Įkraunama...
Įkraunama...

Zumba latino fitness

QUOTE(linute23 @ 2012 03 23, 22:37)
Nesupratau prie ko yra zumba ir paprasti zmones, bei norejimas saves parodyti??? Tipo, kazkur i zumba vaikstoma ne tam, kad pasportuoti, o save parodyti?
Save parodyt siaip dazniausiai vaikstoma i sale, kur yra kam ziureti  lotuliukas.gif

bent jau as kur einu is sporto kluba, tai yra kelios grazuoles, kurios manau ne tiek kiek pasportuot ateina, bet pasimaivyt pries raumeningus bernus biggrin.gif O zumba atlieka geriau nei treneris doh.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif buna visokiu cemciu lotuliukas.gif bet tai jei soka geriau nei treneris, tai pastarajam reik pasitempt blush2.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(as-laiminga @ 2012 03 24, 08:58)
lotuliukas.gif buna visokiu cemciu  lotuliukas.gif bet tai jei soka geriau nei treneris, tai pastarajam reik pasitempt  blush2.gif hihihi.gif

Gal nepasitempt, o sakyciau - nebesokti. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(as-laiminga @ 2012 03 24, 08:58)
lotuliukas.gif buna visokiu cemciu  lotuliukas.gif bet tai jei soka geriau nei treneris, tai pastarajam reik pasitempt  blush2.gif hihihi.gif

lotuliukas.gif cia sarkastiskai buvo biggrin.gifd tik galvoja, kad geriau nei treneris pavaro biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 03 24, 13:11)
Gal nepasitempt, o sakyciau - nebesokti. lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif

QUOTE(bembyze @ 2012 03 24, 16:11)
lotuliukas.gif cia sarkastiskai buvo biggrin.gifd tik galvoja, kad geriau nei treneris pavaro biggrin.gif

aaaaa, o as tiesiogiai supratau doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
grupe dar nedidele, nes jis tik pradejo vest kaune. siandien buvom alytui zumbos gimtadieni. Ten vede trys treneriai, vienas is ju olegas Nu ZIAURIAI patiko, kazkas nerealaus.smile.gif toki ZUMBA party padare tai nerealu. Tai kai alytaus merinos pasoko jo sokius ir pagal jo isvercianti is koju ritma, tai ovacijos buvo nemazos. lotuliukas.gif
o del tu parodymu saves tai yra ir tokiu merginu kurios vat butent, kad isivaizduoja, kad geriau soka uz trenerius ir jom ner lygiu. Cia tik mano nuomone,bet man smagiau kai grupe yra draugiska ir nesuvarzyta. Nes as per zumba ne tik pasportuot einu bet ir pamirst visus dienos vargus ir atsipalaiduot. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(karameja @ 2012 03 25, 22:08)
. Nes as per zumba ne tik pasportuot einu bet ir pamirst visus dienos vargus ir atsipalaiduot. tongue.gif

drinks_cheers.gif man irgi, pasportuoju ir plius smagiai laika praleidziu
Atsakyti
QUOTE(karameja @ 2012 03 25, 22:08)
grupe dar nedidele, nes jis tik pradejo vest kaune.  siandien buvom alytui zumbos gimtadieni. Ten vede trys treneriai, vienas is ju olegas Nu ZIAURIAI patiko, kazkas nerealaus.smile.gif toki ZUMBA party padare tai nerealu. Tai kai alytaus merinos pasoko jo sokius ir pagal jo isvercianti is koju ritma, tai ovacijos buvo nemazos. lotuliukas.gif
o del tu parodymu saves tai yra ir tokiu merginu kurios vat butent, kad isivaizduoja, kad geriau soka uz trenerius ir jom ner lygiu. Cia tik mano nuomone,bet man smagiau kai grupe yra draugiska ir nesuvarzyta. Nes as per zumba ne tik pasportuot einu bet ir pamirst visus dienos vargus ir atsipalaiduot. tongue.gif

taip, karameja, patiko mums jusu instruktorius, bet mes ne prastesne instruktore turim, kaip sakoma "obuolys nuo obels.." smile.gif smile.gif smile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 26 kovo 2012 - 10:24
QUOTE(La Perla @ 2012 03 26, 10:17)
taip, karameja, patiko mums jusu instruktorius, bet mes ne prastesne instruktore turim, kaip sakoma "obuolys nuo obels.."  smile.gif  smile.gif  smile.gif  drinks_cheers.gif

net nedrysciau gincytis. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(karameja @ 2012 03 26, 18:14)
net nedrysciau gincytis.  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
" mano " klube zumbos treneris dažnai važiuoja į profesionalų konkursus . Iššokdina taip , kad šlapia nuo prakaito išeinu . Bet vis tiek norėtųsi dar sunkesnių treniruočių , nes šoku dar labai prastai blush2.gif Ir maikutė per sausa būna blush2.gif
Atsakyti
Musu paskutine treniruote: per veidrodzius nieko nematem nes jie uzrasojo, mano plaukai buvo slapi lyg is duso isejus, vyro maike, nemeluoju, buvo visiskai visa slapia. lotuliukas.gif
Atsakyti