Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 46 tema :)

QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 10 18, 20:11)
Blondie,eik tu sau kaip grazu wub.gif  bigsmile.gif as jau nebe taip bijau rytojaus biggrin.gif kai zinau kokie rezultatai...mergaites,o labai skauda kai sudeda?ar imanoma valgyt?ir dar,ko geriau nevalgyt bunant su breketukais?na kad nenuzidazytu,labai neprilystu i tarpukus ir pan? g.gif  ax.gif

Man bent jau su viršum skaudėjo pakankamai, porą tablečių teko išgerti, bet tas skausmas kiekvienam individualiai pasireiškia smile.gif Pirmas 3-4 dienas valgau minkštesnį maistą, po to perėjau prie truputį kietesnio, na po savaitės jau tikriausiai beveik viską valgiau. Su breketais reiktų vengti kietų produktų, tokiu kaip kieta duona, džiūvėsiai ir pan., bet aš valgiau ir tokius dalykus ir nieko nenusilaužiau, nors nešiojau keramikinius viršuje rolleyes.gif O primink, kokius tu dėsies?
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2011 10 18, 18:11)
Smilse jau senai be breketų, man atrodau nuo pavasario jau  mirksiukas.gif

Jau nuo vasaros nuimti smile.gif Tik dabar ikeliau nes atsiminiau kad ten dar nera biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 10 18, 19:11)
Blondie,eik tu sau kaip grazu wub.gif  bigsmile.gif as jau nebe taip bijau rytojaus biggrin.gif kai zinau kokie rezultatai...mergaites,o labai skauda kai sudeda?ar imanoma valgyt?ir dar,ko geriau nevalgyt bunant su breketukais?na kad nenuzidazytu,labai neprilystu i tarpukus ir pan? g.gif  ax.gif

Aš pirma sav. tai tik sriubas valgiau. Antrą sav. jau bandžiau minkštesnį maistą. Dabar jau beveik viską valgau. Dėl maisto tai man nieko. Bet va šveplavimas dar ir dabar truputį jaučiasi. Ypač kai kalbu besijuokdama. Šitas tai va mane labai, labai nervina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2011 10 18, 18:18)
Man bent jau su viršum skaudėjo pakankamai, porą tablečių teko išgerti, bet tas skausmas kiekvienam individualiai pasireiškia smile.gif Pirmas 3-4 dienas valgau minkštesnį maistą, po to perėjau prie truputį kietesnio, na po savaitės jau tikriausiai beveik viską valgiau. Su breketais reiktų vengti kietų produktų, tokiu kaip kieta duona, džiūvėsiai ir pan., bet aš valgiau ir tokius dalykus ir nieko nenusilaužiau, nors nešiojau keramikinius viršuje  rolleyes.gif O primink, kokius tu dėsies?

virsu keramika,apacia gelezinius ax.gif o labai prilenda maistas tarp breketu?gal reikia kazkaip ismokt valgyt kad maziau lystu? ax.gif

QUOTE(viliuosi @ 2011 10 18, 18:34)
Aš pirma sav. tai tik sriubas valgiau. Antrą sav. jau bandžiau minkštesnį maistą. Dabar jau beveik viską valgau. Dėl maisto tai man nieko. Bet va šveplavimas dar ir dabar truputį jaučiasi. Ypač kai kalbu besijuokdama. Šitas tai va mane labai, labai nervina  doh.gif

va va sveplavimo ir a sbijau,ziuresiu ryt kaip bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 10 18, 19:55)
virsu keramika,apacia gelezinius ax.gif o labai prilenda maistas tarp breketu?gal reikia kazkaip ismokt valgyt kad maziau lystu? ax.gif
va va sveplavimo ir a sbijau,ziuresiu ryt kaip bus biggrin.gif

Sėkmės rytoj. Man jau pirmas vizitas po savaitės. Žiūrėsim ką darys. Atrodo ką tik užsidėjau, o jau tuoj ir mėnuo bus.
Atsakyti
Blondie, na super gražu wub.gif į pirmą puslapį tokį holivudą wub.gif
Atsakyti
Dėl šveplavimo galiu nuraminti - bent jau mano atveju, tai jokio šveplavimo nebuvo smile.gif o ir nelabai galėtų būti, jei breketai iš išorinės dantų pusės - gi liežuviui jie netrugdo... o jei iš vidinės, tai tikiu, kad gali švepluot rolleyes.gif
Atsakyti
Merginos, kiek jus uz rengeno nuotraukas mokejote ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee @ 2011 10 18, 20:59)
Merginos, kiek jus uz rengeno nuotraukas mokejote ? smile.gif

dariau liepa kaune panoramine ir mokejau 40 lt.

Cefalograma dariau Siauliuose mokejau ~18 Lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Novia: 18 spalio 2011 - 21:16
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 10 18, 20:55)
va va sveplavimo ir as bijau,ziuresiu ryt kaip bus biggrin.gif

Pas mane irgi taip pat buvo smile.gif Daugiau ar mažiau vistiek maisto prilenda, jeigu tik užkandžiauji, tai tiesiog prasiskalauji su vandeniu ir viskas, aišku neblogai dar kartu su savim ir dantų krapštukų turėt mirksiukas.gif Ir kol kreivi dantukai, tai daugiau visko prilenda, bet kai išsitiesina, tai viskas daug paprasčiau.
Dėl švėplavimo nesijaudink, juk ne iš vidaus breketai klijuosis, taip kad niekas nekliudys liežuviui kalbėti 4u.gif
Atsakyti
pasiziurejau Siauliuose panoramine 20 lt. Neskubi 13 lt blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 10 18, 19:11)

Skausmas labai individualus, pati matysi kiek skauda, ką gali kramtyt, ko ne smile.gif ir išsivalyt viską galima kas prilenda laugh.gif man kažkaip nuo apelsinų prilandžioja, nepatinka lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Novia @ 2011 10 18, 22:21)
pasiziurejau Siauliuose panoramine 20 lt. Neskubi 13 lt  blink.gif

geros kainos thumbup.gif unsure.gif
Atsakyti