Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

tikiuosi, kad jūs teisi. Mano mama su manim taip pastojo - vakar sužinojau....kąžin, polinkis paveldimas?
Atsakyti
QUOTE(Chibiyutsa @ 2011 10 06, 14:54)
Didzioji mmm diena siandien smile.gif yra tamsiai rudu siuleliu ir lyg vienas mazas kresuliukas toks. daugiau nieko. Pilva apacioje kartais pamaudzia. Pasidariau siandien after 10 nt, antra juostele jau tokia nabagele, kad baisu. pagal mano logika, ji visgi rysketi turetu... turiu bloga nuojauta, kad viski lelyte apsigalvojo... Nors guodziu save, kad gal cia testai ne vienodai rodo....

Nu va, o tu išskyrų daug? nes implantacinės išskyros labai negausios būna. Palaukit pora dienų ir jei nebus mm pakartokit NT, ir žiūrėkit ar paryškės ar ne, nes čia dar ivsko gali būti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2011 10 06, 14:09)
Nu va, o tu išskyrų daug? nes implantacinės išskyros labai negausios būna. Palaukit pora dienų ir jei nebus mm pakartokit NT, ir žiūrėkit ar paryškės ar ne, nes čia dar ivsko gali būti  4u.gif

nea, isskyru gal du lasai. trecia diena. O mano mmm tai ohoho kokios buna smile.gif tik spek gaudyt smile.gif tai vat i menesines ir nepanasu smile.gif

Aciu uz patarimus smile.gif
Atsakyti
Na, siandien mano mm diena. Siandien dirbau trumpiau tai grizus is darbo dejau i aki.galvojau atsibusiu patvinusi,bet ne dar.pasimatau temp 37,2. Ar tai gali ka nors reiksti?
Atsakyti
QUOTE(username @ 2011 10 06, 17:31)
Na, siandien mano mm diena. Siandien dirbau trumpiau tai grizus is darbo dejau i aki.galvojau atsibusiu patvinusi,bet ne dar.pasimatau temp 37,2. Ar tai gali ka nors reiksti?

Na tai pasidaryk NT ir viskas bus aišku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(InRed @ 2011 10 06, 13:38)
ateinu kaip kokia pirmokė paklausti, gal kas turi kokios patirties - vienžo, nesisaugojom pirmą dieną po mmm - galvojau, gi dar niekas negali būti subrendė, nei kiaušialąstė, nei gleivinė. Praėjo pora sav, gal 10 dienų ir pastebėjau, kad speneliais pasidarė labai jautrūs blink.gif šiaip mano ciklas dažniausiai 34-38 dienos, tačiau yra buvę ir 28 dienos. Abu pirmus kartus jautrūs speneliai buvo pirmasis nėštumo požymis, tačiau jie jautrūs buvo jau prie mėnesinių. O čia??? pasidariau prieš savaitę nėštumo testą, bet jis rodė I, nes, aišku, per anksti dar testams. Šeštadienį, matyt, darysisuo hcg, nors man visa tai kaip sapnas - gi tokiam ilgam cikle tikrai negalėjau pastoti, juo labiau - jausti pastojimą taip anksti. Bet tas spenelių jautrumas neduoda ramybės - akurat kaip tuos kartus kai  nestuke.gif  blink.gif

Man įdomu, ar kas turit tokios patirties, kai pasimylėjus iškart po mmm - pastojama? Kas čia tokiu atveju gali būti? nuo praėjusio ciklo likęs folikulas ar anksti subrendęs??? nebesuprantu, turėjau šansą pastot ar ne? g.gif

Turejai sansa.As buvau pastojus iskart po mmmm.Ir Nt patvirtino,kad anksti pastojau,kadangi turejusiu buti mmmm diena NT buvo labai ryskus,kai kitos tokiu metu tik vaiduokliukus mato.
Atsakyti
QUOTE(pipiriuke30 @ 2011 10 06, 17:55)
Na tai pasidaryk NT ir viskas bus aišku mirksiukas.gif

Username, gali reiksti gali ir ne. Vienoms bazine temperatura nukrinta dar pries mm, kitoms pasilaiko ir nukrinta per jas arba net po ju. Siandien NT diena, kiek pamenu? mirksiukas.gif Lauksim geru ziniu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GALATĖJA*: 07 spalio 2011 - 06:53
As mmm nelaukiu sekmadieni, nors aisku kazkaip mazai vilciu turiu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo annushka: 07 spalio 2011 - 08:11
QUOTE(annushka @ 2011 10 07, 08:11)
As mmm nelaukiu sekmadieni, nors aisku kazkaip mazai vilciu turiu  unsure.gif

aš taip pat nelaukiu sekmadienį 4u.gif šiandien neiškenčiau, pasidariau NT- mažytis vaiduoklytis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(chiole @ 2011 10 07, 09:16)
aš taip pat nelaukiu sekmadienį  4u.gif  šiandien neiškenčiau, pasidariau NT- mažytis vaiduoklytis  blush2.gif

Uoooj kaip faina . Tylus sveikinimai 4u.gif

O kokius pozymius jauti ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo annushka: 07 spalio 2011 - 08:24
QUOTE(chiole @ 2011 10 07, 10:16)
aš taip pat nelaukiu sekmadienį  4u.gif  šiandien neiškenčiau, pasidariau NT- mažytis vaiduoklytis  blush2.gif

kaip smagu,linkiu kad rysketu iki aiskiu II
Atsakyti
dėkui 4u.gif iš požymių- pajautrėjo, padidėjo krūtinė, jau kurį laiką vos vos pykina, lyg kas gerklėj įstrigę būtų, o ir viduriukai baisiai užkietėjo blush2.gif svarbiausia dabar, nebesulaukti mmm ir kad tas vaiduoliukas niekur nedingtų.
Atsakyti