QUOTE(Fonda @ 2011 09 24, 14:16)
Būtent, tokius ir auginu... nuo senų senovės...
skanūs...dideli...sveiki (nesergantys jokiomis ligomis)... labai derlingi... mėsingi (ne skysti)... plona odele... na ir dar šiltnamyje pilna žalių... nokstančių... su žaliais lapais viršūnėse... Na mes tiesiog nemėgstame transportabilių... kietų... stora oda... nevienalytės masės (skystų) ...įvairiaspalvių... miniatiūrinių... na žodžiu vienų iš šiuolaikinių...modernistinių...
o aš jau buvau praradus viltį, kad tokių išvis būna, o čia kaip šviesulys tunelio gale pasirodo toks aprašymas
QUOTE(2jolitka @ 2011 09 25, 22:12)
issiviriau pomidoru uogienes,man labai skanu,jei kas butu pavaisine,jauciu visu ingredientu nebuciau atspejus jei ne pomidoru seklos,tikrai nezinociau,kad ten jie
Aš irgi viriau sekmadienį, tai šiandien į darbą atnešiau paragaut, įvertinimas buvo labai geras

nieks negalėjo patikėt, kad ten pagrindinis ingridientas pomidorai

man irgi nesijaučia pomidorų skonis, labiau citrinos ir apelsinai permuša, bet gerąja prasme

pasirodo uogienę galima ne tik iš uogų, bet ir iš daržovių išsivirt

liuks receptas

man ji tokia labai gaivi ir itikrai exotiškai skani

maniškiui tai tas skonis šiaip sau pasirodė, vienai dukrai patiko, kitai ne, tai žodžiu pusė šeimynos vis tiek valgys ir manau, čia tik laiko klausimas, kad ir kita pusė priprastų

kai uogienę viriau supylus cukrų pagalvojau, kad žiauriai saldu bus ir kai karštą paragavau man ji neatrodė labai skani, bet kai pravėso, po kelių dienų paragavus ji man pasirodė labai skani

gal kitą sykį pabandysiu be odelių citrusinius vaisius dėt, bet čia tik man vienintelis dalyks, ką aš norėčiau tame recepte keist, o šiaip man ji ne visai tiršta gavosi, gal reikėjo labiau sultis nuspaust

ir krakmolą maišiau tik nedideliame kiekyje sulčių...reiks bandyt kitą sykį labiau sultis nuspaust... tai va tiek mano pastebėjimu dėl ex-oticos uogienės

dar kartelį noriu padėkoti ex už šaunų receptą
QUOTE(Fonda @ 2011 09 26, 23:36)
O dabar
jie niekam neįdomūs...

na apvalūs, dideli...be išsidirbinėjimų...
dar ir kaip įdomūs

o dar kai parašėt, kad jokiom ligom neserga ir iki šiol žaliuoja po šimtais ant krūmo

meskit čion tuos vaizdus

pasigėrėsim tuom grožiu
pas mane tai jau gal prieš dvi savaites anei kvapo šiltnamyje pomidorų neliko

bet užtat namie aruodai pilni ir galiu sau leist uogienes virt