidarė. O kas ten nuomavot sukneles, gal žinot ar ima jie ten tą avansinį mokestį? Sutartyje parašyta, kad už suknelę moku 130Lt ir dar nuo 100 iki 300 litų turiu palikti mokestį (tikslią sumą nustato darbuotojai salono), bet tie darbuotojai man nieko nesakė. Tai nuvažiuosiu ketvirtadienį ir jei neturėsiu palikti tų pinigų kaip užstatą gal man suknelės neduos?? O 300Lt aš tikrai neturėsiu...
Atsakyti
man tai ten ir nepatiko, nes maawaus sukneles ir kai pasakiau kad dar pagalwosiu tai ir wos ne duris parodė, o prieš tai laaabaaaiii malonūs buwo. na o šiaip tai neturėtų tiek užstato prašyti, nes jie iš manęs 300 norėjo prašyti dėl westuwinės suknelės.
Atsakyti
QUOTE(Bagyriuke @ 2005 07 12, 18:32)
man tai ten ir nepatiko, nes maawaus sukneles ir kai pasakiau kad dar pagalwosiu tai ir wos ne duris parodė, o prieš tai laaabaaaiii malonūs buwo. na o šiaip tai neturėtų tiek užstato prašyti, nes jie iš manęs 300 norėjo prašyti dėl westuwinės suknelės.

Bet kažkokį papildomą mokestį neskaitant suknelės nuomos kainos palikti reikėjo taip?
Atsakyti