Įkraunama...
Įkraunama...

Zumba latino fitness

mielosios, ten labai aktyvi treniruotė, moteriai su tikrai didoku antsvoriu pajėgu ar dar geriau susiaikyt? ačiū blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eriberta @ 2012 04 24, 22:36)
mielosios, ten labai aktyvi treniruotė, moteriai su tikrai didoku antsvoriu pajėgu ar dar geriau susiaikyt? ačiū blush2.gif  4u.gif

Zumba lanko ir su antsvoriu moterys mirksiukas.gif Manau, tai joms geresnis variantas, nei step aerobika. O krūvį pagal save pasireguliuokit smile.gif Niekada nebus taip, kad visoms vienodai tiks. O ir treneriai vieni veda stipresnes, kiti silpnesnes treniruotes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sandddra @ 2012 04 24, 21:51)
Zumba lanko ir su antsvoriu moterys mirksiukas.gif Manau, tai joms geresnis variantas, nei step aerobika.

Su antsvoriu i tokios intensyvios treniruotes kaip Zumba irgi negalima.
Tiktai su kardio treniruokliais ir i zemo intensyvumo treniruotes! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(AisteLalala @ 2012 04 25, 14:41)
Su antsvoriu i tokios intensyvios treniruotes kaip Zumba  irgi negalima.

Na jau nesąmones kalbat doh.gif schmoll.gif
Nebent aš nežinau , ką Jums reiškia antsvoris,jei keli kg tai ZUMBA super tinka ir smagu ir efektyvu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _dalyvė_: 25 balandžio 2012 - 16:29
QUOTE(AisteLalala @ 2012 04 25, 15:41)
Su antsvoriu i tokios intensyvios treniruotes kaip Zumba  irgi negalima.

Ne pas visus trenerius Zumbos treniruotės yra labai intensyvios. O ir pačiam intensyvumą lengvai galima pasireguliuoti - mažint judesių amplitubę, nekelt rankų į viršų, vietoj šuoliukų žingsniuot, jei daromi įtūpstai ar pan., tai daryti negilius ir t.t. Sakyčiau, viena tinkamiausių treniruočių žmonėms su antsvoriu. Be to, tai gerokai smagiau nei kardio treniruokliai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_dalyvė_ @ 2012 04 25, 16:28)
Na jau nesąmones kalbat  doh.gif  schmoll.gif
Nebent aš nežinau , ką Jums reiškia antsvoris,jei keli kg tai ZUMBA super tinka ir smagu ir efektyvu thumbup.gif

Del smagumo sutinku, o del efektivumo tai ne g.gif turiu daug pazistamu pas kurios rezultatas - visiškas nulis. As einu i Kuno Dizaina ir rezultatais esu patenkinta, o i ZUMBA einu kaip i tusa, nepatiko kad trenere dare daug pertraukeliu, po kiekvienos dainos!
Atsakyti
QUOTE(AisteLalala @ 2012 04 26, 13:17)
Del smagumo sutinku, o del efektivumo tai ne  g.gif  turiu daug pazistamu pas kurios rezultatas - visiškas nulis. As einu i Kuno Dizaina ir rezultatais esu patenkinta, o i ZUMBA einu kaip i tusa, nepatiko kad trenere dare daug pertraukeliu, po kiekvienos dainos!

O aš turiu daug pažįstamų, kurios labai patenkintos rezultatais ax.gif Zumba yra kardio treniruotė, o kardio labiausiai tinka riebalams tirpdyti. O dėl pertraukėlių - tiesiog Zumbos toks principas. Sakėt, kad Zumba treniruotės intensyvios, na tai per pertraukėles galit šiek tiek atsikvėpti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandddra: 26 balandžio 2012 - 12:56
QUOTE(sandddra @ 2012 04 26, 12:55)
O aš turiu daug pažįstamų, kurios labai patenkintos rezultatais ax.gif Zumba yra kardio treniruotė, o kardio labiausiai tinka riebalams tirpdyti. O dėl pertraukėlių - tiesiog Zumbos toks principas. Sakėt, kad Zumba treniruotės intensyvios, na tai per pertraukėles galit šiek tiek atsikvėpti mirksiukas.gif

Jeigu yra sustojimai kas tris minutes, na cia jau ne kardio treniruotė ir nera aerobinio kvepavimo, nuo didelio intensyvumo atsiranda cukraus deficitas ir jus automatiskai pradedat valgit daugeu! Riebalams tirpdyti tinka vidutinis intensyvumas (pulso zona 60-70%), o Zumbos pulso zona 80-90%
Atsakyti
QUOTE(sandddra @ 2012 04 26, 12:55)

Būtent thumbup.gif
Mano buvusi trenerė, pas kurią buvau, nuostabi ir nepakeičiama , ir linksma ir gera ir efetyvu thumbup.gif
O ten dėl pažįstamų tai reikia žinoma mitybą stebėti ir kitus aspektus kurie yra neapsieinami - norint numesti svorio. smile.gif
Atsakyti
Nors pati zumbą šoku trečią mėnesį , bet vistiek , kaip su dviem kairėm kojom ( nepataikau ir juokingai atrodau ) bet stovint gale patinka stebėti kaip šoka naujai atėjusios . smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patraukli ir Savarankiska: 27 balandžio 2012 - 13:27
QUOTE(AisteLalala @ 2012 04 26, 13:17)
Del smagumo sutinku, o del efektivumo tai ne  g.gif  turiu daug pazistamu pas kurios rezultatas - visiškas nulis. As einu i Kuno Dizaina ir rezultatais esu patenkinta, o i ZUMBA einu kaip i tusa, nepatiko kad trenere dare daug pertraukeliu, po kiekvienos dainos!

As manau, kad nei zumba, nei pilates, nei fitnes nepadeda mesti svorio. Svorio metimui pirmoj vietoj yra mityba
Papildyta:
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2012 04 27, 14:22)
Nors pati zumbą šoku trečią mėnesį , bet vistiek , kaip su dviem kairėm kojom ( nepataikau ir juokingai atrodau ) bet stovint gale patinka stebėti kaip šoka naujai atėjusios .  smile.gif

Ai kokia biggrin.gif pati soki kaip su kairem kojom ir nepataikai, bet is nauoku pasijuokti vistiek smagu bicycle.gif
As pati kolkas naujoke, tai jauciuosi siek tiek nejaukiai
Atsakyti
QUOTE(varnikė @ 2012 04 27, 16:21)
As manau, kad nei zumba, nei pilates, nei fitnes nepadeda mesti svorio. Svorio metimui pirmoj vietoj yra mityba
Papildyta:

Ai kokia  biggrin.gif pati soki kaip su kairem kojom ir nepataikai, bet is nauoku pasijuokti vistiek smagu bicycle.gif
As pati kolkas naujoke, tai jauciuosi siek tiek nejaukiai

blush2.gif Aš nepatogiai jaučiuosi , kai įsijaučiu su šokiais ir pradedu spoksoti į trenerį , bandydama viską atkartoti . blush2.gif
Atsakyti