Valio valio!!! vakar suradau SAVO suknelę "Žeigoje" aš ten visada nuomojosi ir visada lieku patenkinta:)
Vestuvės spalio 01 d.

QUOTE(burundukas @ 2005 06 12, 14:58)
Ten Savanorių/ Zanavykų gatvių kampas. Buvauaš nuėjusi į tą saloną. Ten ne naujai atsidarė salonas, o persikėlė iš Šv. Gertrūdos gatvės, kur netoli Įvairių tautų centro buvo. Naujovė pas juos yra ta, kad ten gana nebrangiai galima ne tik išsinuomiti suknutę, bet ir atneštą kitų nusipirkti. Jei nori parduoti savo suknutę, gali ten nunešti, ją ten išlygins, jei reikia pataisys ir kažkiek užsidėję parduos. O kai parduos, atiduos pinigėlius.
buk gerute, pasakyk tikslesni adresa arba kaip ten nuvaziuoti is stoties puses. labai prasau

QUOTE(Ugnisss @ 2005 08 22, 17:19)
buk gerute, pasakyk tikslesni adresa arba kaip ten nuvaziuoti is stoties puses. labai prasau
labai reikia 

Kur Savanorių - Zanavykų kampas nežinai

QUOTE(Rutik @ 2005 08 22, 17:24)
Kur Savanorių - Zanavykų kampas nežinai
Taigi kur sankryža tokia didelė Savanoriu pr. Žinai kur pamokėlės vyksta
šeimos centro? Tai va ta gatvelė ir kerta savanorius ir kitoje puseje Savanorių tas salonas
Vaje kaip čia paaiškinau
Jei nesuprasi dar klausk 

nezinau kur tos pamokeles vyksta

bukit geros merginos pasiulykit kokiu siuveju.visa Kauna isvaiksciojau ir neradau man patikusios sukneles
tai noriu pasisiuti pagal pronovo modeliuka.

QUOTE(anileva @ 2005 08 23, 15:54)
bukit geros merginos pasiulykit kokiu siuveju.visa Kauna isvaiksciojau ir neradau man patikusios sukneles

Galiu pasiūlyti tikrai bent jau mano nuomone tai gerą siuvėja, kuri dirba vestuvinių paslaugų centre (Rotušės a. 6). Galima siūtis suknelę pasiliekant sau, o galima ir paliekant salonui, kad paskui kitos galėtų nuomotis.
Ten suknelę siuvosi Yva savo vestuvėms ir dar mano pusseserė. Pasiuva pagal klientės pageidavimus ir rezultatas tikrai geras būna.

daug kas giria "lauros "salona, kad ten gražiai pasiuva...
As tikrai Zeigos salonu nepatenkinta, ir tuos nepasitenkinimus girdziu jau ne is pirmo zmogaus, ten sukneles super, bet jos jau turi per daug klientu, ir i kiekviena klienta nebekreipia tiek demesio kiek turetu kreipti

QUOTE(anileva @ 2005 08 23, 15:54)

Aš siuvuos suknutę Lauros salone priešais Savą - nu žinok tikrai esu labai patenkinta, profesionaliai dirba moterys - viską kruopščiai apžiūri, pataiso, patvarko, matosi, jog jom svarbu, kad klientė gražiai atrodytų, o ne svarbu iškišt dar vieną suknelę ir paimt pinigus. Tikrai į kitą saloną neičiau. Vat Žeigoj man visai nepatiko.
QUOTE(kriauklyte55 @ 2005 08 24, 09:10)
As tikrai Zeigos salonu nepatenkinta, ir tuos nepasitenkinimus girdziu jau ne is pirmo zmogaus, ten sukneles super, bet jos jau turi per daug klientu, ir i kiekviena klienta nebekreipia tiek demesio kiek turetu kreipti

Jos ten nespėja suktis nuo klientų gausos, todėl taip ir gaunasi, kad kiekvienai nuotakai ar pamergei skiria mažokai deramo dėmesio. Ten kaip konvejeris prie Rotušės

Bet kiek naujų salonų Kaune atsidrė: Ožeškienės gatvės pradžioj, priešais saloną "Limarija", Gertrūdos gatvėj, priešais"Okeanidę", prie "Molo", Savanorių/Petrausko gatvių sankryžoj virš kompiuterių parduotuvės.