as irgi vakar issinuomavau nuostabia suknele salone "regina". kadangi isteku antra karta ieskojau nebaltos sukneles,man buvo pasiulyta daug variantu is kuriu pasirinkau pati geriausia
.o beto savininke labai faina moteriskute ir kainos ten labaai jau normalios ir nuolaideliu gali gaut
)) mano pamergyte ten irgi nuomosis

O as kazin ar siutis noreciau. Man kazkaip baisu. JUk is kur zinot kaip ant taves ta sukenle atrodys, jei niekad nesimatavai pries tai? O be to ir is katalogo nesirinkciau. Siaip zinau kad vienaip nuotraukoj ar ant pakabos, visai kitaip ant taves.
QUOTE(katyteee @ 2005 09 20, 15:02)
O as kazin ar siutis noreciau. Man kazkaip baisu. JUk is kur zinot kaip ant taves ta sukenle atrodys, jei niekad nesimatavai pries tai? O be to ir is katalogo nesirinkciau. Siaip zinau kad vienaip nuotraukoj ar ant pakabos, visai kitaip ant taves.
Jei sugalvotum siūtis suknutę, siūlau pirmiausia kažką panašaus susirasti nuomos punkte ir pažiūrėti ar tinka. Mano atveju buvo taip, kad aš išsirinkau visai kitokią suknutę, negu prieš tai svajojau, vienintelis tas pats bruožas buvo, kad buvo "tortas", o šiaip tai kai nuėjau į nuomos punktą, jie man sako, pažiūrėkit šitą suknutę, aš sakau, ne, ne aš svajoju apie kitokią. Atnešė tokias, kokių norėjau ir pamačiau, kad man jos visai netinka, o kai užsidėjau tą, kurią pirmiausia pasiūlė, nenorėjau nusirengti

Man siuvo suknute "Reginoje" net manes nemate.Galima sakyt siuvaus internetu.Nusiunciau duomenis.Na,kadangi,nesu is plonuju,tai savininkei patikejau fasona parinkti.Ir,kai nuvaziavau matuotis,tai i kita ivilko,o paskui kur man siuvo,tai kaip antra oda prie manes prilipo.Nesitikejau,kad taip pataikys.Ji aplamai man sake,jei nepatiks,tai pasius kita.Tai gi manau nereik bijot siutis.Be to smagu nauja suknia uzsivilkt,dar nenesiota...
As sumokejau 350euru uz pirma nuoma ir greita pasiuvima,nes pinigus pervedziau likus maziau menesiui,o be to buvo liepos menuo,tai buvo labai uzsieme,vos priprasiau.Ir iseities kitos nera,kai uzsienyje tupi,negali lakstyt po salonus.O nuoma net nezinau tikrai kitu sukneliu kiek kainuoja.Tu gali nusiust savo sukneles nuotrauka ir paklaust del idomumo kiek kainuotu tokios pasiuvimas.Gali laiska pradet-cia man jus rekomendavo Inga is Danijos,ji siuvos sukne vasara,sake pigiai ir graziai siuvat...
Tai gal nuolaidele padarys,nes per pazystamus,ji biski nuleidzia.Jos emailas mail234@kalnieciai.lt.Vardas Regina.Sekmes

ash nuomavausi savaja suknele nuomoj priesais rotuse, pavadinimo taip ir nezinau, nors toj nuomoj ne pirma suknele nuomojausi
man patiko tuo, kad kainos nera aukstos ir pvz kaip ejau pamerge didelis pasirinkimas buvo ir mano ugiui sukneliu rado ( esu 180) su vestuviune taip pat bedos nebuvo ir pamergems suknytes greitai pasiuvo, nes 3 is 4 sukneles tik 2 savaitems iki vestuviu like uzsisake ir mokejo po 150, kaip kaune tai nera labai brangu kiek zinau, tuo labiau kad jos buvo siuvamos butent joms...
o pvz cia mineta ''Zeiga'' man viskai nepatiko, labai jau nutrintos sukneles...
''MJ'' baisiai ziuri pinigus, jei mato kad ant kaklo ir ranku nera kruvos aukso elgiasi kaip su gyvuliu, baisu ko ir paklausti...
''Prie Boksto'' nesveikos kainos, uz tikrai kelias desimtis kartu nuomotas sukneles, tik nesakykit kad vienetines, galbut jie jas sumodeliuoja patys, bet kokia vientine jei pries tave ja vilkosi dar koks 20, pati tuo isitikinau nes man kiso suknele kuria nuomojosi mano vyro pusbrolio zmona kaip nauja ir dar uzsisauke 1200 , man tai neatrodo pigu, pamergems sukneles pigiausia kaina buvo 180, nemanau, kad bet kuri gali sau leisti...
''Limarijoj'' nuomavausi suknele kai ejau pamerge, nei aptarnavimas nei sukneles paruosimas man nepatiko, siules suplysinejo ir siaip nelabai klause ko ash prasiau...
p.s. ash cia issakiau tik savo nuomone, jei jums tose nuomose patiko ir viskas buvo liuksiska, smagu...

man patiko tuo, kad kainos nera aukstos ir pvz kaip ejau pamerge didelis pasirinkimas buvo ir mano ugiui sukneliu rado ( esu 180) su vestuviune taip pat bedos nebuvo ir pamergems suknytes greitai pasiuvo, nes 3 is 4 sukneles tik 2 savaitems iki vestuviu like uzsisake ir mokejo po 150, kaip kaune tai nera labai brangu kiek zinau, tuo labiau kad jos buvo siuvamos butent joms...

''MJ'' baisiai ziuri pinigus, jei mato kad ant kaklo ir ranku nera kruvos aukso elgiasi kaip su gyvuliu, baisu ko ir paklausti...
''Prie Boksto'' nesveikos kainos, uz tikrai kelias desimtis kartu nuomotas sukneles, tik nesakykit kad vienetines, galbut jie jas sumodeliuoja patys, bet kokia vientine jei pries tave ja vilkosi dar koks 20, pati tuo isitikinau nes man kiso suknele kuria nuomojosi mano vyro pusbrolio zmona kaip nauja ir dar uzsisauke 1200 , man tai neatrodo pigu, pamergems sukneles pigiausia kaina buvo 180, nemanau, kad bet kuri gali sau leisti...
''Limarijoj'' nuomavausi suknele kai ejau pamerge, nei aptarnavimas nei sukneles paruosimas man nepatiko, siules suplysinejo ir siaip nelabai klause ko ash prasiau...
p.s. ash cia issakiau tik savo nuomone, jei jums tose nuomose patiko ir viskas buvo liuksiska, smagu...

QUOTE(Ugnisss @ 2005 08 22, 18:28)
nezinau kur tos pamokeles vyksta
vaziuojant nuo stoties , tai kairej, ar desinej pusej tas salonas? na as zinau kur aukstaiciu gatve, bet tu sakai, kad ten zanavyku, o gal ten kur netoli aukstaiciu? na gal bent stoteles pavadinima zinai, kur islipt reikia?

Aš gal aiškiau paaiškinsiu...

O aš nuomavausi "Žeigoje" ir buvau labai patenkinta, toki modelį kaip norėjau radau tik ten.... ir beje pakankamai pigiai
QUOTE(Indrushka @ 2005 09 30, 16:44)
ash nuomavausi savaja suknele nuomoj priesais rotuse, pavadinimo taip ir nezinau, nors toj nuomoj ne pirma suknele nuomojausi

aciu uz nuomone, labai issamu, kai eisiu ieskotis, butinai atsiminsiu ir tavo ispudzius