Atkeliavo mmm...Niu ka padarysi, kita cikla labiau pasistengsim Klausimelis: koks mano ciklas? Po gimdymo pirmasis buvo 40, dabar 33 Ar cia uzskaityt kaip nereguliaru
Atkeliavo mmm...Niu ka padarysi, kita cikla labiau pasistengsim
Klausimelis: koks mano ciklas? Po gimdymo pirmasis buvo 40, dabar 33 Ar cia uzskaityt kaip nereguliaru
gal but ir nereguliarus, nes dar nedaug laiko praejo po gimdymo tai visko dar gali buti nes mano mergyte yra 11men o ciklas dar tebegrybauja, na bet tikiuosi kad neilgai ir viskas susitvarkys tikekimes kitas ciklas bus vaisingesnis!
Mazut, as galvoju, kad gal tada dar anksti siek tiek, kad testukas kazka rodytu. O tavo ciklas reguliarus? Seko ovuliacija? Pabandyk uz keliu dienu pakartot NT, jei dar jausi kazkokius pozymius
Visai susipainiojau su tais testais Gal galit man pasakyti, mmm jau vėluoja porą dienų, ar testo antroji juostelė jau turi būti ryški, ar gali būti dar paplaukus? Kada ji tampa jau tokia kaip kontrolinė juostelė?
Visai susipainiojau su tais testais Gal galit man pasakyti, mmm jau vėluoja porą dienų, ar testo antroji juostelė jau turi būti ryški, ar gali būti dar paplaukus? Kada ji tampa jau tokia kaip kontrolinė juostelė?
kiekvienai skirtingai, dar priklauso ir nuo testuko jautrumo. Ziurint kada pastojai, net ir praejus mmm laikui testukas gali nerodyti ryskios antros juosteles. Man siandien mmm diena, tai matau toki nei vaiduokli, nei rysku - vidutinio ryskumo Bet aisku ta juostele turi rysketi. Pakartok po poros dienu ir palyginsi, arba pasidaryk kraujo tyrimuka
laba, norejau paklausti, niekad bucau negerus kt, pradejau gerti praeita menesi, bet taip yvyko jog nustojau, buvau isgerus tik 3 tabletukes, skaiciau lapeli kad galima pradeti gerti nuo 1-4 mmm dienos, o kadangi as ne lt ir man jas atsiunte tik kai mmm buvo jau 4 diena tai ir pradejau gerti, nustojus man po poros dienos vel prasidejo kaip ir mmm tik jos buvo keostos, viena diena mazai kraujauvo visai, kita daugiau o trecia vel labai mazai. man idomu ar cikla pradeti skaiciuoti nuo tikruju mmm ar nuo tu kurios prasidejo nustojus gerti kt? mmm po kt eina jau 19 ciklo diena, skauda krutine, pilvo apacia nuo vakar vakaro, atrodo kad tuoj turetu pramusti mmm, planuojame leliuka, nesisaugojame, tik kad su tom kt as biski susimaisiau... jeigu skaiciuojant nuo tikruju mm kai pradejau gerti kt tai butu 26 cd, as anksciau jausdavau savo ovuliacija, tai dabar ir nebesuprantu ar cia artejancios mmm ar ovuliacija ar pozymiai kazkokie( stebejau gleives, priess 2 dienas jos buvo slidzios, tystancios, o dabar dribsniukai tokie) aciu uz atsakyma
labas norėjau paklausti pastojusių šiandien kaip ir mmm diena, testukas ryškesnis nei vakar. Atsirado tokių bespalvių, bekvapių, tąsių gleivių. Ar taip ir turi būti?
sveikos,paneles. Spalio 6 buvo mm diena.dariau testa,riebus 1.mm dar nera...kokius testukus darotes? Gal as koki gaidi naudojau ..... Easy cup niekur aplink nera.nebent koks babychek ar bitute.bet penktadieni dariau paprasta kasete is euro vaistines.nesuprantu kur tos mano mm.vakar uzvakar dar buvo toks maudimas,lyg prasides tuoj,bet siandien nieko nebera.