Ausrone is tavo paminetu ten auginau tik citrina, labai labai geri ir skanus, gal pradejo deret veliau nei kiti, kekej pas mane po20-30 pomidoru nesmulkus, na normalus tokie.
Dabar bandysiu aprasyt ka auginau, ir kas pirmauja...... bet vis galvoju galvoju ir neapsisprendziu galutinai......
kaip labai ankstyvus ir labai skanius pirmaujamciu sarase bus OLA POLKA.
Labai skanus derlingi, ne vsai ankstyvi dar dabar augantys ir spalvinantys CITRINA
Ilgai derantys, atsparus, pradeje deret irgi gana anksti, kietesni bet skanus MARFA
Maziukai vienareiksmiskai pirmauja ILDI kriausytes
Dar skoniu ir gausiu derejimu zavejo GOLDEN KOING
Taip pat patiko ir auginiu tikrai CEROLIUKAI pora daigeliu ir JUODU CERIUKU bent pora, kas ten apie ju ugy pasisaket, tai jei jus siltnamis is lanku reiktu taip ir risti nuo vienos puses iki kitos puses, nutysusios kekes virs jusu galvos atrodys ne tik skaniai bet ir zavingai
EVERGRENAS, man labai patiko skonis, zali ciut pagelsveja pabuve.
RADANA mazos kriausytes, na sita veisle ne pirma kart auginau bet nesuzavejo.
auginau cukrinukus juodus, labai labai skanus,
TOMATE RAUDONI, derejo irgi neblogai skomis panasus i marfos
FLAME derlingas morkavi labai mesingi skanus.
URACAN mano siu metu atradimas, pomidorai vidutinio dydzio, bet gausumu ir ankstyvumu labai stebino, vienas daigas dar vis sirpina dabar, o ankstyvumu kariavo su ola polka/
VENUS patiko kaip pirmieji pomedorai, jos sesiu daug anksciau kita met, tuoj po nauju metu.
BALKONZAUBER- irgi patiko sakyciau agatos atitikmuo , bet agata skanesni.
MATINA- derlingumas nelanai, nedaug derejo skonis neblogas
TAIKO- derejo labai prastai, siaip neblogi skoniu, bet ne vysniukai, o siaip per smulkus.
JASMINA tokie vidutiniai man, pirmieji apsirgo demetlige ar panasiai
SAN PEDRO- pusetini greit baigesi
JAUCIO SIRDYS- labai skanus, bet dera silpnai.
OZEROVSKIAI AVIETINIAI, APELSINIANIAI, dera silpnokai bet skoniu man labai patinka.
BLACK ZEBRA- neblogi, derlingumas vidutinis
SVENTAS PETRAS- derlingumas vidutinis skonis ne itin
VOYAGE- derejo neblogai ir skonsi sakyciau neblogas toks prie sausesniu.
READ PEAR- nu skleroze neatsimenu situ kad auginau tai zinau, ar cia tie kur zemi buvo, ar pailgi

bet ir vieni ir kiti vidutiniai.
KRAKUS- neblogai derejo.
SVARA- neblogi, jos lauke talpinsiu. derlingumas vidutinis ir skonis toks.
BETALUX-ankstyvi labai bet gal nugales pas mane ola polka....skonis geras.
SAN MARZANO- sausoki tusti, gal auginsiu lauke
DUO- nedideli grazus, skonis systoki.
surasiau viska is atminties, tai gal ka pamirsau......
kas ten sake negali aginti daug veisliu, pas mane realia koks120 gal per abu tlptu, bet tiek tilps aisku dar agurkai arbuzai melionai,,,,,,,

as turimu bent vo biena sodinsiu, o kur patikusiu arba labai viliojanciu naujeinu po pora.
atsimenu kai nueinu i siltnamis visas veisle, isglostyti ismyleti jiemano
man labai skanu zali, geltoni, juodi
kita met tikiuosi kad turesiu baltu, ir daugiau zaliu ar dar kitokiu spalvu