Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai Kaune

Valio valio!!! vakar suradau SAVO suknelę "Žeigoje" aš ten visada nuomojosi ir visada lieku patenkinta:)

Vestuvės spalio 01 d.
Atsakyti
rolleyes.gif 4u.gif laba, ir mes ten visas suknes vestuvems radom. turejau is anksciau patirties su siuo salonu, bet sikart tai tikrai nustebino, nes nebera tokios vienos tetos kuri ten nelabai man patiko... tai tikiuos kad viskas normaliai praeis:))) o ir kainos ne taip kandziojasi kaip kituose... mirksiukas.gif ax.gif nail.gif labai tikiuos kad po spalio 15 galesiu pasakyti ta pati...
Atsakyti
QUOTE(burundukas @ 2005 06 12, 14:58)
Ten Savanorių/ Zanavykų gatvių kampas. Buvauaš nuėjusi į tą saloną. Ten ne naujai atsidarė salonas, o persikėlė iš Šv. Gertrūdos gatvės, kur netoli Įvairių tautų centro buvo. Naujovė pas juos yra ta, kad ten gana nebrangiai galima ne tik išsinuomiti suknutę, bet ir atneštą kitų nusipirkti. Jei nori parduoti savo suknutę, gali ten nunešti, ją ten išlygins, jei reikia pataisys ir kažkiek užsidėję parduos. O kai parduos, atiduos pinigėlius.

buk gerute, pasakyk tikslesni adresa arba kaip ten nuvaziuoti is stoties puses. labai prasau 4u.gif 4u.gif 4u.gif labai reikia cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugnisss @ 2005 08 22, 17:19)
buk gerute, pasakyk tikslesni adresa arba kaip ten nuvaziuoti is stoties puses. labai prasau  4u.gif  4u.gif  4u.gif  labai reikia  cry.gif

Kur Savanorių - Zanavykų kampas nežinai g.gif Taigi kur sankryža tokia didelė Savanoriu pr. Žinai kur pamokėlės vyksta g.gif šeimos centro? Tai va ta gatvelė ir kerta savanorius ir kitoje puseje Savanorių tas salonas drinks_cheers.gif Vaje kaip čia paaiškinau ax.gif Jei nesuprasi dar klausk doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutik @ 2005 08 22, 17:24)
Kur Savanorių - Zanavykų kampas nežinai  g.gif  Taigi kur sankryža tokia didelė Savanoriu pr. Žinai kur pamokėlės vyksta g.gif šeimos centro? Tai va ta gatvelė ir kerta savanorius ir kitoje puseje Savanorių tas salonas  drinks_cheers.gif  Vaje kaip čia paaiškinau  ax.gif  Jei nesuprasi dar klausk  doh.gif

nezinau kur tos pamokeles vyksta cry.gif vaziuojant nuo stoties , tai kairej, ar desinej pusej tas salonas? na as zinau kur aukstaiciu gatve, bet tu sakai, kad ten zanavyku, o gal ten kur netoli aukstaiciu? na gal bent stoteles pavadinima zinai, kur islipt reikia?
Atsakyti
bukit geros merginos pasiulykit kokiu siuveju.visa Kauna isvaiksciojau ir neradau man patikusios sukneles cry.gif tai noriu pasisiuti pagal pronovo modeliuka.
Atsakyti
QUOTE(anileva @ 2005 08 23, 15:54)
bukit geros merginos pasiulykit kokiu siuveju.visa Kauna isvaiksciojau ir neradau man patikusios sukneles  cry.gif tai noriu pasisiuti pagal pronovo modeliuka.

Galiu pasiūlyti tikrai bent jau mano nuomone tai gerą siuvėja, kuri dirba vestuvinių paslaugų centre (Rotušės a. 6). Galima siūtis suknelę pasiliekant sau, o galima ir paliekant salonui, kad paskui kitos galėtų nuomotis.
Ten suknelę siuvosi Yva savo vestuvėms ir dar mano pusseserė. Pasiuva pagal klientės pageidavimus ir rezultatas tikrai geras būna. smile.gif
Atsakyti
daug kas giria "lauros "salona, kad ten gražiai pasiuva...
Atsakyti
As tikrai Zeigos salonu nepatenkinta, ir tuos nepasitenkinimus girdziu jau ne is pirmo zmogaus, ten sukneles super, bet jos jau turi per daug klientu, ir i kiekviena klienta nebekreipia tiek demesio kiek turetu kreipti g.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(anileva @ 2005 08 23, 15:54)
bukit geros merginos pasiulykit kokiu siuveju.visa Kauna isvaiksciojau ir neradau man patikusios sukneles  cry.gif tai noriu pasisiuti pagal pronovo modeliuka.

Aš siuvuos suknutę Lauros salone priešais Savą - nu žinok tikrai esu labai patenkinta, profesionaliai dirba moterys - viską kruopščiai apžiūri, pataiso, patvarko, matosi, jog jom svarbu, kad klientė gražiai atrodytų, o ne svarbu iškišt dar vieną suknelę ir paimt pinigus. Tikrai į kitą saloną neičiau. Vat Žeigoj man visai nepatiko.
Atsakyti
QUOTE(kriauklyte55 @ 2005 08 24, 09:10)
As tikrai Zeigos salonu nepatenkinta, ir tuos nepasitenkinimus girdziu jau ne is pirmo zmogaus, ten sukneles super, bet jos jau turi per daug klientu, ir  i kiekviena klienta nebekreipia tiek demesio kiek turetu kreipti  g.gif  schmoll.gif

Jos ten nespėja suktis nuo klientų gausos, todėl taip ir gaunasi, kad kiekvienai nuotakai ar pamergei skiria mažokai deramo dėmesio. Ten kaip konvejeris prie Rotušės biggrin.gif
Atsakyti
Bet kiek naujų salonų Kaune atsidrė: Ožeškienės gatvės pradžioj, priešais saloną "Limarija", Gertrūdos gatvėj, priešais"Okeanidę", prie "Molo", Savanorių/Petrausko gatvių sankryžoj virš kompiuterių parduotuvės.
Atsakyti