labai labai skanių apsimoka , kad ir mažiau...nes visgi vertingiausias ir skaniausias šviežutėlis , tiesiai nuo krūmo
Nors man gan keistai-man visi savotiškai skanūs...nėr aš dar tokio valgius , kad pasakyčiau -jau šitas visai neskanus...nebuvo tikrai dar tokio sutikta
ale siemet net vyras ivertino, kad pomidorai ne vieno skonio. karta lietus uzvijo i siltnami ir kol debesis praslinko- tai prisiragavo. tai sako ale kokie visi skirtingi - vieni labai skanus, kiti visai kazkokie beskoniai...
va va ir as toki visai nepomidorini zmogu turiu namuos,nu nebuciau as jei vistiek ano nepriserciau ziuri i pomidora ir kratos,kad rugstu,tai tokiais saldziais paseriau ir liepiau pasakyt kurie skanesni ir pats sako ale rimtai,kokie skirtingi
supratau, pasidariau išvadą, kad corazon labai tinka man šioj situacijoj. ir skanūs ir padaržams tinka. valio.
a jūs juos perkat sėklų pardėse ane? tie corazon tai širdies formos tokie ane? na, taip vadinama "jaučio širdis"? ar primakalojau?
COROZON hibridas ir perkamas pardej,o JAUCIO SIRDIS ne hibridas irgi pardej arba is draugu seklos gaunamos ,jie visai skirtingi pomidorai.JAUCIO SIRDZIU irgi ivairiu rusiu ir firmu,vienu labai nedaug ant augalo vaisiu buna kitu daugiau,kiti dar vadinas BUIVOLO SIRDIS.
COROZON hibridas ir perkamas pardej,o JAUCIO SIRDIS ne hibridas irgi pardej arba is draugu seklos gaunamos ,jie visai skirtingi pomidorai.JAUCIO SIRDZIU irgi ivairiu rusiu ir firmu,vienu labai nedaug ant augalo vaisiu buna kitu daugiau,kiti dar vadinas BUIVOLO SIRDIS.
vyras man rodo, sako, matai, tam šiltnamiuke auga šeši pomidorai, trys daigai vienoj pusėj, trys - kitoj... ir žmogui gana...o tu...į šiltnamį įlįst nebeįmanoma...
Jau bijau pro tą namuką važiuot, nes žinau kokia replika laukia...
Niekad tokių nepirkau ir neauginau. Ir niekaip nesuprantu kuo jie skiriasi... Dar suprasčiau, jei būtų Jaučio ir Karvės... Čia turbūt veislių "išradėjų" išmonė, tik pirkit..
Niekad tokių nepirkau ir neauginau. Ir niekaip nesuprantu kuo jie skiriasi... Dar suprasčiau, jei būtų Jaučio ir Karvės... Čia turbūt veislių "išradėjų" išmonė, tik pirkit..
man tai jaučiaširdžiai vaikystės nostalgija...o kaip atspėt , kurie gausiai derės , o kurie ne... turiu oxheart ir coer de bue...gal dar su klaidom parašiau... vėlgi bus eksperimentas...
aš tai jau seniai pasiklydus ir bandau išsinarplioti...gal reik juos kažkaip turimus sugrupuot - pvz.salotinio tipo , tada tie hibridai kietaodžiai , tada slyvinukai , tada vyšniniai , or dar mėsinius reikia išskirti...o tada galvoti jau tarp jų ką pasirinkti...salotinio tipo aš tikrai daug nesodinsiu , nes jie tik valgymui , na čia tipo betalux, viltis ir daug dar panašių yra...vat taip gal reik kažkaip pasiskirstyti
manau tu tik dar labiau susinarpliosi...o tada galėsi galvoti...
man tik dvi grupės yra: hibridai ir "dvorniaškos" - nehibridai o tai jau nuo veislių gausos ir taip galva išdurinta...
atnesu ir as savo ataskaita siltnamy augo 35daigai-8kuriu veisliu tiksliai nezinojau,lieka 27daigai ir21zinoma veisle: slyvinukai-yellow pearshaped,ildi,radana,black chery,cherola-5daigai,visi labai gausiai derejo,man per daug ,nesuvalgom mb labai patiko visi geltoni-golden konigin,taiko,citrina-visi tikrai labai derlingi man labai jasminia jusu mineta patiko-vaisiai gana dideli,augalas tvirtas ir jusu minetas voyage man derejo labai gausiai,tik pirmi vaisiai dideli,veliau buvo smulkesni,tik pats augalas kazkoks liaunas patiko pedro h-man skanus,mesingi,augalas tvirtas patiko ir pukuoti is Loretos-vien del grozio turejau ir 2rusis balkoniniu-venus ir balkonzauber-venusiuku neauginsiu ,o kiti patiko tikrai turejau 2rusiu jaucio sirdziu-vienas derejo daugiau,ant kito -keletas vaisiu-man jie skanus,bet palyginus su kokiu taiko,tai visai nederlingi money maker-derejo gausiai
kitiemet jau gal 30veisliu planuose,pomidorlige tuoj mane pribaigs arba as nesodinsiu geltonu pomidoru,jei mb kito siltnamio nepadarys,nes jis juos labai megsta
oi ne ne, prasom neapsigaut. Hibridai toli grazu ne visi kietaodziai. Pvz, tas pats nuolat linksniuojamas Corazon - hibridas, bet odelė plona, pomidoras nekietas. Beje, salotinis