Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

Supervisor, o kaip tau? Taip ir nepasirodė tavo mmm ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Siandien sulaukiau mmm verysad.gif Geriu vyna angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(pipiriuke30 @ 2011 10 09, 14:44)
Supervisor, o kaip tau? Taip ir nepasirodė tavo mmm ax.gif  4u.gif

Rasiau, gal praleidai mano posta ax.gif Siandien isvis nieko neber unsure.gif Tai va nezinau, kada NT turi rodyt teigiama po implantacijos, nes nu nesugalvoju kas cia daugiau galejo but g.gif
Atsakyti
QUOTE(~supervisor~ @ 2011 10 09, 16:04)
Rasiau, gal praleidai mano posta ax.gif Siandien isvis nieko neber unsure.gif Tai va nezinau, kada NT turi rodyt teigiama po implantacijos, nes nu nesugalvoju kas cia daugiau galejo but g.gif

Tai gal ten buvo tau implantacija bigsmile.gif , nueik pas ginę, gal ji tiksliau pasakys 4u.gif tikėkimės, kad vis dėl to tos mmm ir neateis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pipiriuke30 @ 2011 10 09, 16:36)
Tai gal ten buvo tau implantacija bigsmile.gif , nueik pas ginę, gal ji tiksliau pasakys 4u.gif  tikėkimės, kad vis dėl to tos mmm ir neateis 4u.gif

Teisybe pasakius gaila pinigu blush2.gif Cia nueit privaciai pas gine 100eur kainuoja ir tik apziura, o jei dar echo ziuret ir tepineli tai doh.gif Zinai kiek NT galiu nupirkt uz tiek lotuliukas.gif Tiesiog manau, kad jei nescia tai nescia, anksciau ar veliau isaiskes blush2.gif Tiesiog idomu kada man NT jau turetu parodyt g.gif
Atsakyti
SOS 4u.gif mergaites, skubu dalintis sios dienos patirtimi su Jumis, g.gif mano expertemis. viskas prasidejo vakar, lyg pamaudeno viena, kiauside, paskui kita, ir taip iki siand, kazkaip jautri apacia pilvo, bet taip kitaip ne taip kaip pries mm. Na va o siandiena taip sueme skausmas kaireje kiausideje schmoll.gif lyg dilgciotu, temptu spazmuotu, taip kokiu geru 15 min, paprasiau pertraukos darbe ir pasedejau pusvalandi, o nuejus i WC ant popieriuko pamaciau kraujingu iskiru nu plemukas nykscio nago dydzio lyg su baltais siuliukais. bet jau skausmas buvo praejes. man iki mm 5-6 d.

Tai mano kolege sako tau greiciausia bus gimdos kaklelio uzdegimas. verysad.gif Nes jai tokie skausmai buvo, butent tuo metu. Juk gal is tikruju po tu kruopsciu ND po tu naktu miegojimo su spermyte, gal ir pasigavau kokia infekcija. doh.gif Maziausia man Jos dabar reikia, Juk jau 15 ciklas

laukiu Jusu minciu

Dariausi NT first responce, tai storas I sad.gif baltame fone, be jokiu vaiduokliu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jupe: 09 spalio 2011 - 16:42
QUOTE(jupe @ 2011 10 09, 17:33)
SOS  4u.gif  mergaites, skubu dalintis sios dienos patirtimi su Jumis, g.gif  mano expertemis. viskas prasidejo vakar, lyg pamaudeno viena, kiauside, paskui kita, ir taip iki siand, kazkaip jautri apacia pilvo, bet taip kitaip ne taip kaip pries mm. Na va o siandiena taip sueme skausmas kaireje kiausideje schmoll.gif  lyg dilgciotu, temptu spazmuotu, taip kokiu geru 15 min, paprasiau pertraukos darbe ir pasedejau pusvalandi, o nuejus i WC ant popieriuko pamaciau kraujingu iskiru nu plemukas nykscio nago dydzio lyg su baltais siuliukais. bet jau skausmas buvo praejes. man iki mm 5-6 d.

Tai mano kolege sako tau greiciausia bus gimdos kaklelio uzdegimas. verysad.gif  Nes jai tokie skausmai buvo, butent tuo metu. Juk gal is tikruju po tu kruopsciu ND po tu naktu miegojimo su spermyte, gal ir pasigavau kokia infekcija. doh.gif  Maziausia man Jos dabar reikia, Juk jau 15 ciklas 

laukiu Jusu minciu

Dariausi NT first responce, tai storas I sad.gif  baltame fone, be jokiu vaiduokliu...

Gali buti uzdegimas... unsure.gif Bet gali buti ir implantacija, o testas iki implantacijos nerodo...Pakartok testa po keliu dienu ir jei jis neigiamas, keliauk pas ginekologe 4u.gif
Atsakyti
Tai mano kolege sako tau greiciausia bus gimdos kaklelio uzdegimas. verysad.gif  Nes jai tokie skausmai buvo, butent tuo metu. Juk gal is tikruju po tu kruopsciu ND po tu naktu miegojimo su spermyte, gal ir pasigavau kokia infekcija. doh.gif  Maziausia man Jos dabar reikia, Juk jau 15 ciklas 

abejoju ar nuo to butu uzdegimas g.gif as kiekviena kart taip uzmiegu ir nieko - jokkiu uzdegimu, viskas normaliai mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

ateinu pas jus paskaitineti smile.gif
Siandien turiu 16CD, tai ziuresim kuo pasibaigs smile.gif Pagal pojucius O jau apturejau g.gif Vyra isleidau, tai dabar ziuresim gal kas uzkibo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziuokute @ 2011 10 09, 18:55)
abejoju ar nuo to butu uzdegimas  g.gif as kiekviena kart taip uzmiegu ir nieko - jokkiu uzdegimu, viskas normaliai  mirksiukas.gif

As taip pat manau, juk jei butu buves uzdegimas, tikriausia tas skausmas nebutu pasibaiges, o testusi nuolatos.
Man neramu, jei tai inplantacija, tai kodel desnej pusej tas skausmas buvo lyg kiausidej, ar neturetu per viduri pilvo apacioj skaudeti kazkur gimdoje....

Laikas parodis, kuris beje sustojo
Dabar analizuoju save, jei ivyko implantacija tai gali atsirast dar iki mm ir nestumo pojuciai . O taip norisi tiketi, juk per tuos 15 menesiu niekada nebuvom taip kruopsiai kaip si menesi stengiasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jupe @ 2011 10 09, 20:46)
As taip pat manau, juk jei butu buves uzdegimas, tikriausia tas skausmas nebutu pasibaiges, o testusi nuolatos.
Man neramu, jei tai inplantacija, tai kodel desnej pusej tas skausmas buvo lyg kiausidej, ar neturetu per viduri pilvo apacioj skaudeti kazkur gimdoje....

Laikas parodis, kuris beje sustojo
Dabar analizuoju save, jei ivyko implantacija tai gali atsirast dar iki mm ir nestumo pojuciai . O taip norisi tiketi, juk per tuos 15 menesiu niekada nebuvom taip kruopsiai kaip si menesi stengiasi smile.gif

Dazniausiai nestumo pradzioje skauda ta kiauside, kurioje vyko ovuliacija ta menesi, ji aprupina embriona maisto medziagomis iki kol si darba perims placenta (nesu tikra, berods iki 10savaites g.gif ), man labai daznai astriai suskausdavo desine kiauside nestumo pradzioje mirksiukas.gif Nepanikuok 4u.gif
Atsakyti
SOS  4u.gif  mergaites, skubu dalintis sios dienos patirtimi su Jumis, g.gif  mano expertemis. viskas prasidejo vakar, lyg pamaudeno viena, kiauside, paskui kita, ir taip iki siand, kazkaip jautri apacia pilvo, bet taip kitaip ne taip kaip pries mm. Na va o siandiena taip sueme skausmas kaireje kiausideje schmoll.gif  lyg dilgciotu, temptu spazmuotu, taip kokiu geru 15 min, paprasiau pertraukos darbe ir pasedejau pusvalandi, o nuejus i WC ant popieriuko pamaciau kraujingu iskiru nu plemukas nykscio nago dydzio lyg su baltais siuliukais. bet jau skausmas buvo praejes. man iki mm 5-6 d.

laukiu Jusu minciu

Dariausi NT first responce, tai storas I sad.gif  baltame fone, be jokiu vaiduokliu...

Labai panasu i implantacija. Skaiciau, kad kai kurios moterys jos metu jaucia skausma. Jeigu butu uzdegimas, skaudetu turbut pastoviai. Be to, nemanau kad kraujuotu. Taigi to ir palinkesiu, geru ziniu po 5 dienu!
Atsakyti