QUOTE(Eriele @ 2011 10 20, 20:10)
Man idomu, gal kas pasidalins savo patirtimi, kaip su CP VGN'e?
kada perkelia i palata? kokia prieziura... as taip bijau
Po operacijos veza i pooperacine palata, kiek ten isbusi priklauso kada operuos ir kaip greit atsigausi (t.y. praeis nejautra ir pradesi jaust kojas). Mane operavo 9 val. ryte, i vakara apie 17 val. perkele i normalia palata. Bet gal dabar kitokia tvarka jau. Ar atrodo, ar kazkur skaiciau, kad dbr yra viena didele pooperacine kur daug lovu perskirtu sirmom
Kai as gimdziau, buvau dvivietej pooperacinej (bet tokioj nelabai kokioj).
Ir tikrai nebijok ir nepergyvenk, viskas bus

Nieko baisaus ten nebus, svarbiausia susikaupt ir islikt ramiai, nes as kai pasimeciau, anei vardo anei nieko islement negalejau
Tiesa, perspesiu del seseles, nors tikiuosi, kad galbut ji jau nebedirba...Buvo tokia viena, va tik vardas uzkrito, bet jei teks susidurt, suprasi apie ka as

Baisiai nemaloni, ko paprasysi to negausi, dar aprekata gali but, zodziu man ji panasi buvo i kazkokia sizofrenike. Ir taip jautri buvau, dar ji su savo komentarais, kaip as cia antra vaika gimdau, o maitint nemoku ir t.t. ...Pasiskundziau vyrui, tas i vieta ja pastate ir pasake, kad jos palatoj nematyciau daugiau
Normalioj palatoj, velai vakare atveze man kaimyne, ta verkia pasikukciodama. Mane siaubas sueme, net nzn ka sakyt nei ka daryt...galvoju, gal kas vaikiukui blogai ar kas...siaip ne tai nuraminau ja, paklausiau kas atsitiki, o pasirode, kad ta pati sesele ja uzterorizavo (jos vyras isvaziavo namo ir negalejo apgint nuo teroristes seseles

)