Įkraunama...
Įkraunama...

Zumba latino fitness

Ar jau niekas nebesokat zumba? smile.gif
Atsakyti
O kur Vilniuje lankot?
as siuo metu lankau Karoliniskiu Impuls,labai faina trenere veda,bet baigsis po menesio naryste,todel noreciau susirasti kur tik zumba butu.smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sambuka** @ 2012 06 09, 14:03)
Ar jau niekas nebesokat zumba? smile.gif

sokam sokam 4u.gif as lankau zumba akluju ir silpnaregiu centre smile.gif man ten tinka, tik sis menuo paskutinis , po to vasaros atostogos
Atsakyti
QUOTE(kuke @ 2012 06 14, 13:56)
sokam sokam 4u.gif as lankau zumba akluju ir silpnaregiu centre smile.gif man ten tinka, tik sis menuo paskutinis , po to vasaros atostogos

nu nors viena soka 4u.gif .Cia zaliakalnyje,ane?gal daugiau gali papasakti,ar daug grupej panu,kiek kartu i savaite,kokia kaina ir kada naujas sezonas prasides?
Atsakyti
O as radau toki dalyka-ar tiesa tai(?)-kad sekmadieniais 17h vingio parke zumba visiems norintiems?
Atsakyti
QUOTE(buda @ 2012 06 14, 18:10)
O as radau toki dalyka-ar tiesa tai(?)-kad sekmadieniais 17h vingio parke zumba visiems norintiems?

jap, tikra tiesa, savivaldybe remia sporta biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif Sveikos zumbuotojos,as lankau Alytuje pas Loreta Zabalujeva labai patinka kvieciu alytiskes prisijungti kaip tik atsidare naujas zumbos sezonas thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(junistriga @ 2012 05 20, 10:21)
Sveikutes, gal kas zinote ar yra koks zumbos faniu klubas?  smile.gif

feisbuke renkames smile.gif
Atsakyti
o kaip sokiu harmonijos klubas ? atejo pranesimas i el.pasta kad prasideda uzsiemimai nuo rugsejo, bandysiu smile.gif niekada nesokau zumbos lotuliukas.gif
Atsakyti
Teko vasarą pabuvot Maltoje ir netikėtai pakliūti į zumbos treniruotę.... ir žinot, atrodo užsikrečiau bigsmile.gif kas Šiauliuose lankotės pas Eriką arenoje, kaip ten veiksmas? Daug susirenka?
Atsakyti
Įkvėpta šio forumo merginų atsiliepimų, vakar pirmą sykį gyvenime dalyvavau Zumbos treniruotėj Vilniaus klube "Dancehall". Bet, deja, prisipažinsiu, smarkiai nusivyliau. Kas iš to, kad vadovė - sertifikuota Zumbos instruktorė, jeigu ji nemoka "uždegti", šoka visiškai be jokios aistros... Aišku, galima į šias treniruotes eiti kaip į eilinį sportą, bet aš tikėjausi kažko daugiau, tikėjausi "šokių vakarėlio atmosferos", kurios nebuvo nė kvapo sad.gif
Tokie mano asmeniniai įspūdžiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinistra @ 2012 09 04, 08:46)
Įkvėpta šio forumo merginų atsiliepimų, vakar pirmą sykį gyvenime dalyvavau Zumbos treniruotėj Vilniaus klube "Dancehall". Bet, deja, prisipažinsiu, smarkiai nusivyliau. Kas iš to, kad vadovė - sertifikuota Zumbos instruktorė, jeigu ji nemoka "uždegti", šoka visiškai be jokios aistros... Aišku, galima į šias treniruotes eiti kaip į eilinį sportą, bet aš tikėjausi kažko daugiau, tikėjausi "šokių vakarėlio atmosferos", kurios nebuvo nė kvapo sad.gif
Tokie mano asmeniniai įspūdžiai  4u.gif

oho blink.gif pameginkit nueiti i kita kluba... kartais vien tik sertifikato neuztenka unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kuke @ 2012 06 14, 13:56)

O kaip ten akluju kombinate,ar gera trenere?
Siandien kalbejau su ja,tai ji ir silainiuose ves treniruotes.Ryt eisiu ax.gif
Atsakyti