QUOTE(AUSRONE @ 2011 09 27, 10:06)
Aš irgi viriau sekmadienį.... man ji tokia labai gaivi....... kai karštą paragavau man ji neatrodė labai skani, bet kai pravėso....
gal kitą sykį pabandysiu be odelių citrusinius vaisius dėt.....
man ji ne visai tiršta gavosi, gal reikėjo labiau sultis nuspaust
reiks bandyt kitą sykį labiau sultis nuspaust...
tai va tiek mano pastebėjimu dėl ex-oticos uogienės
Taip, kol karšta uogienė, tikrai skonis nelabai ypatingas.. Bet ją galima vos tik gerai atvėsta iškart vartot, nereikia laukti kol "išsistovės". Jei ruošiatės per savaitę suvartot, galit net nekonservuot, laikyt šaldytuve ir tiek.
Citrusus galima dėt ir be odelių, skonis beveik toks pats išlieka.
Susidariusias sultis nuo pomidorų nupilu du kartus. Nupilu - palaukiu kol vėl atsiranda ir dar kartą nupilu. Bet galima nupilti ir vieną kartą. Krakmolo dėkit tada šiek tiek daugiau, 2.5 šaukšto.
Dar galima sunokusius pomidorus maišyt perpus su žaliais, jei kartais trūksta pomidorų. Ir spalvingiau, ir skonis tikrai nepasigadina, netgi įdomesnis
Dėkui už atsiliepimus
QUOTE(Venta9 @ 2011 09 27, 20:12)
pavydziu kas prisivire uogienes is pomidoru.....Ex,pervelai parasei recepta....
Receptą parašiau laiku, tik jūsų pomidorai per anksti baigėsi...