Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus gimdymo namai - VGN

O valgyt duoda kitą dieną ar gali ir tą pačią, priklausomai nuo operacijos laiko?
Atsakyti
QUOTE(Varpelis @ 2011 10 14, 09:11)
Gal parašytų žinančios, kokia palatose tvarka dėl elektros prietaisų. Ar leidžia naudotis kompiuteriu, savo arbatiniu ir pan.?

dėl arbatinio nzn, gavau mokamą palatą, ten jis jau buvo. Bet šiaip manau, kad leistų. Vyras buvo atvežęs mažą laptopiuką, niekas nieko dėl jo nesakė, neprieštaravo smile.gif

QUOTE(Varpelis @ 2011 10 14, 16:18)
O valgyt duoda kitą dieną ar gali ir tą pačią, priklausomai nuo operacijos laiko?

Valgyt tai duoda tiesiog visiems nustatytu metu, jei į palatą pateksite po to meto, niekas tikrai nebegamins specialiai ir nemaitins...aš pagimdžiau beveik 22 h, palatoje atsidūriau apie 24h smile.gif valgyt oi kaip norėjau, nes į gimdymo namus atvažiavau 6 ryto ir per visą dieną suvalgiau 3 gabaliukus juodojo šokolado paguodai.. ale teko kentėti iki ryto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Varpelis @ 2011 10 14, 08:11)
Gal parašytų žinančios, kokia palatose tvarka dėl elektros prietaisų. Ar leidžia naudotis kompiuteriu, savo arbatiniu ir pan.?

bent jau kai gulėjau patologiniam savaitę, tai turėjau visada kompą su savim. Niekas neprieštaravo
Atsakyti
na kai gulėjau patologiniam, tai sakė,kad jie 6h ryto suskaičiuoja galvas ir tiek porcijų gamina,tai jei tave paguldys 7 h ryto,nieko jau negausi. Mane paguldė 11h, mano kambariokę 10h, tai nieko negavom visą dieną
Atsakyti
QUOTE(Varpelis @ 2011 10 14, 15:18)

Pries 2 metus po CP neleido valgyti absoliuciai nieko 1.5 paros. Operavo 9 val., o dziuveseli viena su puse puodelio sultiniu leido suvalgyt tik kitos dienos vakare. Dar kita ryta sulaukem koses ant vandens virtos, nemoku apsakyt, bet tokios skanios koses nebuvau gyvenime valgius biggrin.gif
Dar gydytoja sake, kad kaip greitai gausi valgyt is dalies priklauso nuo to kaip greitai tavo zarnynas pradeda veikt, iseina dujos ir pan. nes po nejautros jis buna palerizuotas ir jokia peristaltika ten nevyksta. Tai gydytoja vis uzeidavo ir pabarskindavo su ranka per pilva, jei garsas kaip per kibiro dugna - blogai, toliau guli smile.gif

Papildyta:
QUOTE(srauni_upe @ 2011 10 14, 12:03)
po visų operacijų labai norisi gert. Po įprasto gimdymo irgi. Tikrai rekomenduoju turėti kelis litrus vandens. Jo išsigeria žvėriškai daug.

Per 5 dienas sakyciau isgeriau kokiu 15 buteliu po 1.5 litro. Pradzioj vyras po buteliuka pirkaliojo, galiausiai nupirko du blokus smile.gif dar as turejau kelis maziukus buteliukus i kuriuos persipildavau vandeni is didesniu buteliu, taip daug patogiau buvo nei kilot 1.5 l buteli.
Atsakyti
QUOTE(Paulina25 @ 2011 10 14, 18:24)
na kai gulėjau patologiniam, tai sakė,kad jie 6h ryto suskaičiuoja galvas ir tiek porcijų gamina,tai jei tave paguldys 7 h ryto,nieko jau negausi. Mane paguldė 11h, mano kambariokę 10h, tai nieko negavom visą dieną

oj db taip tikrai nėra, mane paguldė apie 11h ir aš jau 13h gavau pietus.
Atsakyti
QUOTE(Gabrieliaus mama @ 2011 10 04, 09:57)
duoda misinelio, buteliuka irgi duoda, taciau velgi, su savu paprasciausiai maloniau... o siaip kai gimdysiu antra karta, velgi rinkciausi VGN smile.gif ne kurortas, kaip ir nepriklauso ligoninems buti, bet kaip ligonine tikrai nebloga smile.gif

Tuite omeny, kad dave buteliuka su zinduku? blink.gif
Juk VGN turi Palankios naujagimiams ligonines statusa, kaip ir neturetu duoti zinduko. Gimdziau 2010 m. tai misinuka girde is taureliu.
Atsakyti
QUOTE(lola.lola @ 2011 10 15, 22:06)
Tuite omeny, kad dave buteliuka su zinduku?  blink.gif
Juk VGN turi Palankios naujagimiams ligonines statusa, kaip ir neturetu duoti zinduko. Gimdziau 2010 m. tai misinuka girde is taureliu.

Maniski irgi girde is taureles,kai nutraukinejau priespieni,kadangi gulejo vaiku skyriuje maziukas,buteliuko nereikejo..
Atsakyti

tikrai girdo iš taurelės. Mano mažiukę teko vieną kartą primaitinti, nes nemokėjau duoti krūties, vaikas liko alkanas, ir 4 ryto susistresavus išsikviečiau pagalbos, tai bandėm visaip kaip bendrom jėgom paduoti tą krūtį, bet mažė jau buvo per daug pavargus, todėl sugirdė jai truputį mišinio iš taurelės.

Ir net atmintinė palatose guli, kur nurodyta, kad tuo atveju, jei reikia primaitinti, tai daroma tik iš taurelės, bet jokiu būdu ne iš buteliuko, nes buteliukas trukdo kūdikiui išmokti žįsti krūtį.
Atsakyti

na taip, dave su zinduku... g.gif gal nuo sesutes priklauso? nezinau, bijau suklysti, gimdziau 2011 rugpjuti, tai ne taip ir seniai... idomu cia aisku, bet buvo kaip buvo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Iriz @ 2011 10 15, 22:14)
tikrai girdo iš taurelės. Mano mažiukę teko vieną kartą primaitinti, nes nemokėjau duoti krūties, vaikas liko alkanas, ir 4 ryto susistresavus išsikviečiau pagalbos, tai bandėm visaip kaip bendrom jėgom paduoti tą krūtį, bet mažė jau buvo per daug pavargus, todėl sugirdė jai truputį mišinio iš taurelės.

Ir net atmintinė palatose guli, kur nurodyta, kad tuo atveju, jei reikia primaitinti, tai daroma tik iš taurelės, bet jokiu būdu ne iš buteliuko, nes buteliukas trukdo kūdikiui išmokti žįsti krūtį.

na kategoriskai nesakyciau, kad tikrai smile.gif apie savo patirti rasiau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabrieliaus mama: 17 spalio 2011 - 19:33
Man vat pasistojo klausimas, ar damaitinant misinuku kudiki personalas klause/privalo atsiklausti mamos?
Atsakyti
QUOTE(Migluzee @ 2011 10 18, 03:05)
Man vat pasistojo klausimas, ar damaitinant misinuku kudiki personalas klause/privalo atsiklausti mamos?

na ne per prievarta gi damaitina kudiki smile.gif
Atsakyti