Įkraunama...
Įkraunama...

Ispanija. Andalūzija

QUOTE(powerpuff @ 2011 10 03, 05:07)
Tai jau lauksiu reportažo iš Andalūzijos  bigsmile.gif 
O dėl to pigumo.. nu man tai čia kogero brangiausi mano pirkti bilietai buvo  biggrin.gif  Kažkaip pastoviai tikrint reikia ir galima rast padorių kainų. Aišku nebebūna už dyką ar už eurą, kaip kad anksčiau doh.gif  Pažiūrėkit per Briuselį, nežinau kada jum reikia, bet užmečiau akį poros mėnesių bėgyje tai į 260 vienam galima

man reikia ne ankščiau kaip kitąmet kovą / balandį, taigi dar nelabai ką duoda...
ir dar bėda yra tame, kad mes nelabai lankstūs laike dėl darbo, ypač vyras, todėl kartais tenka ir brangiai plot...
o per briuselį čia su kokiom avialinijom? nes kitiem metam duoda per briuselį, bet labai jau daug, virš 700 žmogui skrydis pirmyn atgal.
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 10 03, 12:06)
man reikia ne ankščiau kaip kitąmet kovą / balandį, taigi dar nelabai ką duoda...
ir dar bėda yra tame, kad mes nelabai lankstūs laike dėl darbo, ypač vyras, todėl kartais tenka ir brangiai plot...
o per briuselį čia su kokiom avialinijom? nes kitiem metam duoda per briuselį, bet labai jau daug, virš 700 žmogui skrydis pirmyn atgal.

Su Ryanairu. Bet neverta ieškot daugiau kaip 2-3 mėnesiai prieš kelionę schmoll.gif Tada jokių akcijų-atrakcijų netaiko ir brangu nesvietiškai.
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2011 10 03, 11:41)
Su Ryanairu. Bet neverta ieškot daugiau kaip 2-3 mėnesiai prieš kelionę  schmoll.gif  Tada jokių akcijų-atrakcijų netaiko ir brangu nesvietiškai.

na, su airbalticu (kai dar nebuvo alia grėsmės) pirkau pries 7 mėnesius skrydį ir viešbutį taip pigiai, kad paskui negalėjau patikėt to viešbučio realiom kainom. tiesiog iš anksto būna labai gera kaina pačių viešbučių. gerų tokių, reikiamoj vietoj, už labai labai mažai...

na bet jo, reikės tikrinti dabar kasdien biggrin.gif
dar Libaną žiūrinėju, bet iš foto Andalūzija nurungia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 10 03, 14:53)
na, su airbalticu (kai dar nebuvo alia grėsmės) pirkau pries 7 mėnesius skrydį ir viešbutį taip pigiai, kad paskui negalėjau patikėt to viešbučio realiom kainom. tiesiog iš anksto būna labai gera kaina pačių viešbučių. gerų tokių, reikiamoj vietoj, už labai labai mažai...

na bet jo, reikės tikrinti dabar kasdien biggrin.gif
dar Libaną žiūrinėju, bet iš foto Andalūzija nurungia biggrin.gif

Oho Libanas bigsmile.gif Idomu, kažkaip nebuvo užkliuvęs man-reiks pažiūrėt kas ten gero biggrin.gif
Dėl airbaltiko nežinau, bet konkrečiai ryanairas tai pastebėjau tendenciją, kad pora mėn prieš skrydį galima kažką sumedžiot. O viešbutį per bookinga galima uzrezervuot ir ne vieną jei jau labai gera kaina, o tada žiūrėt kaip su skrydžiais gaunasi, atšaukimas nemokamas vistiek mirksiukas.gif
Atsakyti
Žinokit Jūsų reportažas privertė mane naujai pradėti skaityti (paskutinį kartą skaičiau gal prieš 20 metų lotuliukas.gif ) ispanų rašytojo Visentės Blasko Ibanjeso knygą "Kristupas Kolumbas".Čia yra labai daug istorinių faktų apie Granadą ir Cordobą.

O čia dar vienas faktas: mirksiukas.gif

artėja spalio 12 d., kuri yra Ispanijos nacionalinė šventė- švenčiama Kristupo Kolumbo Amerikos atradimo diena (Día de la Hispanidad)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astra777: 04 spalio 2011 - 11:43
QUOTE(Astra777 @ 2011 10 04, 12:42)
Žinokit Jūsų reportažas privertė mane naujai pradėti skaityti (paskutinį kartą skaičiau gal prieš 20 metų lotuliukas.gif ) ispanų rašytojo Visentės Blasko Ibanjeso knygą "Kristupas Kolumbas".Čia yra labai daug istorinių faktų apie Granadą ir Cordobą.

O čia dar vienas faktas: mirksiukas.gif

artėja spalio 12 d., kuri yra Ispanijos nacionalinė šventė- švenčiama Kristupo Kolumbo Amerikos atradimo diena (Día de la Hispanidad)

bigsmile.gif malonu gridėt. Reiktų ir man gal paskaityt. Aš jūsų kelionę apie Graikiją skaitau, ech kaip gaila, kad tik pora dienų mes ten turėsim ir nieko panašaus nepamatysim verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2011 10 04, 13:44)
bigsmile.gif  malonu gridėt. Reiktų ir man gal paskaityt. Aš jūsų kelionę apie Graikiją skaitau, ech kaip gaila, kad tik pora dienų mes ten turėsim ir nieko panašaus nepamatysim  verysad.gif

Knyga thumbup.gif

O Graikija...na ji mane užbūrė wub.gif Jai pažinti reikia labai daug laiko, mes jo taip pat tiek daug neturėjome verysad.gif . Manau, kad per porą dienų Jūs vis viena spėsite pajusti graikišką gyvenimo "tempą", šiltus, maloniai bendraujančius žmones, o pamatyti per porą dienų tikrai surasite ką. 4u.gif Kai kas Italiją vadina "muziejumi po atviru dangumi", apie Graikiją aš pasakyčiau lygiai tą patį. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astra777: 04 spalio 2011 - 12:56
Šiandien turiu laisvą dieną ir neturiu ką veikt biggrin.gif Ta proga nusprendžiau, kad jei jau daug kam patiko maisto nuotraukos, tai sumesiu čia maisto iš kitų kelionių truputį. Off topikas toks gaunasi, bet gal niekas nesupyks blush2.gif Man pačiai labai patinka kitose temose būtent maisto nuotraukos, tai gal kažkam bus įdomu.
Aišku, daugiausiai visko iš Barselonos. Buvom ten du kartus ir abu kartus tugus mane užbūrė. Taigi, vaizdai iš turgaus bigsmile.gif
user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
Avių galvos biggrin.gif
user posted image

user posted image

Va šite šviežių vaisių kokteiliai tai super wub.gif Šiaip jei būsit turguj, nepatingėkit pasivaikščiot, nes turgaus kraštuose, stiklinė 2 eurai, o toliau paėjus-1 euras. Beje, jei ateisit prieš pat siestą (apie 15 val atrodo), kai turgus užsidarinėja, tai už 1 eurą gausit 2 kokteilius bigsmile.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
Na gal jau gana to turgaus, nusibos žiūrėt jum rolleyes.gif Barselonoj abu kartus nuomodamiesi ieškojom tokios vietos, kad būtų virtuvė, nes vien stoksot į maistą turguj mum neužtenka schmoll.gif Taigi, tempiam namo iš turgaus maistą ir gaminam.
Va tokie žvėrys parkeliavo ant mūsų stalo biggrin.gif
user posted image
Tik vat įrankių jiem doroti bute neradom, bet užtat radom santechninį raktą, kuris tiko tam reikalui puikiausiai thumbup.gif lotuliukas.gif
user posted image
Čia aš bandau gamint artišokus. Sh.. gavosi tiesa sakant.
user posted image
Tunas. Tuoj keliaus ant keptuvės smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2011 10 05, 12:54)
Va šite šviežių vaisių kokteiliai tai super  wub.gif  Šiaip jei būsit turguj, nepatingėkit pasivaikščiot, nes turgaus kraštuose, stiklinė 2 eurai, o toliau paėjus-1 euras. Beje, jei ateisit prieš pat siestą (apie 15 val atrodo), kai turgus užsidarinėja, tai už 1 eurą gausit 2 kokteilius bigsmile.gif 

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Dar spesiu pasigooglinti ir apie tai, kas su kuo ir kaip valgoma. biggrin.gif
Atsakyti
Kaip jum toks maistas? bigsmile.gif biggrin.gif
user posted image

Čia Madridas. Bufietukas su geriausiais free tapas ever bigsmile.gif Čia matot vieną iš free tapų, o jų mes gavom dar ne vieną paskui, išėjom prisikimšę kaip ruoniai biggrin.gif
Išgėrėm 6 alaus, bet barmenas sakė, kad 4, du jo sąskaita. Žodžiu už visą tą apsiėdimą ir pagėrimą kažkur virš 5 eurų sumokėjom bigsmile.gif
user posted image
Čia šiaip Madrido kabakas
user posted image
Ir dar vienas, toks mažas ir visai be turistų. Tokie man mieliausi wub.gif
user posted image
čia pusryčiaujam, kažkur Madride, netoli blusų turgaus
user posted image
Papildyta:
Čia Portugalija. Porte vietinių valgyklėlė kažkokia. Aš valgiau bachalau ( sūdyta džiovinta menkė, paskui išmirkyta ir iškepta), MB valgė sardines.
Pirmam plane ta bachalau užkasta po svogūnais.
user posted image
Sardinės. Viskas šviežia ir skanu.
user posted image
Čia atrodo Faro, ar kažkur Portugalijos pietuose. Indų restorane keptos mėsos asorti. Kadangi apsirgau kelionėj paukščių gripu ar kokiu kitu biesu, tai norėjau kažko aštraus užkapot. Padavėjas perspėjo, kad žalias padažas aštrus laabai, nu bet reikėjo gi patikrint. Patvirtinu-tikrai nežmoniškai aštru. biggrin.gif Slogą ir gerklės skausmą labai gerai pramušė, ir šiaip bais skanu buvo.
user posted image

user posted image
Čia vėl Portugalija. Troškinys kažkoks. Nieko gero šiaip schmoll.gif
user posted image
Papildyta:
Londonas. Camden Town turgus. Čia dar patarimas, kaip kapeiką taupyt biggrin.gif Atvažiuokit pavalgyt apie 18.30, kada viskas užsidarinėja, už kelis svarus prikirsit tiek, kad nepajudėsit. O jau skonis wub.gif
Tailandietiška vištiena su lemongrass-mano favoritas.
user posted image

Kinietiška vištiena.
user posted image

Atsakyti
Kokie nemieli skrandziui vaizdai pries pietus doh.gif
Juokauju, is tiesu tai fantastika bigsmile.gif
Atsakyti
Jei būsit Briuselyje, būtinai aplankykit Maison Antoine keptų bulvyčių kioskelį. Netoli nuo Europos parlamento. Čia, sako, geriausios bulvytės Briuselyje. Tikrai nesigičyju, skonis pasakiškas biggrin.gif
user posted image
Čia MB nepasisekė su padažu, nelabai koks pasitaikė. Jei ką tai neimkit su kažkokiu "provensal" ar panašiai schmoll.gif
user posted image
Belgiško alaus parduotuvė.. O jau pasirinkimas.. Ten tokiuose kaip šampano buteliuose irgi alus bigsmile.gif
user posted image
Kebabai Briuselyje irgi verti dėmesio. Mmmm o jei dar su airan gėrimu essen.gif
user posted image
Papildyta:
Turgus Venecijoj wub.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
Jei jau būsit Venecijoj ir plauksit į Lido di Jesolo paplūdimį, būtinai paragaukit picos. Kai atplauki su keltu ir eini link jūros pagrindine gatve, tai kairėj pusėj jau gerokai link jūros paėjus toks kaip kioskas, pro langelį picas parduoda išsinešimui. O jau skanumas wub.gif Valgėm picą pačioj Venecijoj tai dratas kažkoks o ne pica buvo doh.gif O jau šita tai pasaka.. rolleyes.gif
user posted image
Čia limoncello parduotuvė smile.gif Tiesa sakant man tas limoncello šiaip sau toks. Per saldu buvo, toks kai įdaras citrininis kažkurių asorti saldainių, tuos prakandus dėdavau atgal į dėžutę vaikystėj laugh.gif
user posted image
Seniausia vyninė Veronoj. Gėrėm namų vyną ten, toks nieko gero sakyčiau, jei kada būsit ten imkit kokį brangesnį biggrin.gif user posted image
"Vakarienė" Veronoj, kempingo terasoj, apačioj miestas, viršuj mes su vynu. Geriam iš gelato indelių biggrin.gif
user posted image
O čia jau pusryčiai prie upės Veronoj
user posted image

Papildyta:
Dar Venecijos turgus. Pipirų puokštės man labai patiko bigsmile.gif
user posted image
Paryžius. Keksiukai wub.gif
user posted image
kažkur Paryžiaus gatvėse
user posted image
Kebabas lotuliukas.gif Suomija, Tamperė.
user posted image

Ir tadadadam......šitą temą vainikuoja.. Kraujinė dešra su uogiene thumbup.gif Suomija. Tamperė. Čia kad visiem, kam sukilo apetitas, mikiai baigtų seilės kauptis doh.gif lotuliukas.gif Ta dešra tokia pat neskani kaip ir atrodo žinokit. MB tai suvalgė, aš ne schmoll.gif Nu bet nacionalinis patiekalas-išbandyt reikėjo laugh.gif
user posted image

Nu va prioftopinau čia. Gana jau sakyčiau, einu pavalgyt laugh.gif
Papildyta:
QUOTE(linole @ 2011 10 05, 13:01)
4u.gif  4u.gif  4u.gif
Dar spesiu pasigooglinti ir apie tai, kas su kuo ir kaip valgoma.  biggrin.gif

Būtinai. drinks_cheers.gif Išbandykit visko kuo daugiau. Kaip Cobre ir sakė-geriau kažko nepamatyt, negu neparagaut mirksiukas.gif

QUOTE(Cobre @ 2011 10 05, 13:26)
Kokie nemieli skrandziui vaizdai pries pietus  doh.gif
Juokauju, is tiesu tai fantastika  bigsmile.gif

Ha ha-specialiai tau įmečiau paskutinę foto, apetitui numalšinti bigsmile.gif Jo šiaip atsiprašau visų nepietavusių iš anksto. ax.gif
Atsakyti