mielosios, ten labai aktyvi treniruotė, moteriai su tikrai didoku antsvoriu pajėgu ar dar geriau susiaikyt? ačiū
QUOTE(Eriberta @ 2012 04 24, 22:36)
mielosios, ten labai aktyvi treniruotė, moteriai su tikrai didoku antsvoriu pajėgu ar dar geriau susiaikyt? ačiū

Zumba lanko ir su antsvoriu moterys
QUOTE(sandddra @ 2012 04 24, 21:51)
Zumba lanko ir su antsvoriu moterys
Manau, tai joms geresnis variantas, nei step aerobika.
Su antsvoriu i tokios intensyvios treniruotes kaip Zumba irgi negalima.
Tiktai su kardio treniruokliais ir i zemo intensyvumo treniruotes!
QUOTE(AisteLalala @ 2012 04 25, 14:41)
Na jau nesąmones kalbat
Nebent aš nežinau , ką Jums reiškia antsvoris,jei keli kg tai ZUMBA super tinka ir smagu ir efektyvu
QUOTE(AisteLalala @ 2012 04 25, 15:41)
Ne pas visus trenerius Zumbos treniruotės yra labai intensyvios. O ir pačiam intensyvumą lengvai galima pasireguliuoti - mažint judesių amplitubę, nekelt rankų į viršų, vietoj šuoliukų žingsniuot, jei daromi įtūpstai ar pan., tai daryti negilius ir t.t. Sakyčiau, viena tinkamiausių treniruočių žmonėms su antsvoriu. Be to, tai gerokai smagiau nei kardio treniruokliai
QUOTE(_dalyvė_ @ 2012 04 25, 16:28)
Na jau nesąmones kalbat
Nebent aš nežinau , ką Jums reiškia antsvoris,jei keli kg tai ZUMBA super tinka ir smagu ir efektyvu
Del smagumo sutinku, o del efektivumo tai ne
QUOTE(AisteLalala @ 2012 04 26, 13:17)
turiu daug pazistamu pas kurios rezultatas - visiškas nulis. As einu i Kuno Dizaina ir rezultatais esu patenkinta, o i ZUMBA einu kaip i tusa, nepatiko kad trenere dare daug pertraukeliu, po kiekvienos dainos!
O aš turiu daug pažįstamų, kurios labai patenkintos rezultatais
QUOTE(sandddra @ 2012 04 26, 12:55)
Zumba yra kardio treniruotė, o kardio labiausiai tinka riebalams tirpdyti. O dėl pertraukėlių - tiesiog Zumbos toks principas. Sakėt, kad Zumba treniruotės intensyvios, na tai per pertraukėles galit šiek tiek atsikvėpti 
Jeigu yra sustojimai kas tris minutes, na cia jau ne kardio treniruotė ir nera aerobinio kvepavimo, nuo didelio intensyvumo atsiranda cukraus deficitas ir jus automatiskai pradedat valgit daugeu! Riebalams tirpdyti tinka vidutinis intensyvumas (pulso zona 60-70%), o Zumbos pulso zona 80-90%
QUOTE(sandddra @ 2012 04 26, 12:55)
Zumba yra kardio treniruotė, o kardio labiausiai tinka riebalams tirpdyti. O dėl pertraukėlių - tiesiog Zumbos toks principas. Sakėt, kad Zumba treniruotės intensyvios, na tai per pertraukėles galit šiek tiek atsikvėpti 
Būtent
Mano buvusi trenerė, pas kurią buvau, nuostabi ir nepakeičiama , ir linksma ir gera ir efetyvu
O ten dėl pažįstamų tai reikia žinoma mitybą stebėti ir kitus aspektus kurie yra neapsieinami - norint numesti svorio.
Nors pati zumbą šoku trečią mėnesį , bet vistiek , kaip su dviem kairėm kojom ( nepataikau ir juokingai atrodau ) bet stovint gale patinka stebėti kaip šoka naujai atėjusios .
QUOTE(AisteLalala @ 2012 04 26, 13:17)
turiu daug pazistamu pas kurios rezultatas - visiškas nulis. As einu i Kuno Dizaina ir rezultatais esu patenkinta, o i ZUMBA einu kaip i tusa, nepatiko kad trenere dare daug pertraukeliu, po kiekvienos dainos!
As manau, kad nei zumba, nei pilates, nei fitnes nepadeda mesti svorio. Svorio metimui pirmoj vietoj yra mityba
Papildyta:
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2012 04 27, 14:22)
Nors pati zumbą šoku trečią mėnesį , bet vistiek , kaip su dviem kairėm kojom ( nepataikau ir juokingai atrodau ) bet stovint gale patinka stebėti kaip šoka naujai atėjusios . 
Ai kokia
As pati kolkas naujoke, tai jauciuosi siek tiek nejaukiai
QUOTE(varnikė @ 2012 04 27, 16:21)
As manau, kad nei zumba, nei pilates, nei fitnes nepadeda mesti svorio. Svorio metimui pirmoj vietoj yra mityba
Papildyta:
Ai kokia
pati soki kaip su kairem kojom ir nepataikai, bet is nauoku pasijuokti vistiek smagu
Papildyta:
Ai kokia