Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Gaudvilė @ 2011 10 03, 19:49)
BRUTUS, HUGO, ROMUS, PETOMECH, SUPERSTEAK H, TAIKO, AURIS H, FABIOLA H, JASMINIA H, AZTEK, BAJAJA, FLORADADE - nukopijavau pavadinimus iš jų tinklapio. Aprašymai gražūs, paveiksliukai taip pat. Reiktų kažką pabandyt, gal visai ir pasiteisins wink.gif

mane pavasarį labai domino šitie. Susilaikiau. Tikrai žinau, kad Lolita augino juos. Labai įdomu, ką ji apie juos papasakot galėtų smile.gif
Atsakyti
Japoniniai triufeliai nėra hibridai. Gal būt pavadinimai panašūs ar jų vertimai padaryti tokie. Čia sėklos rusiškos. Juos auginu ne vieni metai, atitinka savo savybes, formą.
Atsakyti
QUOTE(AUSRONE @ 2011 10 04, 07:39)
Colibriu augino Saintlina, sakė labai geri, turi iki dabar mirksiukas.gif

aha, auginau jau antrus metus. Man labai patinka. Vaisių daug, skanūs, dera ilgai, konservavimui tinka.
Atsakyti
HUGO vienas iš tų kurį aš irgi turiu nusipirkus...ilgai ieškojau tada , kas čia bus -aprašymo ir foto...ir išsiaiškinau , kad tai čekų veislė , o nuotrauka buvo augalo ant kurio kabojo pora tokių vaisių...tai pagalvojau , kad gal toks ir gali būti su pora vaisių...vaisiai primena paprikas , dideli...bandysiu vistiek pasodinti...įdomu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AUSRONE @ 2011 10 04, 07:39)
Jasminia auginau, labai patiko smile.gif Tvirti daigai, gerai augo, pakankamai atsparūs visokioms ligoms, vaisiai gražios, primenančios širdelę, formos, panašiai 150-250 g svorio. Man jie ilgai laikėsi ir jeigu pati nebūčiau nudrėskus, nes išsigandau pirmų maro požymių ant kitų pomidorų gal būti iki dabar dar išsilaikę, o kuriuos nuskyniau žalius, tai kuo puikiausiai noksta dėžutėse. Kitais metais auginsiu smile.gif

na va, rimtas kandidatas mano augintiniams papildyti.. O derėjo gausiai?
Atsakyti
As Colibri neauginau , bet gavau dovanu .Man jie nepatiko - kieti , beskoniai , tikri parduotuviniai .Kaip skiriasi skoniai ...
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 10 04, 09:12)
vakar taip pat savo sąrašą peržiūrėjau - tik 10 kitiems metams tvirtai nuspręsta ir dar dvi pabandymui. Spėju, mažiausias sąrašas šioj palatoj  biggrin.gif

Galiu nuraminti - aš šiemet auginau tik 7 veisles unsure.gif Iš jų kitiems metams tikrai lieka 3. Gal dar Delfiną pridėsiu. Ir dar kokias 2-3 veisles reikia išsirinkti doh.gif Neturiu kur daugiau sutalpinti, nes telpa į du šiltnamius tik apie 70 daigų.
Atsakyti
QUOTE(SaVi @ 2011 10 04, 08:14)
As Colibri neauginau , bet gavau dovanu .Man jie nepatiko - kieti , beskoniai , tikri parduotuviniai .Kaip skiriasi skoniai ...

na, aš paprastai prieš kietus irgi nusistačius, bet į šituos dantų nesilaužiau. Nėr labai minkšti, bet pas mane buvo pakankamai minkštų mėsingų pomidorų einamajam valgymui. O šitie buvo iš tų, kuriuos daugiau skyriau konservavimui. Bet jokiu būdu ne parduotuviniai schmoll.gif Auginsiu kitąmet tikrai.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 10 04, 09:14)
na va, rimtas kandidatas mano augintiniams papildyti.. O derėjo gausiai?

Man visi hibridai derėjo gerai, nei vienu nenusivyliau derliaus gausa, kaip ir Jasminios, bet ji man šiaip patiko nuo pat daigų dygimo, kažkur foto dar turiu:

[attachmentid=216853]

Atsakyti
QUOTE(AUSRONE @ 2011 10 04, 08:45)
... kažkur foto dar turiu:

einu paieškot pomidoro dantims suleist, nes nuo tokių foto klavaitūra šlampa..
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 10 04, 08:46)
einu paieškot pomidoro dantims suleist, nes nuo tokių foto klavaitūra šlampa..

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif

pasakykit kokie mėsingi raudoni skanūs pomidorai tinkami daryt padažams? iki laimės tetrūksta tik tokios veislės ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 10 04, 11:23)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif
pasakykit kokie mėsingi raudoni skanūs pomidorai tinkami daryt padažams? iki laimės tetrūksta tik tokios veislės ir viskas.

Kiek pamenu Delfinus rekomendavo labai padazams smile.gif
Atsakyti