O kur Vilniuje lankot?
as siuo metu lankau Karoliniskiu Impuls,labai faina trenere veda,bet baigsis po menesio naryste,todel noreciau susirasti kur tik zumba butu.
as siuo metu lankau Karoliniskiu Impuls,labai faina trenere veda,bet baigsis po menesio naryste,todel noreciau susirasti kur tik zumba butu.

QUOTE(sambuka** @ 2012 06 09, 14:03)
sokam sokam

QUOTE(kuke @ 2012 06 14, 13:56)
sokam sokam
as lankau zumba akluju ir silpnaregiu centre
man ten tinka, tik sis menuo paskutinis , po to vasaros atostogos

nu nors viena soka

O as radau toki dalyka-ar tiesa tai(?)-kad sekmadieniais 17h vingio parke zumba visiems norintiems?
QUOTE(buda @ 2012 06 14, 18:10)
O as radau toki dalyka-ar tiesa tai(?)-kad sekmadieniais 17h vingio parke zumba visiems norintiems?
jap, tikra tiesa, savivaldybe remia sporta

Papildyta:
QUOTE(junistriga @ 2012 05 20, 10:21)
feisbuke renkames

o kaip sokiu harmonijos klubas ? atejo pranesimas i el.pasta kad prasideda uzsiemimai nuo rugsejo, bandysiu
niekada nesokau zumbos

Teko vasarą pabuvot Maltoje ir netikėtai pakliūti į zumbos treniruotę.... ir žinot, atrodo užsikrečiau
kas Šiauliuose lankotės pas Eriką arenoje, kaip ten veiksmas? Daug susirenka?

Įkvėpta šio forumo merginų atsiliepimų, vakar pirmą sykį gyvenime dalyvavau Zumbos treniruotėj Vilniaus klube "Dancehall". Bet, deja, prisipažinsiu, smarkiai nusivyliau. Kas iš to, kad vadovė - sertifikuota Zumbos instruktorė, jeigu ji nemoka "uždegti", šoka visiškai be jokios aistros... Aišku, galima į šias treniruotes eiti kaip į eilinį sportą, bet aš tikėjausi kažko daugiau, tikėjausi "šokių vakarėlio atmosferos", kurios nebuvo nė kvapo 
Tokie mano asmeniniai įspūdžiai

QUOTE(Sinistra @ 2012 09 04, 08:46)
Įkvėpta šio forumo merginų atsiliepimų, vakar pirmą sykį gyvenime dalyvavau Zumbos treniruotėj Vilniaus klube "Dancehall". Bet, deja, prisipažinsiu, smarkiai nusivyliau. Kas iš to, kad vadovė - sertifikuota Zumbos instruktorė, jeigu ji nemoka "uždegti", šoka visiškai be jokios aistros... Aišku, galima į šias treniruotes eiti kaip į eilinį sportą, bet aš tikėjausi kažko daugiau, tikėjausi "šokių vakarėlio atmosferos", kurios nebuvo nė kvapo 

oho

QUOTE(kuke @ 2012 06 14, 13:56)
sokam sokam
as lankau zumba akluju ir silpnaregiu centre
man ten tinka, tik sis menuo paskutinis , po to vasaros atostogos

O kaip ten akluju kombinate,ar gera trenere?
Siandien kalbejau su ja,tai ji ir silainiuose ves treniruotes.Ryt eisiu