QUOTE(SuperLaura @ 2011 10 20, 18:30)
Sveikos,
mano pupsikui 9 dienos...Maitinu pati, tik turiu didelę krūtinę, ją turiu vis prilaikyti, kad neužvirstų ant mažiaus..Nežinau ar aš ar mažius, o gal abu, bet nemoku aš jam teisingai paduoti krūties, kartais taip pagriebia skausmingai, kad užsiverčia kojų pirštai į priešingą pusę
Krūtys buvo labai pritvinkusios, tai audiniai vos ligi pažastų buvo patinę, krūtys karštos, pati temperatūros neturėjau, masažavau, duodavau dažniau pažįsti tai lyg ir aprimo...
Pieno turiu, tik kaip žinoti ar jis pavalgė? Vis klausau ar ryja...
mano pupsikui 9 dienos...Maitinu pati, tik turiu didelę krūtinę, ją turiu vis prilaikyti, kad neužvirstų ant mažiaus..Nežinau ar aš ar mažius, o gal abu, bet nemoku aš jam teisingai paduoti krūties, kartais taip pagriebia skausmingai, kad užsiverčia kojų pirštai į priešingą pusę

Pieno turiu, tik kaip žinoti ar jis pavalgė? Vis klausau ar ryja...
Jei šlapinasi bent šešis kartus per dieną, vadinasi, pavalgė

O jei ima žįsti skausmingai, reikia švelniai ištraukti (įkišus pirštą į lupyčių kraštą) ir duoti vėl. Geriausia speneliu taikyt beveik į nosytę, tada mažylis plačiai žiosis, bandydamas pagauti spenelį ir užtaikius momentą pasistengti kuo daugiau krūties įdėti į burnytę. Žinoma, ne per jėgą. Reikia tik laiko ir kantrybės, tikrai išmoksit