Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Gaudvilė @ 2011 10 04, 16:09)
trys dvikojai ir vienas mažytis keturkojis.

blink.gif g.gif schmoll.gif trys keturkojai...kai po gero alc.gif ...... du "mažyčiai" dvikojai užjūriuose jau....
Atsakyti
ax.gif labai labai skanių apsimoka , kad ir mažiau...nes visgi vertingiausias ir skaniausias šviežutėlis , tiesiai nuo krūmo 4u.gif

Nors man gan keistai-man visi savotiškai skanūs...nėr aš dar tokio valgius , kad pasakyčiau -jau šitas visai neskanus...nebuvo tikrai dar tokio sutikta 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 04 spalio 2011 - 15:28
QUOTE(vobla @ 2011 10 04, 16:14)
ale siemet net vyras ivertino, kad pomidorai  ne vieno skonio. karta lietus uzvijo i siltnami ir kol debesis praslinko- tai prisiragavo. tai sako  ale kokie visi skirtingi blink.gif  blink.gif  blink.gif - vieni labai skanus, kiti visai kazkokie beskoniai...

va va ir as toki visai nepomidorini zmogu turiu namuos,nu nebuciau as jei vistiek ano nepriserciau ax.gif ziuri i pomidora ir kratos,kad rugstu,tai tokiais saldziais paseriau ir liepiau pasakyt kurie skanesni g.gif biggrin.gif ir pats sako ale rimtai,kokie skirtingi
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 10 04, 14:34)
supratau, pasidariau išvadą, kad corazon labai tinka man šioj situacijoj. ir skanūs ir padaržams tinka. valio.
a jūs juos perkat sėklų pardėse ane? tie corazon tai širdies formos tokie ane? na, taip vadinama "jaučio širdis"? ar primakalojau?

COROZON hibridas ir perkamas pardej,o JAUCIO SIRDIS ne hibridas irgi pardej arba is draugu seklos gaunamos ,jie visai skirtingi pomidorai.JAUCIO SIRDZIU irgi ivairiu rusiu ir firmu,vienu labai nedaug ant augalo vaisiu buna kitu daugiau,kiti dar vadinas BUIVOLO SIRDIS.
Atsakyti
QUOTE(lolita1960 @ 2011 10 04, 16:28)
COROZON hibridas ir perkamas pardej,o JAUCIO SIRDIS ne hibridas irgi pardej arba is draugu seklos gaunamos ,jie visai skirtingi pomidorai.JAUCIO SIRDZIU irgi ivairiu rusiu ir firmu,vienu labai nedaug ant augalo vaisiu buna kitu daugiau,kiti dar vadinas BUIVOLO SIRDIS.

smile.gif o dar labai į corozanus panašūs yra red pear...aš jų tiriu kitiems metams...įdomu , kaip tos kriaušės, ar gerai dera g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 10 04, 13:05)
vyras man rodo, sako, matai, tam šiltnamiuke auga šeši pomidorai, trys daigai vienoj pusėj, trys - kitoj... ir žmogui gana...o tu...į šiltnamį įlįst nebeįmanoma...

Jau bijau pro tą namuką važiuot, nes žinau kokia replika laukia... doh.gif

ugu, mes irgi panasu pasityciojima pravaziuojam su tokiais paciais komentarais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lolita1960 @ 2011 10 04, 16:28)
JAUCIO SIRDZIU irgi ivairiu rusiu ir firmu,vienu labai nedaug ant augalo vaisiu buna kitu daugiau,kiti dar vadinas BUIVOLO SIRDIS.

Niekad tokių nepirkau ir neauginau. Ir niekaip nesuprantu kuo jie skiriasi... Dar suprasčiau, jei būtų Jaučio ir Karvės... Čia turbūt veislių "išradėjų" išmonė, tik pirkit..
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 10 04, 16:36)
Niekad tokių nepirkau ir neauginau. Ir niekaip nesuprantu kuo jie skiriasi... Dar suprasčiau, jei būtų Jaučio ir Karvės... Čia turbūt veislių "išradėjų" išmonė, tik pirkit..

g.gif man tai jaučiaširdžiai vaikystės nostalgija...o kaip atspėt , kurie gausiai derės , o kurie ne... g.gif turiu oxheart ir coer de bue...gal dar su klaidom parašiau... blush2.gif vėlgi bus eksperimentas... biggrin.gif

aš tai jau seniai pasiklydus ir bandau išsinarplioti...gal reik juos kažkaip turimus sugrupuot - pvz.salotinio tipo , tada tie hibridai kietaodžiai , tada slyvinukai , tada vyšniniai , or dar mėsinius reikia išskirti...o tada galvoti jau tarp jų ką pasirinkti...salotinio tipo aš tikrai daug nesodinsiu , nes jie tik valgymui , na čia tipo betalux, viltis ir daug dar panašių yra...vat taip gal reik kažkaip pasiskirstyti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 04 spalio 2011 - 15:51
Na jau mano smegenines pasiklydo tarp pomidoru gausos blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2011 10 04, 16:38)
aš tai bandau išsinarplioti...gal reik juos kažkaip turimus sugrupuot - pvz.... tada.... tada.... tada.... or dar...o tada galvoti....

doh.gif doh.gif doh.gif manau tu tik dar labiau susinarpliosi...o tada galėsi galvoti... lotuliukas.gif
man tik dvi grupės yra: hibridai ir "dvorniaškos" - nehibridai smile.gif o tai jau nuo veislių gausos ir taip galva išdurinta...
Atsakyti
atnesu ir as savo ataskaita
siltnamy augo 35daigai-8kuriu veisliu tiksliai nezinojau,lieka 27daigai ir21zinoma veisle:
slyvinukai-yellow pearshaped,ildi,radana,black chery,cherola-5daigai,visi labai gausiai derejo,man per daug ,nesuvalgom
mb labai patiko visi geltoni-golden konigin,taiko,citrina-visi tikrai labai derlingi
man labai jasminia jusu mineta patiko-vaisiai gana dideli,augalas tvirtas
ir jusu minetas voyage man derejo labai gausiai,tik pirmi vaisiai dideli,veliau buvo smulkesni,tik pats augalas kazkoks liaunas
patiko pedro h-man skanus,mesingi,augalas tvirtas
patiko ir pukuoti is Loretos-vien del grozio
turejau ir 2rusis balkoniniu-venus ir balkonzauber-venusiuku neauginsiu ,o kiti patiko tikrai
turejau 2rusiu jaucio sirdziu-vienas derejo daugiau,ant kito -keletas vaisiu-man jie skanus,bet palyginus su kokiu taiko,tai visai nederlingi
money maker-derejo gausiai

kitiemet jau gal 30veisliu planuose,pomidorlige tuoj mane pribaigs arba as nesodinsiu geltonu pomidoru,jei mb kito siltnamio nepadarys,nes jis juos labai megsta
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2011 10 04, 15:38)
...gal reik juos kažkaip turimus sugrupuot - pvz.salotinio tipo , tada tie hibridai kietaodžiai ...

oi ne ne, prasom neapsigaut. Hibridai toli grazu ne visi kietaodziai. Pvz, tas pats nuolat linksniuojamas Corazon - hibridas, bet odelė plona, pomidoras nekietas. Beje, salotinis mirksiukas.gif
Atsakyti