Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai Kaune

QUOTE(tinaa @ 2005 10 15, 06:48)
akyvaizdu, kad zeigoj reikia pataikyti ant TOS NUOTAIKOS ir Tos PARDAVEJOS:)kiekviena skirtingai aptarnavo..x failai, o ne salonas:)

na tikrai nemanau kad tai x failai tongue.gif ,nes kaip ir rasiau kuriuose salonuose teko lankytis visur elgesi labai maloniai.na gal cia tik as tokia laiminga g.gif
Atsakyti
QUOTE(della @ 2005 10 15, 12:19)
na tikrai nemanau kad tai x failai tongue.gif ,nes kaip ir rasiau kuriuose salonuose teko lankytis visur elgesi labai maloniai.na gal cia tik as tokia laiminga g.gif

Merginos, visur visko pasitaiko... Kartą mes su sese (trap mūsų 5 metų skirtumas, bet atrodom labai jaunos) ieškojoms geriausio pasirinkimo plastikiniams langams įsigyti (6 langai, 2 durys). Tai keliose vietose aptarnavo normaliai, o vat vienoj garsioj įmonėje, mums nei į vieną rūpimą klausimą normaliai neatsakė ir dar atsisveikinant pasiteiravo, kaip sekasi mums "statistiką suvedinėti" ar pnš... Išėjusios iš tos firmos mes jautėmės kaip su šlapių skuduru pertenktos. Parašėm pretenziją tai firmai elektroniniu paštu, bet jokio atsakymo negavom. Žodžiu, į tą firmą daugiau kojos nežengėm ir kitiems jos nerekomendavom, nors prieš tai manėm, kad tai viena geriausių firmų, iš kurios įsigysime langus.

Bet nuotaiką tai nerealiai sugadino tąkart sad.gif

Linkiu Jums nepapulti ant tokių "nemokšų" aptarnavimo darbuotojų, kurios gadina klientams nuotaiką ir savo firmos reputaciją 4u.gif

O kai vestuvinės suknelės ieškojom, tai irgi dažnai vis klausdavo, ar tikrai reikia. Visgi, gal nuo mūsų išvaizdos priklauso, kaip būsim aptarnauti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Svajukė*: 15 spalio 2005 - 12:13
QUOTE(della @ 2005 10 15, 11:19)

beje jei neperizuliai paklausiu, kiek mokejai uz savo suknele? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2005 10 15, 13:55)
beje jei neperizuliai paklausiu, kiek mokejai uz savo suknele? blush2.gif

na jai buciau nuomavusis jau deveta nekarta, ta kuria ir matavausi tai jos kaina 800.o man uzsake visiskai nauja tai as mokejau 1400.
Atsakyti
QUOTE(della @ 2005 10 15, 15:57)
na jai buciau nuomavusis jau deveta nekarta, ta kuria ir matavausi tai jos kaina 800.o man uzsake visiskai nauja tai as mokejau 1400.

jei visiskai nauja tai visai normaliai, o ash mokejau 800 ir vilkausi antroji ax.gif aplamai man svarbu buvo, kad suknele butu nenunesiota rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2005 10 15, 15:05)
jei visiskai nauja tai visai normaliai, o ash mokejau 800 ir vilkausi antroji ax.gif  aplamai man svarbu buvo, kad suknele butu nenunesiota rolleyes.gif

as taip pat nenorejau nunesiotos.
Atsakyti
QUOTE(della @ 2005 10 15, 16:35)
as taip pat nenorejau nunesiotos.

gavai musu foto? beje zinok turejau minti eiti per kitus salonus ir ieskoti tokios kaip tavo sukneles, nes ji man netas zodis istrigo, bet paskui pasimatavus savaja nebenorejau jokios kitokios ir tai manau i gera biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2005 10 15, 15:52)
gavai musu foto? beje zinok turejau minti eiti per kitus salonus ir ieskoti tokios kaip tavo sukneles, nes ji man netas zodis istrigo, bet paskui pasimatavus savaja nebenorejau jokios kitokios ir tai manau i gera  biggrin.gif

negavau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(della @ 2005 10 15, 16:57)

siunciau i tavo emaila , nius jei ka pakartok ji man bandysiu dar karta siusti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2005 10 15, 18:05)
jei visiskai nauja tai visai normaliai, o ash mokejau 800 ir vilkausi antroji ax.gif  aplamai man svarbu buvo, kad suknele butu nenunesiota rolleyes.gif

As jau turbut rasiau apie savo sukneles varianta. Salone matavausi Nauja suknele, kuri dabar yra nauja. Bet besimatuojant man lyg tarp kitko ta moteris sako "ji lapkricio pabaigai jau uzsakyta". Na, man tai gerai - mano vestuves Lapkricio 5... Bet as galvoju, ar ta nuotaka, kuri uzsisake suknele zinos, jog ji jau nebenauja?... g.gif Na, is kitos puses, gal ji neprase, kad niekas nesivilktu, gal nepaliko uzstato, as nesigilinau... Tik prasiau, kad tetis, vaziuodamas is darbo (jis pro ta nuoma vaziuoja), vis paziuretu, ar ta suknele kabo lange... unsure.gif Nes as nenoreciau, kad pries mane kas uzlistu. Na, is esmes, gal ir nieko tokio, jei ji butu ne nauja, bet as uz ja kaip uz nauja mokejau...
Atsakyti
sveikos merginos! esu istekejusi jau 2,5 menesiuko. As taip pat nuomavausi Zeigoje. Taip buvo klausimas kokia suma galiu leisti suknelei, bet tai buvo tikrai ne pirmas salonas kuriame toki klausima uzdave. Aptarnavo tikrai sauniai, kaip ir buvo mineta matavausi labai daug sukneliu, kurios krito i aki tas atidejo i sali, o po to dar karteli jas visas (atidetas) apsirengiau ir jau is ju issirinkau.Man tai labai patiko.Tekejau rugpjucio menesi, bet jau kovo men issirinkau , nes gyvenu jau daugiau nei 2 metus Londone. Taigi jau kovo men. zinojau kokia suknele busiu pasipuosusi. Grizusi pries vestuves vel atbegau pasimatuoti ir pasiziureti i savo "isrinktaja". Jei buciau pasakiusi noriu kitos butu siuliusios kita.

Vasara vestuviu metas,be galo daug nuotaku kiekviana ateina su Savo reikalavimais,su Savo nuotaikomis, o salone dirbancios stengiasi itikti,mielai dirbdavo virsvalandzius. manau ir joms nera lengva,pati maciau kaip atejo tipine Kavianska pana ir pradejo purkstauti.

Esu gana mazo ugio,bet suknele idealiai sutvarke, atrode,kad butu lyg ant manes. Biuziuterija irgi kantriai rode, dejo ant kaklo, po kelis kartus, emiau dar ir karunele, ilga labai nuometa ir viskas buvo itraukta i sukneles kaina. Mokejau 800 lt. Suknele grazinau tikrai ne pieno baltumo, ir jokiu priekaistu nieko.

As sutinku su merginomis kad svarbu pacios nusiteikimas. As tikrai buvau patenkinta aptarnavimu ir pasirinkta suknele, atrodziau tikrai labai graziai. Pagyru ta diena sulaukiau ne tik is savo vyro smile.gif
Atsakyti
tau pasiseke! kad ir kitoms taip nuskiltu biggrin.gif kaip supratau, tu pasakei, akd suknelei skiri 800 lt, ar pasirinkimas uz tokia kaina buvo pakankamas?
Atsakyti