Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

Nium, mergaites, kaip ND ? Kaip testai ? Kada nelaukiam mmm ?

As mmm nelaukiu kitos savaites pabaigoje blush2.gif Nors kazkaip mazai tikiu, kad galetu pasisekti mum si menesi. Kazkoks virusas uzpuole, gergle, kosulys ... 37.4 temperatura jau 5 dienas laikosi doh.gif O gi rimtesniu vaistu vartot bijau, tai ir gydausi arbatelem, siandien Gelomyrtoli pradejau gert (raso visur, kad nescioms tinka). Ech, vis kazkas ne taip kaip noretusi doh.gif
Atsakyti
As pradejau NT kas antra diena gadint doh.gif Paskutines mm buvo rugsejo 1, o pries tai liepos 18, tai ir nezinau koks cia pas mane tas ciklas doh.gif Pakolkas NT neigiami verysad.gif Neprarandu vilties biggrin.gif
O kas del pozymiu, tai su pirmu nestumu nieko nejutau schmoll.gif Nuejau pas ginekologe profilaktiniam pasitikrinimui ir ji padarius echo pasake, kad ant dienu turiu susirgt. Susirgau, tiesa labai negausiai biggrin.gif Nesupratusi kame reikalas, po keliu dienu NT pasidariau ir pamaciau II bigsmile.gif Nuejau pas ta pacia gine ir paklausiau ko ji man mm pranasavo, sake gimda tokiu nestumo metu atrodo lygiai taip pat...va taip g.gif
Tiesa, ta diena kai mano tariamos mm atejo gyniausi bakalaura, tai vakare dar ir pauziau neblogai blush2.gif O leliu planavom 1,5 metu...tiksliau ta menesi neplanavom, nes nei vaisingas dienas sekiau, nei labai turejau laiko meile uzsiimt rolleyes.gif visa laika ir demesi skyriau bakalaurui cool.gif ir se kad nori, kai maziausiai to tikiesi atkeliauja stebukleliai wub.gif Dar ta pati daktaryte sake, kad isnesiot bus sunku, gimda maza ir dar ten visokiu lia lia lia...Per visa nestuma nebuvo jokiu problemu, pagimdziau ta diena kaip ir turejau per 3,5 valandos nuo saremiu pradzios be nuskausminamuju bigsmile.gif

Pasirodysiu uz keliu dienu kai vel NT gadinsiu rolleyes.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš mmm nelaukiu ryt biggrin.gif Tad ir apie požymius bei NT rezultatus papasakosiu ryt ax.gif
Atsakyti
Matau tik I unsure.gif mmm laikas šiandien-ryt...
Atsakyti
QUOTE(Kalnuose @ 2011 09 29, 08:39)
Sveikinimai Tau  clap.gif
O kada turėtų būti mmm Tau ir kokius nėštumo požymius jauti? Ir kokį NT dareisi?  blush2.gif

Aciu visoms uz sveikinimus 4u.gif bet tikrai bijau prisisvajoti rolleyes.gif Nestumo testukai pigus, pirkau pas viena SM nare blush2.gif bet reiks nusipirkti po poros dienu koki brangesni, gal bus patikimesnis biggrin.gif Jeigu tikrai laukiuosi, tai pastebejau siuos pakitimus:
1.Atirado isskyru, tokiu lyg pries slapimtakiu uzdegima g.gif bet jo nera.
2.Uzkietejo viduriai, ko gyvenime nera buve.
3.Darbe "pradejau miegoti".
4.Pradejo skaudeti skrandi.
5.Pries kelias dienas vakare supykino, bet man pasirode keista, kad vakare, tai kalte suverciau maistui blush2.gif bet tas pradejo kartotis kiekviena vakara, o siandien jau ir ryte doh.gif
6.Krutine padidejusi ir labai jautri, net ant pilvo negaliu miegoti.
7.Naktimis labai blogai miegu.
Cia visi mano pojuciai, tai nezinau ar jie tikrai ka reiskia. Ciklas pas mane labai issireguliavo, bet mm jeigu ateis, tai artimiausiomis dienomis nors tikiuosi, kad neateis blush2.gif
Papildyta:
Na, neiskenciau ir sugadinau dar viena testuka biggrin.gif Siaip antra juostele matoma puikiai, tik nera lygiai tokia pat ryski kaip ta kontroline, o jos abi vienodo ryskumo turetu buti ar ne? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos merginos! Pasipasakosiu ir savo istoriją. Prieš porą mėn. turėjau persileidimą, nors net nežinojau, kad laukiausi, nes testukai buvo neigiami ir dar buvo mano dienos (gal labiau pseudo, bet neatkreipaiu į tai dėmesio). Gydytoja per echoskopą apžiūrėjo, pasakė, kad viskas išsivalė kuo puikiausiai ir leido nestuke.gif planuotis toliau, išrašė Folio rūgštį. Praeitą sav turėjo būti MM, bet vėlavo keletą dienų, t buvo virš 37, tempė pilvo apačią. Penkt. nesaugiai pasimylėjom su savo brangiausiuoju ir iš karto pradėjo rusvai vandeningai teplioti. Kt dieną vakarop jau pasirodė gausesnės kraujingos išskyros, bet ne kaip visada per mano dienas, kada įprastai plaukioju. Pora dienų max taip buvo, o paskui tik rusvai tepliojo. T iki šiol laikosi virš 37 (šian ryte 37.4), tempia pilvo apačią, krūtinė jautri, labai skauda, speneliai padidėjo, ko anksčiau gyvenime nebuvo. Šleikštulys, pykinimas (gal nuo folio),labai silpnai jaučiuos, nuotaikos svyravimai. Vakar dariausi HCG kraujo tyrimą, bet neigiamas atsakymas g.gif Jau nežinau net ką galvot unsure.gif Gal kam panašiai buvo?
Atsakyti
QUOTE(Kitte @ 2011 09 30, 08:51)
Na, neiskenciau ir sugadinau dar viena testuka biggrin.gif Siaip antra juostele matoma puikiai, tik nera lygiai tokia pat ryski kaip ta kontroline, o jos abi vienodo ryskumo turetu buti ar ne? blush2.gif

Tai rodo kad nėštumas ankstyvas, jei pasidarysi po kelių dienų, bus dar ryškesnė juostelė, sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anteja30 @ 2011 09 30, 09:47)
Sveikos merginos! Pasipasakosiu ir savo istoriją. Prieš porą mėn. turėjau persileidimą, nors net nežinojau, kad laukiausi, nes testukai buvo neigiami ir dar buvo mano dienos (gal labiau pseudo, bet neatkreipaiu į tai dėmesio). Gydytoja per echoskopą apžiūrėjo, pasakė, kad viskas išsivalė kuo puikiausiai ir leido  nestuke.gif planuotis toliau, išrašė Folio rūgštį. Praeitą sav turėjo būti MM, bet vėlavo keletą dienų, t buvo virš 37, tempė pilvo apačią. Penkt. nesaugiai pasimylėjom su savo brangiausiuoju ir iš karto pradėjo rusvai vandeningai teplioti. Kt dieną vakarop jau pasirodė gausesnės kraujingos išskyros, bet ne kaip visada per mano dienas, kada įprastai plaukioju. Pora dienų max taip buvo, o paskui tik rusvai tepliojo. T iki šiol laikosi virš 37 (šian ryte 37.4), tempia pilvo apačią, krūtinė jautri, labai skauda, speneliai padidėjo, ko anksčiau gyvenime nebuvo. Šleikštulys, pykinimas (gal nuo folio),labai silpnai jaučiuos, nuotaikos svyravimai. Vakar dariausi HCG kraujo tyrimą, bet neigiamas atsakymas  g.gif Jau nežinau net ką galvot  unsure.gif Gal kam panašiai buvo?

Jei kraujo tyrimas neigiamas tai manau,kad nestuke.gif nera.Leisk susitvarkyti savo ciklui ir vel planuokite smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2011 09 27, 13:06)
O ar sekėt ovuliaciją? ar tiesiog nesisaugot?

Sekam sekam rolleyes.gif naudoju ovuliacijos testukus. Nors siaip identiskai viskas sutampa su internetinemis skaiciuoklemis ax.gif

Kalnuose, kokios pas jus naujienos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(medlink @ 2011 09 30, 07:15)
Matau tik I  unsure.gif  mmm laikas šiandien-ryt...

Medlink, nenusimink 4u.gif Stiprybes ir kantrybes Jums !!!
Atsakyti
QUOTE(Kitte @ 2011 09 30, 07:51)
Aciu visoms uz sveikinimus 4u.gif bet tikrai bijau prisisvajoti rolleyes.gif Nestumo testukai pigus, pirkau pas viena SM nare blush2.gif bet reiks nusipirkti po poros dienu koki brangesni, gal bus patikimesnis biggrin.gif Jeigu tikrai laukiuosi, tai pastebejau siuos pakitimus:
1.Atirado isskyru, tokiu lyg pries slapimtakiu uzdegima g.gif bet jo nera.
2.Uzkietejo viduriai, ko gyvenime nera buve.
3.Darbe "pradejau miegoti".
4.Pradejo skaudeti skrandi.
5.Pries kelias dienas vakare supykino, bet man pasirode keista, kad vakare, tai kalte suverciau maistui blush2.gif bet tas pradejo kartotis kiekviena vakara, o siandien jau ir ryte doh.gif
6.Krutine padidejusi ir labai jautri, net ant pilvo negaliu miegoti.
7.Naktimis labai blogai miegu.
Cia visi mano pojuciai, tai nezinau ar jie tikrai ka reiskia. Ciklas pas mane labai issireguliavo, bet mm jeigu ateis, tai artimiausiomis dienomis nors tikiuosi, kad neateis blush2.gif
Papildyta:

Mano požymiai tokie pat, tik krūtinė ne itin skaudi, bet iki nelaukiamųjų dar apie 6 dienas. smile.gif wub.gif svajoju, o kaip pilvelį ar pamaudžia?
Atsakyti
QUOTE(annushka @ 2011 09 30, 14:53)
Medlink, nenusimink  4u.gif  Stiprybes ir kantrybes Jums !!!

O kas belieka 4u.gif mmm dar nėra...
Atsakyti