Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

QUOTE(chiole @ 2011 10 07, 10:29)
dėkui  4u.gif  iš požymių- pajautrėjo, padidėjo krūtinė, jau kurį laiką vos vos pykina, lyg kas gerklėj  įstrigę būtų, o ir viduriukai baisiai užkietėjo  blush2.gif svarbiausia dabar, nebesulaukti mmm ir kad tas vaiduoliukas niekur nedingtų.

Tai tikėkimės, kad jis tik tau ryškės 4u.gif
Tyliai sveikinu 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės, mergaitės! rolleyes.gif Su dideliu džiaugsmu ir nerimu, ir laukimu jungiuosi ir aš prie jūsų smile.gif Ilgai buvau pasyvi skaitytoja, taciau rimtai pradejus planuoti vaikuti norisi pabendrauti sia tema su vienodus jausmus išgyvenančiomis ir suprantančiomis smile.gif
O mano situacija tokia - planuojame dar tik antras ciklas, bet kai labai labai norisi, tai laikas baaaaisiai lėtai slenka. Dabar savųjų mmm labai nelaukiu spalio 12-13 dienomis. Simptomų atrodo jaučiu begalę (ir silpnumas, ir galvos svaigimas, nuovargis ir apatija, pirmiau paskaudedavo strėnas, dabar jaučiu sunkumą pilvo srityje, apačioje, šonuose, pilvas išsipūtęs, kažkoks kietas ir sunkus), tačiau bijau, kad tai nebūtų įsikalbėjimo ir didelio noro pasekmė.. Testukai, aišku, neigiami (neišlaukiau, pasidariau ax.gif ), bet vis bandau galvoti, kad vilties vitiek dar yra smile.gif

O šiaip labai džiaugiusi prisijungusi, kartu planuoti bus smagiau smile.gif Linkiu visoms kuo greičiau tapti besilaukiančiois būsimomis mamytėmis nestuke.gif
Atsakyti
Vik', laikom kumščius, kad pasisektų 4u.gif Mes tik gaudysim O, kai tu nelauksi mm blush2.gif dedu daug vilčių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vik' @ 2011 10 07, 18:34)
Sveikutės, mergaitės!  rolleyes.gif  Su dideliu džiaugsmu ir nerimu, ir laukimu jungiuosi ir aš prie jūsų smile.gif Ilgai buvau pasyvi skaitytoja, taciau rimtai pradejus planuoti vaikuti norisi pabendrauti sia tema su vienodus jausmus išgyvenančiomis ir suprantančiomis smile.gif
O mano situacija tokia - planuojame dar tik antras ciklas, bet kai labai labai norisi, tai laikas baaaaisiai lėtai slenka. Dabar savųjų mmm labai nelaukiu spalio 12-13 dienomis. Simptomų atrodo jaučiu begalę (ir silpnumas, ir galvos svaigimas, nuovargis ir apatija, pirmiau paskaudedavo strėnas, dabar jaučiu sunkumą pilvo srityje, apačioje, šonuose, pilvas išsipūtęs, kažkoks kietas ir sunkus), tačiau bijau, kad tai nebūtų įsikalbėjimo ir didelio noro pasekmė.. Testukai, aišku, neigiami (neišlaukiau, pasidariau  ax.gif ), bet vis bandau galvoti, kad vilties vitiek dar yra smile.gif

O šiaip labai džiaugiusi prisijungusi, kartu planuoti bus smagiau smile.gif Linkiu visoms kuo greičiau tapti besilaukiančiois būsimomis mamytėmis  nestuke.gif

Testukui dar lb anksti, palauk mmm dienos ir pakartok mirksiukas.gif Laikysim kumstelius, kad pasisektu 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, mergaitės!!! smile.gif Iškart taip smagu, kad yra su kuo pasidalinti išgyvenimais smile.gif tuatra, labai labai linkiu sėkmingo gaudymo! smile.gif
Atsakyti
Mergytes, tos kurios jau pastojote pasidalinkite, kada pradejote nestumo pozymius jausti, ar tada kai ir mm simptomukai isriskeja? ar anksciau. Juk tas laukimas toks zudantis, man 10 dienu iki MM gazdina tai, kad jauciuosi puikiai, jokiu simptomu ( zinau, kad daugelis moteru ir budamos nescios nieko nejaucia, bet taip noretusi kazkokio jausmo, kas vilti palaikytu) bet gal dar anksti tiketis
Atsakyti
QUOTE(jupe @ 2011 10 07, 18:36)
Mergytes, tos kurios jau pastojote pasidalinkite, kada pradejote nestumo pozymius jausti, ar tada kai ir mm simptomukai isriskeja? ar anksciau. Juk tas laukimas toks zudantis, man 10 dienu iki MM gazdina tai, kad jauciuosi puikiai, jokiu simptomu ( zinau, kad daugelis moteru ir budamos nescios nieko nejaucia, bet taip noretusi kazkokio jausmo, kas vilti palaikytu) bet gal dar anksti tiketis

Mano testukai teigiami, mmm diena buvo vakar, o simptomų visiškai jokių, anei vieno g.gif Tai jau ir abejoju ar testai teisybę sako, nu kaip taip be simptomų doh.gif Rytoj dar vieną pasidarysiu.
Atsakyti
QUOTE(jupe @ 2011 10 07, 18:36)

Tau dar jaust kažkokius simptomus manau ankstoka mirksiukas.gif Aš vis po ND irgi gaudžiau savo savijautą ir vis sakiau sau, nu ką reiks bandyt kitą ciklą ax.gif , bet kai iki mmm dienų liko tiksliai nepamenu ar 6 ar 5 dienos pradėjau jaust krūtinę, daugiau spenelius, tada nugaros skausmus , tiksliau strėnų ir pilvo kažkokius neįprastus maudenimus, atrodytų taip, kad turi prasidėt dienos, nors iki kaip ir tolokai. O kitos išvis nejaučia jokių simptomų, kaip skaičiau, apart, kad dingo mmm mirksiukas.gif Tikiuosi sulauksi teigiamo NT ciklo gale 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Kaira @ 2011 10 07, 19:32)
Mano testukai teigiami, mmm diena buvo vakar, o simptomų visiškai jokių, anei vieno  g.gif Tai jau ir abejoju ar testai teisybę sako, nu kaip taip be simptomų  doh.gif Rytoj dar vieną pasidarysiu.

Tai gal tau tie simptomai dar vėliau pasireikš mirksiukas.gif O gal būsi iš tų laimingųjų, kuriai tik pilvelis didės ir krūtinė pajautrės 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pipiriuke30 @ 2011 10 07, 20:05)
Tai gal tau tie simptomai dar vėliau pasireikš mirksiukas.gif  O gal būsi iš tų laimingųjų, kuriai tik pilvelis didės ir krūtinė pajautrės 4u.gif  smile.gif

Na bet jau būtų 4 nėštumas, visada kažką jausdavau, bent jau nuojauta buvo, kad nėščia, o dabar visai nieko g.gif
Atsakyti
na ka ir vel nepasiseke doh.gif skaudejo krutine,kaip niekada.. iki mm buvo like desimt dienu... siandien turejo likti iki mm penkios dienos.. ir ka jus manot? verysad.gif opaa... mm...ir tokios gausios verysad.gif kita karta verkt norisi....teks turbut nebegalvoti isvisa,nuleisti rankas.. ir gal.. gal.. ateis laikas ir mano dziaugsmui... blush2.gif
Atsakyti
Labutis mergaites, na skaitineju jusu temute neperseniausiai, bet siandien susimasciau kad reikia ir man prisijungti prie jusu ir pagaudyti ta nuostabuji virusiuka wub.gif
Pirmiausia sveikinu visas busimas mamytes, kurios jau pilvelyje augina angeliukus wub.gif
O antra, linkiu kantrybes likusioms merginoms, mums pavyks wub.gif

Na o as su tokia situacija iskart doh.gif Su vyru mylejomes iki mmm turejus prasideti 4-5 dinom , kai jau turejo buti ta diena jos nepasirode, mmm velavo 2 dienas, kaip tik antraja velavimo diena buvau pas gyditoja, ji pasake, kad nieko kaip ir nemato... Na ka , nenusivyliau, tik nusiteikiau dar optimistiskiau blush2.gif kita diena atkeliavo nelauktosios mmm verysad.gif bet jos buvo kitokios, negausios ir kraujas sviesesnis, na pamaniau, kad po to jau ND atlikinesim kruopsciau. Taigi antradieni iskeliavo mmm, treciadieni nieko, o vakar visa diena buvo rudas kraujas(tepliojau), sunerimau istikruju ir siandien rudai dar patepliojau ir jau antra diena jauciu pilvo apacioje toki kutenima idomu wub.gif ar buvo jums toks jausmas? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barbyte19: 07 spalio 2011 - 20:39
bob218 4u.gif po tokių sunkumų, džiaugsmelis bus didesnis, kai jau nešiosi mažiuką po krūtine. O kol kas... stiprybės.

Barbyte19, ar kokius skausmus jauti? NT dareisi? Manau, čia bus atvejis iš svajonių pasaulio 4u.gif
Atsakyti