Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus gimdymo namai - VGN

QUOTE(Gabrieliaus mama @ 2011 10 18, 09:57)
na ne per prievarta gi damaitina kudiki smile.gif

Kas be ko, kad prievarta nemaitina. As turejau omeny, kad kai tarkim guli po CP pooperacinej palatoj, arba kai paima nakciai.
As kai gulejau pooperacinei, mums atnesdavo kas tris valandas 30 min.tipo pamaitint, bet tie leliukai neatrode alkani, nes pute i usa kaip reikiant ir papulis jiem ne galvoj buvo. Nejo prizadint. O tas aisku nera gerai priespienio ir pieno gamybai.
na nakti kaip ir aisku, kad nieks nenesios ir nelaikis alkanu.
Atsakyti
QUOTE(Migluzee @ 2011 10 18, 15:25)
Kas be ko, kad prievarta nemaitina. As turejau omeny, kad kai tarkim guli po CP pooperacinej palatoj, arba kai paima nakciai.
As kai gulejau pooperacinei, mums atnesdavo kas tris valandas 30 min.tipo pamaitint, bet tie leliukai neatrode alkani, nes pute i usa kaip reikiant ir papulis jiem ne galvoj buvo.  Nejo prizadint. O tas aisku nera gerai priespienio ir pieno gamybai.
na nakti kaip ir aisku, kad nieks nenesios ir nelaikis alkanu.

VGN po iprastinio gimdymo nakciai niekas nepaima... kaip buna po cezario, negaliu pasakyti... todel jei kudikiai primaitinami, tai tik mamos akivaizdoje tokiu atveju, jei mamai truksta priespienio...
Atsakyti
Po CP valgyt negauni visa para, reikia tik gerat DAAAUG vandens - i diena 2-3L.

Kompu naudotis galima.

Maisinuka maitina is taureles ir jei reikia primaitint rekomenduoja tik taurele ir girdyt jokiais budais ne buteliuku.

Privacioje palatoje yra virdulys, mikrobange, saldytuvas.
Atsakyti
QUOTE(Buzzy @ 2011 10 18, 19:15)
Po CP valgyt negauni visa para, reikia tik gerat DAAAUG vandens - i diena 2-3L.

Kompu naudotis galima.

Maisinuka maitina is taureles ir jei reikia primaitint rekomenduoja tik taurele ir girdyt jokiais budais ne buteliuku.

Privacioje palatoje yra virdulys, mikrobange, saldytuvas.

na tebunie TIK is taureles smile.gif matyt "susapnavau" savo atveji lotuliukas.gif
tai, kas yra privacioje palatoje, priklauso ir nuo palatos, joje gali buti ir dusas su tualetu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabrieliaus mama: 19 spalio 2011 - 09:18
gimdziau pries metus, mano maziuka bande primaitinti buteliuku su soske, bet jis nenorejo ciulpti taip kaip ir mano kruties tuomet atnese sesele taurele, tad manau kiekvienas atvejis skirtingas, galbut kita karta is karto primaitina is taureles, juk supranta jeigu neeme kruties tai ir is buteliuko su soske negers.
Atsakyti
na turbūt vis tik tos taurelės ir buteliukai ir nuo konkrečių personalo pažiūrų priklauso g.gif aš vgn'e gimdžiau prieš 3 savaites, prieš primaitinant tikrai kelis kartus pasitikslino "ar tikrai primaitinam?" ir atsinešė mišinėlį iš karto taurelėje... matyt, kartais suveikia elementarus žmogiškasis faktorius nepaisant jokių ten palankios naujagimiams ligoninės gairių...
Atsakyti
Man idomu, gal kas pasidalins savo patirtimi, kaip su CP VGN'e?
kada perkelia i palata? kokia prieziura... as taip bijau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Eriele @ 2011 10 20, 20:10)
Man idomu, gal kas pasidalins savo patirtimi, kaip su CP VGN'e?
kada perkelia i palata? kokia prieziura... as taip bijau  verysad.gif

Po operacijos veza i pooperacine palata, kiek ten isbusi priklauso kada operuos ir kaip greit atsigausi (t.y. praeis nejautra ir pradesi jaust kojas). Mane operavo 9 val. ryte, i vakara apie 17 val. perkele i normalia palata. Bet gal dabar kitokia tvarka jau. Ar atrodo, ar kazkur skaiciau, kad dbr yra viena didele pooperacine kur daug lovu perskirtu sirmom g.gif
Kai as gimdziau, buvau dvivietej pooperacinej (bet tokioj nelabai kokioj).

Ir tikrai nebijok ir nepergyvenk, viskas bus thumbup.gif Nieko baisaus ten nebus, svarbiausia susikaupt ir islikt ramiai, nes as kai pasimeciau, anei vardo anei nieko islement negalejau doh.gif
Tiesa, perspesiu del seseles, nors tikiuosi, kad galbut ji jau nebedirba...Buvo tokia viena, va tik vardas uzkrito, bet jei teks susidurt, suprasi apie ka as smile.gif Baisiai nemaloni, ko paprasysi to negausi, dar aprekata gali but, zodziu man ji panasi buvo i kazkokia sizofrenike. Ir taip jautri buvau, dar ji su savo komentarais, kaip as cia antra vaika gimdau, o maitint nemoku ir t.t. ...Pasiskundziau vyrui, tas i vieta ja pastate ir pasake, kad jos palatoj nematyciau daugiau smile.gif
Normalioj palatoj, velai vakare atveze man kaimyne, ta verkia pasikukciodama. Mane siaubas sueme, net nzn ka sakyt nei ka daryt...galvoju, gal kas vaikiukui blogai ar kas...siaip ne tai nuraminau ja, paklausiau kas atsitiki, o pasirode, kad ta pati sesele ja uzterorizavo (jos vyras isvaziavo namo ir negalejo apgint nuo teroristes seseles smile.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Migluzee: 21 spalio 2011 - 04:52
O kada po CP duoda vaikuti??? Turbut vyru niekas neduoda kaip BAK, nekalbant jau apie dayvavima gimime g.gif As abu gimdziau naturaiai, bet CP bijociau irgi, net nezinau kodel blush2.gif Idomu butu isgirsti placiau, maza kas...
Atsakyti
Sveikos, aš vakar buvau ekskursijoj po VGN. Ir mačiau, kad vidinėje sienoje yra langai, tai įdomu pasidarė ar per juos nesigirdi kitos gimdančiosios riksmų? Ar ten tas langas yra ne į kitą gimdyklą?
Atsakyti
QUOTE(Giedruteee25 @ 2011 10 21, 11:25)
Sveikos, aš vakar buvau ekskursijoj po VGN. Ir mačiau, kad vidinėje sienoje yra langai, tai įdomu pasidarė ar per juos nesigirdi kitos gimdančiosios riksmų? Ar ten tas langas yra ne į kitą gimdyklą?

mano gimdykloj nebuvo jokių langų, o gimdymo skyriui buvo labai tylu ir ramu. Prieš du metus.
Atsakyti
QUOTE(Giedruteee25 @ 2011 10 21, 12:25)

Jei neklystu, tai ten kazkas panasaus i vonios kambari mirksiukas.gif Bent kiek pamenu, ten sesutes bego dezinfekciniu skysciu, kateteriu ir pan. dalyku, pati per ta langa maciau kriaukle, po to buvo nesvarbu jokie langai tongue.gif Siaip dukryte gimdziau 2009 lapkriti, kai buvo gimdyviu antpludis... bet jokiu gimdyviu negirdejau is gretimu palatu. Gal kad paciai ne tas galvoj buvo smile.gif
Atsakyti