Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai Kaune

QUOTE(Administratore @ 2005 10 05, 13:00)
O aš nuomavausi "Žeigoje" ir buvau labai patenkinta, toki modelį kaip norėjau radau tik ten.... ir beje pakankamai pigiai

tai vat ash ir sakau cia skonio reikalas ir visai neprikisu nei to nei ano nei kazko kito blush2.gif
Atsakyti
Kur yra ta Zeiga:)?
Atsakyti
zeiga yra ties akluju sankryza(taikos prosekto ir savanoriu sankryzoje), prie gelezines ledi clap.gif
Atsakyti
as taip pat zeigoje nuomavausi ir likau labai patenkinta.labai maloniai aptarnavo,matavausi kiek norejau sukneliu jau net paciai atsibodo,bet vistiek dar siule matuotis. thumbup.gif ir po kitus salonus teko pavaikscioti del pamergiu sukneliu,tai visur labai maloniai bendravo.gal priklauso ir nuo paciu klienciu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(della @ 2005 10 12, 17:52)
as taip pat zeigoje nuomavausi ir likau labai patenkinta.labai maloniai aptarnavo,matavausi kiek norejau sukneliu jau net paciai atsibodo,bet vistiek dar siule matuotis. thumbup.gif ir po kitus salonus teko pavaikscioti del pamergiu sukneliu,tai visur labai maloniai bendravo.gal priklauso ir nuo paciu klienciu blush2.gif

o kokios apytiksliai kainos ten? ar neklause, kiek pinigu skirsi suknelei?

pradesiu ir as po truputi keliauti po nuomas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(tinaa @ 2005 10 13, 14:29)
o kokios apytiksliai kainos ten? ar neklause, kiek pinigu skirsi suknelei?

pradesiu ir as po truputi keliauti po nuomas rolleyes.gif

na tiksliai tai net nezinau kokios ten kainos,bet turbut kaip ir daugelyje salonu .manes tai tikrai neklause kiek as galiu skirti.kai issirinkau tada tik pasake kiek kainuoja si suknele deveta ir jei uzsakines nauja kiek tai kainuos.man tai ten labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(della @ 2005 10 13, 16:03)
na tiksliai tai net nezinau kokios ten kainos,bet turbut kaip ir daugelyje salonu .manes tai tikrai neklause kiek as galiu skirti.kai issirinkau tada tik pasake kiek kainuoja si suknele deveta ir jei uzsakines nauja kiek tai kainuos.man tai ten labai patiko thumbup.gif

o mes kai ejom su drauge jai ieksoti sukneles i ''Zeiga'' pirmas klausimas buvo kiek skirsit suknelei, na ji pasake apie 800 tai ir rode visas uz 800, bet nieko nerado, o man viena labai istrigo ir kai paklausiau kiek ji kainuoja man atsake 750lt, na ash kaip ir primirsau ta suknele nes man jos nelabai ir reikejo... ir po keliu menesiu ejau sveikinti buvusia klasioke, ogi ziu ji su ta suknele kuri man i aki krito, gerokai po vestuviu pasidomenajau kiek ji mokejo ir kur nuomavosi, ji man atsake, kad ''zeigoj'' ir mokejo 1000, nes tiek buvo pasisakiusi galinti isleisti tai suknelei...
p.s. ir ta suknele tikrai nebuvo nauja jei jau taip noretumet teisinti ta nuoma....
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2005 10 14, 16:16)
o mes kai ejom su drauge jai ieksoti sukneles i ''Zeiga'' pirmas klausimas buvo kiek skirsit suknelei, na ji pasake apie 800 tai ir rode visas uz 800, bet nieko nerado, o man viena labai istrigo ir kai paklausiau kiek ji kainuoja man atsake 750lt, na ash kaip ir primirsau ta suknele nes man jos nelabai ir reikejo... ir po keliu menesiu ejau sveikinti buvusia klasioke, ogi ziu ji su ta suknele kuri man i aki krito, gerokai po vestuviu pasidomenajau kiek ji mokejo ir kur nuomavosi, ji man atsake, kad ''zeigoj'' ir mokejo 1000, nes tiek buvo pasisakiusi galinti isleisti tai suknelei...
p.s. ir ta suknele tikrai nebuvo nauja jei jau taip noretumet teisinti ta nuoma....

na kaip ir rasiau manes niekas neklause kiek galiu skirti.o rode visas kuriu norejau o ne pagal kiek kuri kainuoja.ir tikrai del aptarnavimo neturiu nusiskundimu.
Atsakyti
QUOTE(della @ 2005 10 14, 17:34)
na kaip ir rasiau manes niekas neklause kiek galiu skirti.o rode visas kuriu norejau o ne pagal kiek kuri kainuoja.ir tikrai del aptarnavimo neturiu nusiskundimu.

beje ne tik kad kartu kursus lankem, bet ir man patinkancia suknele issinuomavai blush2.gif ash tokia pat matavausi, bet ji jau buvo isnuomota taigis teko rinktis kita biggrin.gif nors sukneliu salonai musu skirtingi mirksiukas.gif bet vistiek issirinkau pacia graziausia tongue.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2005 10 14, 16:37)
beje ne tik kad kartu kursus lankem, bet ir man patinkancia suknele issinuomavai blush2.gif  ash tokia pat matavausi, bet ji jau buvo isnuomota taigis teko rinktis kita biggrin.gif  nors sukneliu salonai musu skirtingi mirksiukas.gif  bet vistiek issirinkau pacia graziausia tongue.gif  ax.gif

tai gal gali nuotraukeliu atsiusti,jei nenori ju deti cia.labai jau idomu blush2.gif mano adresiukas juuurgita@hotmail.co.uk
Atsakyti
QUOTE(della @ 2005 10 14, 17:49)
tai gal gali nuotraukeliu atsiusti,jei nenori ju deti cia.labai jau idomu blush2.gif mano adresiukas juuurgita@hotmail.co.uk

butinai atsiusiu vakare mirksiukas.gif dabar laikas jau baigiasi, lekiu namo rolleyes.gif
Atsakyti
akyvaizdu, kad zeigoj reikia pataikyti ant TOS NUOTAIKOS ir Tos PARDAVEJOS:)kiekviena skirtingai aptarnavo..x failai, o ne salonas:)
Atsakyti