Vaje kaip "Okeanidė" pavedė... Dabar sėdžiu ir dėkoju Dievui, kad čia ne mano vestuvės, nes labai susiparinčiau ir nuotaika tikrai nukristų keliom dienom.
Esmė tame, kad šį penktadienį būsiu pamergė pusbrolio vestuvėse. Sukneles nuomavom būtent iš "Okeanidės", nes ten suknelę ėmė ir jaunoji ir mes. Mat visos pamergytės būsim su vienodom

Žodžiu, vestuvės šį penktadienį, o mums maždaug prieš savaitę liepė pasiskambint ir atvažiuot primatavimui. Na tipo ilgį sukoreguos kaip reikia ir visa kita. Na, aš praeitą savaitę pasiskambinau, sakau kada atvažiuot tam primatavimui? Sako atvažiuokit šeštadienį, atsivežkit sutartį, batelius ir pan. Žodžiu priminė, kad nieko nepamirštume :-) Mano brolis pabroliaus su savo panele, jis paskambino susitarti kada galės priimti ją. Taip pat prašė atvažiuoti šeštadienį, tai nutarėm vykti kartu. Kadangi ji gyvena Telšiuose, jai kelionė buvo ir ilgoka ir brangoka. Dar turint omeny, kad į Kauną važiavo vien dėl tos suknelės...
Na kągi.. Atvažiuojam, įsileidžia mus, ir žiūri kaip į raupsuotus kokius. Sako "Ko čia norit?" Nu šakės galvoju

Sakau gi skambinom, sakėt atvažiuot primatuot viską, susiderint iki galo, mes ir atvažiavom. Visi ne iš Kauno, sakau ir kelio sukorėm šiek tiek. O kas yra? Sako mes neturim laiko ir išvis čia klaida įvyko. Sako nepykit, bet niekuo negalim padėt, šiandien Jūsų nepriimsime. Nu ką.. Bandėm dar kažką kalbėt, tai tiesiai šviesiai parodė į duris. Išėjom... Skambinam tuo numeriu kuriuo tada skambinom, sako atvažiuokit ketvirtadienį ir primatuosim, siuvėja prisius, palauksit valandą ir pasiimsit (reikia nepamiršti, kad vestuvės penktadienį). Tai taip viskas ir liko... Dabar važiuosim ketvirtadienį ir labai bijau, kad tikrai ten viską primatuotų... Visgi viskas liko ant paskutinės dienos...