Sveikos

Turiu tokią problemą : Dukrytei jau 1,5 metukų, mp valgo visą naktį( pastaruoju metu ištisai kabo ant (.)(.) ), dieną prieš pietų miegą, dažnai ir šiaip dar porą ar kelis kartus, žodžiu tikrai daug mp valgo palyginus su kitais jos amžiaus vaikais.. Problema tokia, akd jau daugiau nei mėnesį neužgyja paraudę, pašerpetoję speneliai ( šiuo metu yra pagerėjimas, deja po naktinių kabėjimų vėl blogėja, niekaip negali iki galo užgyti .. ( o būdavo baisus skausmas žindant.. tepiau ir Daktarinu ir bepanthenu.. ) ) Ką daryti, kad dukrytė nevalgytų krūties visą naktį ištisai ? Negaliu miegot, o ir skauda

Apetitas kitam maistui būna visoks, bendrai paėmus nėra labai valgi.
Labai ačiū už atsakymus
Papildyta:
QUOTE(Košė-Malošė @ 2011 09 25, 11:24)
buvau nuėjus pas šeimos gyd. tai net neapžiūrėjo

patarė Daktarinu tepti ką ir taip žinojau, kelias dienas patepė, pagerėjo.. O mažylei patarė žvakutes viburkolio dėt, keikvieną naktį, kad ramiau miegotų ir paleistų (.)(.)
QUOTE(kambliukas @ 2011 09 25, 14:20)
Siulyčiau užsidėti antspenius, labai apsaugo spenelį, padeda jam užgyti. Man labai padėjo multimama kompresiukai gyjant žaizdelėms. Bet jei vaikas 1,5metukų ir nepaleidžia krūties per naktį, aš ieškočiau tokio elgesio priežasčių: gal pakaktų vandenuko atsigerti ar tik mamai šalia atsigulti/ pabūti...
Bandžiau, ji juos nuima, nevalgo su jais, multimam per brangu man

vandenio bandžiau duot, negeria, ir pas neurologą esam buvę.. nieks nieko nežino.. toks būdas vaiko.. bet ne visos naktys tokios būna, tikiuos, kad dėl dantukų čia.. kad praeis...