Jei būsit Briuselyje, būtinai aplankykit Maison Antoine keptų bulvyčių kioskelį. Netoli nuo Europos parlamento. Čia, sako, geriausios bulvytės Briuselyje. Tikrai nesigičyju, skonis pasakiškas

Čia MB nepasisekė su padažu, nelabai koks pasitaikė. Jei ką tai neimkit su kažkokiu "provensal" ar panašiai

Belgiško alaus parduotuvė.. O jau pasirinkimas.. Ten tokiuose kaip šampano buteliuose irgi alus

Kebabai Briuselyje irgi verti dėmesio. Mmmm o jei dar su airan gėrimu
Papildyta:
Turgus Venecijoj
Papildyta:
Jei jau būsit Venecijoj ir plauksit į Lido di Jesolo paplūdimį, būtinai paragaukit picos. Kai atplauki su keltu ir eini link jūros pagrindine gatve, tai kairėj pusėj jau gerokai link jūros paėjus toks kaip kioskas, pro langelį picas parduoda išsinešimui. O jau skanumas

Valgėm picą pačioj Venecijoj tai dratas kažkoks o ne pica buvo

O jau šita tai pasaka..

Čia limoncello parduotuvė

Tiesa sakant man tas limoncello šiaip sau toks. Per saldu buvo, toks kai įdaras citrininis kažkurių asorti saldainių, tuos prakandus dėdavau atgal į dėžutę vaikystėj

Seniausia vyninė Veronoj. Gėrėm namų vyną ten, toks nieko gero sakyčiau, jei kada būsit ten imkit kokį brangesnį

"Vakarienė" Veronoj, kempingo terasoj, apačioj miestas, viršuj mes su vynu. Geriam iš gelato indelių

O čia jau pusryčiai prie upės Veronoj
Papildyta:
Dar Venecijos turgus. Pipirų puokštės man labai patiko

Paryžius. Keksiukai

kažkur Paryžiaus gatvėse

Kebabas

Suomija, Tamperė.
Ir tadadadam......šitą temą vainikuoja.. Kraujinė dešra su uogiene

Suomija. Tamperė. Čia kad visiem, kam sukilo apetitas, mikiai baigtų seilės kauptis

Ta dešra tokia pat neskani kaip ir atrodo žinokit. MB tai suvalgė, aš ne

Nu bet nacionalinis patiekalas-išbandyt reikėjo
Nu va prioftopinau čia. Gana jau sakyčiau, einu pavalgyt
Papildyta:
QUOTE(linole @ 2011 10 05, 13:01)
Būtinai.

Išbandykit visko kuo daugiau. Kaip Cobre ir sakė-geriau kažko nepamatyt, negu neparagaut
QUOTE(Cobre @ 2011 10 05, 13:26)
Kokie nemieli skrandziui vaizdai pries pietus
Juokauju, is tiesu tai fantastika
Ha ha-specialiai tau įmečiau paskutinę foto, apetitui numalšinti

Jo šiaip atsiprašau visų nepietavusių iš anksto.