Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

Beskaitydama suedziau kol mazylis miega puslitruka su zalatina...matyt ziemai neuzteks jau, o siltnamis tai jau tuscias blink.gif
beje neauginsiu Corason'u tikrai, Palil Robinson irgi, o su cheriniais nera kada kadangi du cheriniai ir vienas cheris namie auga ir pavalgyt duok, ir laiku maista patiek...nera jiegu visiems schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Bircis @ 2011 10 04, 13:44)
pranesiu administratoriui, kad sis forumas virusuotas - wot!  doh.gif

pries pora dienu tik ikisau nosi nuoroda imest...ir blyn... doh.gif  doh.gif  doh.gif siandien pas Loreta jau seklu uzsisakiau uz 50 litu, kur sodint ????

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2011 10 04, 15:16)
beje neauginsiu Corason'u tikrai, Palil Robinson irgi, o su cheriniais nera kada kadangi du cheriniai ir vienas cheris namie auga ir pavalgyt duok, ir laiku maista patiek...nera jiegu visiems  schmoll.gif

gal čia ir slypi visa tiesa dėl Corazon'ų? Jie tikrai verti antro šanso, juk net neparagavai wink.gif Nepyk taip labai ir jei jau sekančiais metais nieks nesigaus, tuomet galėsi dėt kryžiuką ant jų.
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2011 10 04, 15:16)

pas mane va telpa per jega 30 daigu, o susidaiginu bent jau koki 40 skirtingos rusies daigiuku (ir visu po kokius 3-4)  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

del tu kiekiu. pas mane telpa 40 daigu. ir teko pripazint, kad tokio kiekio mano seimai labai per akis. ir valgymui pilna burna ir pasivekavimui ir sveciu apdalijmui. aisku, norisi daugiau visokiu veisliu isbandyt, ale kam augint daugiau jei nebesuvalgom. tik papildomas darbas per vasara. dabar vat uzduotis teisingai veisles pasirinkt. nes pernai auginau ir visokiu viaukt, beskoniu... kazin po kiek vienetu butu patogiausia tuos 40 sudalinti g.gif po kokius 5 gal g.gif kitamet butu faina uzsiaugint ir vysniniu ir juodu, tik nesugalvoju kokias cia veisles butu teisinga pasirinkti g.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 10 04, 10:42)
šiaip padažams labai tinka San Marzano. Bet čia daugeliui jie nepatiko dėl menko derliaus. Man tai jie kečupui tiesiog super. O dar iš mėsingų skanių - Corazon. Aišku, šitie valgymui yra superiniai, nes skonis  wub.gif  Bet pas mane jų buvo laaabai daug, tai ko nepažiojom šiaip suryt, dėjau į kečupus - irgi labai tiko būtent dėl to mėsingumo.
Dar labai panašūs į Corazon buvo Arawak. Šitie turbūt dar 'sausesni' - mažiau sulčių, daugiau mėsos. O forma labai panašūs, ir derėjo gausiai.

supratau, pasidariau išvadą, kad corazon labai tinka man šioj situacijoj. ir skanūs ir padaržams tinka. valio.
a jūs juos perkat sėklų pardėse ane? tie corazon tai širdies formos tokie ane? na, taip vadinama "jaučio širdis"? ar primakalojau?
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2011 10 04, 15:31)
kazin po kiek vienetu butu patogiausia  tuos 40 sudalinti g.gif  po kokius 5 gal g.gif 

Manau, po 4-5 vnt. Nes kartais būna, kad koks daigas nei šio, nei to ima ir neauga ar prastai dera, tada bus sunku nuspręst ar jis tau bus vertas dėmesio ar ne. na, čia mano nuomonė, kai kuriom gali atrodyti, kad gana ir po vieną egzempliorių turėt..
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 10 04, 15:42)
Manau, po 4-5 vnt. Nes kartais būna, kad koks daigas nei šio, nei to ima ir neauga ar prastai dera, tada bus sunku nuspręst ar jis tau bus vertas dėmesio ar ne. na, čia mano nuomonė, kai kuriom gali atrodyti, kad gana ir po vieną egzempliorių turėt..

o kazin kiek auginti vysniniu? g.gif gal uztektu kokiu 3 daigu g.gif nes kazkaip siemet sumasciau pasidziovinti, o visi buvo per dideli. reiktu kazkokios veisles su plona skurele g.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2011 10 04, 15:47)
o kazin kiek auginti vysniniu? g.gif  gal uztektu kokiu 3 daigu g.gif

Neaišku kokie jūsų valgymo tempai. Man trijų daigų sočiai, net per daug...valgytojai tik du, bet ir tie ne kažin kokie vyšninukų "gerbėjai"..
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 10 04, 15:05)
(na, jei ne celofanas, tai manyčiau, kad šikanas..)[COLOR=gray]vyras man rodo, sako, matai, tam šiltnamiuke auga šeši pomidorai, trys daigai vienoj pusėj, trys - kitoj... ir žmogui gana...o tu...į šiltnamį įlįst nebeįmanoma...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif cray.gif cray.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Nu, man irgi ir juoko ir ašarų nuo juoko šiandien sočiai.
Su mūsų tokiais kiekiais ir norais kiekių, tai tas minėtas šiltnamis gali pasirodyti kaip koks neišsivystęs lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AusrinesMama: 04 spalio 2011 - 15:15
QUOTE(Ex @ 2011 10 04, 16:00)
valgytojai tik du, bet ir tie ne kažin kokie vyšninukų "gerbėjai"..

trys dvikojai ir vienas mažytis keturkojis. Manrods pastarasis suvalgo tiek pat, kiek trys kartu sudėjus ir viską iš eilės - pomidorai, agurkai, obuoliai, braškės, morkos, svogūnai doh.gif Skaičiuoju tiek, kad ir mažajam pipirui užtektų laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 10 04, 16:00)
Neaišku kokie jūsų valgymo tempai. Man trijų daigų sočiai, net per daug...valgytojai tik du, bet ir tie ne kažin kokie vyšninukų "gerbėjai"..

greiciausiai valgymo tempai panasus. nes mastau, kad 5 vysniniu man jau butu biski per daug... g.gif prie tos pacios temos gal pora kokiu nors juodu- va ir pirmas penketas susidaro... biggrin.gif likusiu tai jau tikrai po 5vnt.
---------
ale siemet net vyras ivertino, kad pomidorai ne vieno skonio. karta lietus uzvijo i siltnami ir kol debesis praslinko- tai prisiragavo. tai sako ale kokie visi skirtingi blink.gif blink.gif blink.gif - vieni labai skanus, kiti visai kazkokie beskoniai...
Atsakyti
QUOTE(AUSRONE @ 2011 10 04, 12:37)
be to visi hibridiniai yra daug kietesni už tuos nehibridinius, nes jie tiesiog turi išsistovėt arba išsikabėt biggrin.gif bet užtat man jie patinka tuom, kad nereik pult iš jų kažką dayt, kaip iš tų minkšesniu ir gali ilgiau pastovėt

as irgi hibridams istikima. Tu minkstu skaniu nehibridiniu turiu po keleta keliu veisliu ir ju per akis. O pagrindine mase eina perdirbimui, tai jau ten gi reik kuo daugiau ir dar dar dar daugiau. O kas gi aplipes pomidorais nuo koju iki stogo jei ne hibridai? Be to, ir serga maziau, o ir skonis siuolaikiniu hibridu tikrai neprastas (jei gerai issirenki). Mano zvilgsniui kur kas mielesnis gausiai apsipomidoraves augalelis negu tas, kuris 3 pomidorus po kilograma augina. Na, bet jei tie trys dievisko skonio tai turbut ir toki viena apsimoka laikyt g.gif
Atsakyti