Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

QUOTE(Melynakee @ 2011 10 10, 14:41)
Paprastai tai budavo labai reguliarus. Na o kazko ypatinko tai labai nejauciu kogero buvo pati pradzia kai karta labai supykino ir taip pasidare bloga kad vos nenualpau, o dabar tai skaudena krutis, truputy maudzia pilvo apacia ir labai greitai jauciu nuovargy  4u.gif
Papildyta:
O as jau nusigandusi jo ir nebegeriu blink.gif rytoj eisiu pas gydytoja ir gal tuomet viska issiaiskinsiu  ax.gif

Skaiciau, kad pradejus jo mesti nebegalima.. Greiciau tarkis su gydytoja.
Atsakyti
QUOTE(*GALATĖJA* @ 2011 10 10, 13:59)
Skaiciau, kad pradejus jo mesti nebegalima.. Greiciau tarkis su gydytoja.

bet as jy beveik savaite geriau, o ji man taip ir buvo liepusi, sake jei per savaite neateis mm tai ateik pas man- taigi rytoj jau ir eisiu
Atsakyti
Sveikutes,
Norejau ir as prie jusu prisijungti, siandien ar rytoj turetu buti mmm, bet kadangi kaip niekad skaudena krutis ir jos patine, nutariau testa ismegint, papirkau Clearblue plus, neiskentus nuejau i parduotuves tualeta blush2.gif niu ir pamaciau grazu + bet parsinesiau namo,buvo neberyskus, o dar po kurio laiko is vis pradingo blink.gif kazin ar cia normalu? Per pirma nestuma juosteles pirkau tai tos II taip ir liko...
Atsakyti
QUOTE(Egliukass @ 2011 10 10, 16:14)
Sveikutes,
Norejau ir as prie jusu prisijungti, siandien ar rytoj turetu buti mmm, bet kadangi kaip niekad skaudena krutis ir jos patine, nutariau testa ismegint, papirkau Clearblue plus, neiskentus nuejau i parduotuves tualeta  blush2.gif niu ir pamaciau grazu + bet parsinesiau namo,buvo neberyskus, o dar po kurio laiko is vis pradingo  blink.gif  kazin ar cia normalu? Per pirma nestuma juosteles pirkau tai tos II taip ir liko...

4u.gif nuosirdus sveikinimai tapus nestuke.gif 4u.gif gali gali smile.gif juk ir ant NT lapelio raso, kad testa vertinti reikia per pirmas 5 minutes, veliau jau jo verti 4u.gif ti nebegalima smile.gif Pasidaryk antra ir pamatysi vel bus + arba II
Jau manau gali dziaugtis
Atsakyti
QUOTE(jupe @ 2011 10 10, 22:15)
4u.gif  nuosirdus sveikinimai tapus nestuke.gif  4u.gif  gali gali smile.gif juk ir ant NT lapelio raso, kad testa vertinti reikia per pirmas 5 minutes, veliau jau jo verti 4u.gif ti nebegalima smile.gif Pasidaryk antra ir pamatysi vel bus + arba II
Jau manau gali dziaugtis

Dar vis netikiu, bet jau dziaugiuosi, reikes dar ryte viena testa sugadint, jau gal tada patikesiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukass @ 2011 10 10, 16:52)
Dar vis netikiu, bet jau dziaugiuosi, reikes dar ryte viena testa sugadint, jau gal tada patikesiu smile.gif

o kada mazdaug jau pradejei jausti Nestumo pozymius? man iki MM liko 6d. bet krutine tai tokia kokia ir buvo nei skauda nei ka, na tik kiausides padilgcioja taip nestipriai
Atsakyti
Man mmm vėluoja 5 dienas, dariausi 4 testus, visi teigiami, tik neryškiai. Buvau jau senokai užsirašiusi pas ginekologę, kaip tik šiandien reikėjo eiti, maniau gal echo padarys, pamatys kažką ar tiktai nestuke.gif Bet ne, ji mane išgrūdo lauk, pasakė, kad tikrai nieko nematys, liepė užsirašyti lapkričio vudury g.gif Nu šiaip jei aš nėščia, tai čia jau mano 4as nėštumas ir kiek pamenus su paskutiniu lelium, tai nuėjau irgi vos vėluojant mmm, buvau vartojus vaistus, kurių nebuvo galima nėščiai, tai iš baimės ir nulėkiau. Mane iškart pasiguldė ir padarė echo, viską pamatė, buvo tik 4 savaitės. Tai dabar nebeusuprantu ar ginė čia vėpla ar čia anoji buvo per protinga, kad 4 sav matė nėštumą g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2011 10 10, 16:05)
Man mmm vėluoja 5 dienas, dariausi 4 testus, visi teigiami, tik neryškiai. Buvau jau senokai užsirašiusi pas ginekologę, kaip tik šiandien reikėjo eiti, maniau gal echo padarys, pamatys kažką ar tiktai  nestuke.gif  Bet ne, ji mane išgrūdo lauk, pasakė, kad tikrai nieko nematys, liepė užsirašyti lapkričio vudury  g.gif Nu šiaip jei aš nėščia, tai čia jau mano 4as nėštumas ir kiek pamenus su paskutiniu lelium, tai nuėjau irgi vos vėluojant mmm, buvau vartojus vaistus, kurių nebuvo galima nėščiai, tai iš baimės ir nulėkiau. Mane iškart pasiguldė ir padarė echo, viską pamatė, buvo tik 4 savaitės. Tai dabar nebeusuprantu ar ginė čia vėpla ar čia anoji buvo per protinga, kad 4 sav matė nėštumą  g.gif

4 sav labai anksti daryti echo, kitom 5 sav vos įžiūri, o jau tada dažnai būni tikrai garantuota nėštumu. Man kai vyko persileidimas, gydytoja pasakė kai kitą kartą pastosi, be 7os sav nesirodyk. Su pirmu ėjau 5 asv ir 2 dienų, matė viską, bet ėjau dėl to, kad skaudėjo kiaušidę, bijojau, kad nebūtų kas blogai. Dabar jau žinosiu kas kaip..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Majaj: 10 spalio 2011 - 15:12
QUOTE(Kaira @ 2011 10 10, 15:05)
Man mmm vėluoja 5 dienas, dariausi 4 testus, visi teigiami, tik neryškiai. Buvau jau senokai užsirašiusi pas ginekologę, kaip tik šiandien reikėjo eiti, maniau gal echo padarys, pamatys kažką ar tiktai  nestuke.gif  Bet ne, ji mane išgrūdo lauk, pasakė, kad tikrai nieko nematys, liepė užsirašyti lapkričio vudury  g.gif Nu šiaip jei aš nėščia, tai čia jau mano 4as nėštumas ir kiek pamenus su paskutiniu lelium, tai nuėjau irgi vos vėluojant mmm, buvau vartojus vaistus, kurių nebuvo galima nėščiai, tai iš baimės ir nulėkiau. Mane iškart pasiguldė ir padarė echo, viską pamatė, buvo tik 4 savaitės. Tai dabar nebeusuprantu ar ginė čia vėpla ar čia anoji buvo per protinga, kad 4 sav matė nėštumą  g.gif

Mane taip pat ziurejo echoskopu ir sake, kad tikrai nestumo nera, nu zodziu kazkas pakite bet nera, o po keleto dienu NT rodo II, tai ir nezinau kaip cia yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(Melynakee @ 2011 10 10, 16:18)
Mane taip pat ziurejo echoskopu ir sake, kad tikrai nestumo nera, nu zodziu kazkas pakite bet nera, o po keleto dienu NT rodo II, tai ir nezinau kaip cia yra  g.gif

tai jei nt tik po keliu dienu parodė II, normalu, kad echo nematė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lishka @ 2011 10 10, 15:39)
tai jei nt tik po keliu dienu parodė II, normalu, kad echo nematė  mirksiukas.gif

Pagal skaiciuokle rodo jog nestuke.gif jau septyniu savaiciu, tai kogero taip anksti dar nemato 4u.gif
Atsakyti
sveikutes, sveikinu visas su vaiduokliukais,o man sis menesis tai tikrai patinka, kadangi O ivyko taip anksti ir su ND nespejom, del vyro darbu ir mano nusalimo, tai dabar rami kaip grikis, nereikia ieskot netikru pojuciu, skaiciuot dieno po O, tik labai ramiai laukiu mmm dienos spalio 23d., ir megaujuosi meile, net saldu...toks geras jausmas, jauciu tikra gyvenima, o ne laukima. nusprendziau, kad dar kita cikla pabaigsiu OT ir ju daugiau nebepirksiu, nes labai brangus.paliksiu viska laiko tekmei ir megausiesiu gyvenimu, jis toks grazus, kai jam atsiduodi. tos viltys, laukimas tai gniuzdo ir zudo..gana..vis pas jus paskaitau-smagu, idomu, bet linkiu jums pasiekti sia pakopa, kai taip saves nekankini...geriau uz tuos pinigus save palepinsiu,pas kosmetike, kirpeja ir t.t.
Atsakyti