Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

[quote=username,2011 10 09, 11:01]

ciole,o koks tavo ciklas?

mano ciklas nelabai reguliarus 29-31 diena. Šiandien jau 33CD, o mano rytinis vaiduoklis jau tikrai ryškėja gražiai thumbup.gif wub.gif

Aš jau šį ciklą buvau nurašiusi, nes jokių implantacijų nepastebėjau, o testuką dariau iš smalsumo ar įpročio artėjant mmm, ir koks nustebimas buvo pamatyti mažyliuką vaiduokliuką blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas visoms 4u.gif
Man mmm vėluoja 4 dienas, bet testo vis nesiryžtu daryti, nes bijau nusivilti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*GALATĖJA* @ 2011 10 10, 08:45)
Labai panasu i implantacija. Skaiciau, kad kai kurios moterys jos metu jaucia skausma. Jeigu butu uzdegimas, skaudetu turbut pastoviai. Be to, nemanau kad kraujuotu. Taigi to ir palinkesiu, geru ziniu po 5 dienu!

Sakai po implantacijos turi praeit 5 dienos g.gif Nu gerai, lauksiu biggrin.gif

QUOTE(rolali @ 2011 10 10, 10:17)
Labas rytas visoms  4u.gif
Man mmm vėluoja 4 dienas, bet testo vis nesiryžtu daryti, nes bijau nusivilti  doh.gif

Tik bek greiciau i tualeta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(~supervisor~ @ 2011 10 10, 10:58)

Tik bek greiciau i tualeta bigsmile.gif

Bet ir jokių požymių nejaučiu
Atsakyti
na va,siandien sulaukiau savo mmm...liudna...ir vel is naujo.
Atsakyti
QUOTE(rolali @ 2011 10 10, 11:17)
Man mmm vėluoja 4 dienas, bet testo vis nesiryžtu daryti, nes bijau nusivilti  doh.gif

Is kur tas kantrumas, mane jau zudo smalsumas, nezinau kaip tu gali istverti smile.gif
na jau kai pasirisi tia mes cia laukiam ir kumscius laikom uz tave smile.gif tikiuosi II
Atsakyti
QUOTE(jupe @ 2011 10 10, 11:31)
Is kur tas kantrumas, mane jau zudo smalsumas, nezinau kaip tu gali istverti smile.gif
na jau kai pasirisi tia mes cia laukiam ir kumscius laikom uz tave smile.gif tikiuosi II

Dėkui už palaikymą 4u.gif
Jaučiu, kai grįšiu iš darbo ir pasidarysiu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(username @ 2011 10 10, 11:14)
na va,siandien sulaukiau savo mmm...liudna...ir vel is naujo.

Laikykis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rolali @ 2011 10 10, 11:17)

Tikrai, greitai mars testuko darytis! mirksiukas.gif Vakare lauksim geru ziniu 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes merginos, mes taip pat ne taip seniai bandom prisikviesti gandrus smile.gif Taigi nusprendziau ir jums papasakoti savo istorija 4u.gif nesulaukusi mm pasidariau NT rode I riebu bruksny, praejo savaite- ir nieko, tada sugadinau dar viena NT - rezultatas toks pats. Nusprendziau, jog laikas apsilankyt pas gydytoja, po apziuros israse duphastono ciklui sureguliuoti, taciau nesulaukusi jokiu gydymo rezultatu nusprendziau sugadinti dar veina (ir paskutiny, nes jau buvo ne vienas) NT taigi nusipirkau jusu visu isgirta Easy cup ir tuoj pat pamaciau vienodos spalvos II. Tagi nezinau net ka galvot blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Melynakee @ 2011 10 10, 13:15)
Sveikutes merginos, mes taip pat ne taip seniai bandom prisikviesti gandrus smile.gif  Taigi nusprendziau ir jums papasakoti savo istorija  4u.gif nesulaukusi mm pasidariau NT rode I riebu bruksny, praejo savaite- ir nieko, tada sugadinau dar viena NT - rezultatas toks pats. Nusprendziau, jog laikas apsilankyt pas gydytoja, po apziuros israse  duphastono ciklui sureguliuoti, taciau nesulaukusi jokiu gydymo rezultatu nusprendziau sugadinti dar veina (ir paskutiny, nes jau buvo ne vienas) NT taigi nusipirkau jusu visu isgirta Easy cup ir tuoj pat pamaciau vienodos spalvos II. Tagi nezinau net ka galvot blink.gif

O koks Jūsų ciklo ilgis? ar reguliarus būna? smile.gif ar yra požymių kokių?
Atsakyti
QUOTE(Melynakee @ 2011 10 10, 14:15)
Sveikutes merginos, mes taip pat ne taip seniai bandom prisikviesti gandrus smile.gif  Taigi nusprendziau ir jums papasakoti savo istorija  4u.gif nesulaukusi mm pasidariau NT rode I riebu bruksny, praejo savaite- ir nieko, tada sugadinau dar viena NT - rezultatas toks pats. Nusprendziau, jog laikas apsilankyt pas gydytoja, po apziuros israse  duphastono ciklui sureguliuoti, taciau nesulaukusi jokiu gydymo rezultatu nusprendziau sugadinti dar veina (ir paskutiny, nes jau buvo ne vienas) NT taigi nusipirkau jusu visu isgirta Easy cup ir tuoj pat pamaciau vienodos spalvos II. Tagi nezinau net ka galvot blink.gif

Oi oi Oi 4u.gif Sveikinimai dideli smile.gif jei nezinai, ka galvoti tai pasidaryk dar viena NT arba kraujo tyrima, o tuo metu mes uz tave pasidziaugsime nestuke.gif tapus smile.gif

Duphastonas tavo atveju tau tik padejo, mat jis padeda isitvirtinti zirniukui ir sureguliuoja hormonu pusiausvyra smile.gif tikriausia mazai gaminosi butent to kur nudazo antraji I mirksiukas.gif Susisiek su gyditoja man regis ji parekomenduos tau ir toliau duphastona gerti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jupe: 10 spalio 2011 - 12:30
QUOTE(Majaj @ 2011 10 10, 12:25)
O koks Jūsų ciklo ilgis? ar reguliarus būna? smile.gif ar yra požymių kokių?

Paprastai tai budavo labai reguliarus. Na o kazko ypatinko tai labai nejauciu kogero buvo pati pradzia kai karta labai supykino ir taip pasidare bloga kad vos nenualpau, o dabar tai skaudena krutis, truputy maudzia pilvo apacia ir labai greitai jauciu nuovargy 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(jupe @ 2011 10 10, 12:30)
Oi oi Oi  4u.gif  Sveikinimai dideli smile.gif jei nezinai, ka galvoti tai pasidaryk dar viena NT arba kraujo tyrima, o tuo metu mes uz tave pasidziaugsime nestuke.gif  tapus smile.gif

Duphastonas tavo atveju tau tik padejo, mat jis padeda isitvirtinti zirniukui ir sureguliuoja hormonu pusiausvyra smile.gif tikriausia mazai gaminosi butent to kur nudazo antraji I  mirksiukas.gif  Susisiek su gyditoja man regis ji parekomenduos tau ir toliau duphastona gerti smile.gif

O as jau nusigandusi jo ir nebegeriu blink.gif rytoj eisiu pas gydytoja ir gal tuomet viska issiaiskinsiu ax.gif
Atsakyti