tikiuosi, kad jūs teisi. Mano mama su manim taip pastojo - vakar sužinojau....kąžin, polinkis paveldimas?
QUOTE(Chibiyutsa @ 2011 10 06, 14:54)
Didzioji mmm diena siandien
yra tamsiai rudu siuleliu ir lyg vienas mazas kresuliukas toks. daugiau nieko. Pilva apacioje kartais pamaudzia. Pasidariau siandien after 10 nt, antra juostele jau tokia nabagele, kad baisu. pagal mano logika, ji visgi rysketi turetu... turiu bloga nuojauta, kad viski lelyte apsigalvojo... Nors guodziu save, kad gal cia testai ne vienodai rodo....
Nu va, o tu išskyrų daug? nes implantacinės išskyros labai negausios būna. Palaukit pora dienų ir jei nebus mm pakartokit NT, ir žiūrėkit ar paryškės ar ne, nes čia dar ivsko gali būti
QUOTE(Majaj @ 2011 10 06, 14:09)
Nu va, o tu išskyrų daug? nes implantacinės išskyros labai negausios būna. Palaukit pora dienų ir jei nebus mm pakartokit NT, ir žiūrėkit ar paryškės ar ne, nes čia dar ivsko gali būti 
nea, isskyru gal du lasai. trecia diena. O mano mmm tai ohoho kokios buna
Aciu uz patarimus
Na, siandien mano mm diena. Siandien dirbau trumpiau tai grizus is darbo dejau i aki.galvojau atsibusiu patvinusi,bet ne dar.pasimatau temp 37,2. Ar tai gali ka nors reiksti?
QUOTE(username @ 2011 10 06, 17:31)
Na, siandien mano mm diena. Siandien dirbau trumpiau tai grizus is darbo dejau i aki.galvojau atsibusiu patvinusi,bet ne dar.pasimatau temp 37,2. Ar tai gali ka nors reiksti?
Na tai pasidaryk NT ir viskas bus aišku
QUOTE(InRed @ 2011 10 06, 13:38)
ateinu kaip kokia pirmokė paklausti, gal kas turi kokios patirties - vienžo, nesisaugojom pirmą dieną po mmm - galvojau, gi dar niekas negali būti subrendė, nei kiaušialąstė, nei gleivinė. Praėjo pora sav, gal 10 dienų ir pastebėjau, kad speneliais pasidarė labai jautrūs
šiaip mano ciklas dažniausiai 34-38 dienos, tačiau yra buvę ir 28 dienos. Abu pirmus kartus jautrūs speneliai buvo pirmasis nėštumo požymis, tačiau jie jautrūs buvo jau prie mėnesinių. O čia??? pasidariau prieš savaitę nėštumo testą, bet jis rodė I, nes, aišku, per anksti dar testams. Šeštadienį, matyt, darysisuo hcg, nors man visa tai kaip sapnas - gi tokiam ilgam cikle tikrai negalėjau pastoti, juo labiau - jausti pastojimą taip anksti. Bet tas spenelių jautrumas neduoda ramybės - akurat kaip tuos kartus kai
Man įdomu, ar kas turit tokios patirties, kai pasimylėjus iškart po mmm - pastojama? Kas čia tokiu atveju gali būti? nuo praėjusio ciklo likęs folikulas ar anksti subrendęs??? nebesuprantu, turėjau šansą pastot ar ne?
Man įdomu, ar kas turit tokios patirties, kai pasimylėjus iškart po mmm - pastojama? Kas čia tokiu atveju gali būti? nuo praėjusio ciklo likęs folikulas ar anksti subrendęs??? nebesuprantu, turėjau šansą pastot ar ne?
Turejai sansa.As buvau pastojus iskart po mmmm.Ir Nt patvirtino,kad anksti pastojau,kadangi turejusiu buti mmmm diena NT buvo labai ryskus,kai kitos tokiu metu tik vaiduokliukus mato.
QUOTE(pipiriuke30 @ 2011 10 06, 17:55)
Username, gali reiksti gali ir ne. Vienoms bazine temperatura nukrinta dar pries mm, kitoms pasilaiko ir nukrinta per jas arba net po ju. Siandien NT diena, kiek pamenu?
As mmm nelaukiu sekmadieni, nors aisku kazkaip mazai vilciu turiu
QUOTE(annushka @ 2011 10 07, 08:11)
aš taip pat nelaukiu sekmadienį
QUOTE(chiole @ 2011 10 07, 09:16)
šiandien neiškenčiau, pasidariau NT- mažytis vaiduoklytis 
Uoooj kaip faina . Tylus sveikinimai
O kokius pozymius jauti ?
QUOTE(chiole @ 2011 10 07, 10:16)
šiandien neiškenčiau, pasidariau NT- mažytis vaiduoklytis 
kaip smagu,linkiu kad rysketu iki aiskiu II
dėkui
iš požymių- pajautrėjo, padidėjo krūtinė, jau kurį laiką vos vos pykina, lyg kas gerklėj įstrigę būtų, o ir viduriukai baisiai užkietėjo
svarbiausia dabar, nebesulaukti mmm ir kad tas vaiduoliukas niekur nedingtų.