As mmm nelaukiu kitos savaites pabaigoje
Nium, mergaites, kaip ND ? Kaip testai ? Kada nelaukiam mmm ?
Nors kazkaip mazai tikiu, kad galetu pasisekti mum si menesi. Kazkoks virusas uzpuole, gergle, kosulys ... 37.4 temperatura jau 5 dienas laikosi
O gi rimtesniu vaistu vartot bijau, tai ir gydausi arbatelem, siandien Gelomyrtoli pradejau gert (raso visur, kad nescioms tinka). Ech, vis kazkas ne taip kaip noretusi
As pradejau NT kas antra diena gadint
Paskutines mm buvo rugsejo 1, o pries tai liepos 18, tai ir nezinau koks cia pas mane tas ciklas
Pakolkas NT neigiami
Neprarandu vilties
O kas del pozymiu, tai su pirmu nestumu nieko nejutau
Nuejau pas ginekologe profilaktiniam pasitikrinimui ir ji padarius echo pasake, kad ant dienu turiu susirgt. Susirgau, tiesa labai negausiai
Nesupratusi kame reikalas, po keliu dienu NT pasidariau ir pamaciau II
Nuejau pas ta pacia gine ir paklausiau ko ji man mm pranasavo, sake gimda tokiu nestumo metu atrodo lygiai taip pat...va taip
Tiesa, ta diena kai mano tariamos mm atejo gyniausi bakalaura, tai vakare dar ir pauziau neblogai
O leliu planavom 1,5 metu...tiksliau ta menesi neplanavom, nes nei vaisingas dienas sekiau, nei labai turejau laiko meile uzsiimt
visa laika ir demesi skyriau bakalaurui
ir se kad nori, kai maziausiai to tikiesi atkeliauja stebukleliai
Dar ta pati daktaryte sake, kad isnesiot bus sunku, gimda maza ir dar ten visokiu lia lia lia...Per visa nestuma nebuvo jokiu problemu, pagimdziau ta diena kaip ir turejau per 3,5 valandos nuo saremiu pradzios be nuskausminamuju
Pasirodysiu uz keliu dienu kai vel NT gadinsiu
O kas del pozymiu, tai su pirmu nestumu nieko nejutau
Tiesa, ta diena kai mano tariamos mm atejo gyniausi bakalaura, tai vakare dar ir pauziau neblogai
Pasirodysiu uz keliu dienu kai vel NT gadinsiu
QUOTE(Kalnuose @ 2011 09 29, 08:39)
Sveikinimai Tau
O kada turėtų būti mmm Tau ir kokius nėštumo požymius jauti? Ir kokį NT dareisi?
O kada turėtų būti mmm Tau ir kokius nėštumo požymius jauti? Ir kokį NT dareisi?
Aciu visoms uz sveikinimus
1.Atirado isskyru, tokiu lyg pries slapimtakiu uzdegima
2.Uzkietejo viduriai, ko gyvenime nera buve.
3.Darbe "pradejau miegoti".
4.Pradejo skaudeti skrandi.
5.Pries kelias dienas vakare supykino, bet man pasirode keista, kad vakare, tai kalte suverciau maistui
6.Krutine padidejusi ir labai jautri, net ant pilvo negaliu miegoti.
7.Naktimis labai blogai miegu.
Cia visi mano pojuciai, tai nezinau ar jie tikrai ka reiskia. Ciklas pas mane labai issireguliavo, bet mm jeigu ateis, tai artimiausiomis dienomis nors tikiuosi, kad neateis
Papildyta:
Na, neiskenciau ir sugadinau dar viena testuka
Sveikos merginos! Pasipasakosiu ir savo istoriją. Prieš porą mėn. turėjau persileidimą, nors net nežinojau, kad laukiausi, nes testukai buvo neigiami ir dar buvo mano dienos (gal labiau pseudo, bet neatkreipaiu į tai dėmesio). Gydytoja per echoskopą apžiūrėjo, pasakė, kad viskas išsivalė kuo puikiausiai ir leido
planuotis toliau, išrašė Folio rūgštį. Praeitą sav turėjo būti MM, bet vėlavo keletą dienų, t buvo virš 37, tempė pilvo apačią. Penkt. nesaugiai pasimylėjom su savo brangiausiuoju ir iš karto pradėjo rusvai vandeningai teplioti. Kt dieną vakarop jau pasirodė gausesnės kraujingos išskyros, bet ne kaip visada per mano dienas, kada įprastai plaukioju. Pora dienų max taip buvo, o paskui tik rusvai tepliojo. T iki šiol laikosi virš 37 (šian ryte 37.4), tempia pilvo apačią, krūtinė jautri, labai skauda, speneliai padidėjo, ko anksčiau gyvenime nebuvo. Šleikštulys, pykinimas (gal nuo folio),labai silpnai jaučiuos, nuotaikos svyravimai. Vakar dariausi HCG kraujo tyrimą, bet neigiamas atsakymas
Jau nežinau net ką galvot
Gal kam panašiai buvo?
QUOTE(Kitte @ 2011 09 30, 08:51)
Siaip antra juostele matoma puikiai, tik nera lygiai tokia pat ryski kaip ta kontroline, o jos abi vienodo ryskumo turetu buti ar ne? 
Tai rodo kad nėštumas ankstyvas, jei pasidarysi po kelių dienų, bus dar ryškesnė juostelė, sveikinimai
QUOTE(Anteja30 @ 2011 09 30, 09:47)
Sveikos merginos! Pasipasakosiu ir savo istoriją. Prieš porą mėn. turėjau persileidimą, nors net nežinojau, kad laukiausi, nes testukai buvo neigiami ir dar buvo mano dienos (gal labiau pseudo, bet neatkreipaiu į tai dėmesio). Gydytoja per echoskopą apžiūrėjo, pasakė, kad viskas išsivalė kuo puikiausiai ir leido
planuotis toliau, išrašė Folio rūgštį. Praeitą sav turėjo būti MM, bet vėlavo keletą dienų, t buvo virš 37, tempė pilvo apačią. Penkt. nesaugiai pasimylėjom su savo brangiausiuoju ir iš karto pradėjo rusvai vandeningai teplioti. Kt dieną vakarop jau pasirodė gausesnės kraujingos išskyros, bet ne kaip visada per mano dienas, kada įprastai plaukioju. Pora dienų max taip buvo, o paskui tik rusvai tepliojo. T iki šiol laikosi virš 37 (šian ryte 37.4), tempia pilvo apačią, krūtinė jautri, labai skauda, speneliai padidėjo, ko anksčiau gyvenime nebuvo. Šleikštulys, pykinimas (gal nuo folio),labai silpnai jaučiuos, nuotaikos svyravimai. Vakar dariausi HCG kraujo tyrimą, bet neigiamas atsakymas
Jau nežinau net ką galvot
Gal kam panašiai buvo?
Jei kraujo tyrimas neigiamas tai manau,kad
QUOTE(Majaj @ 2011 09 27, 13:06)
O ar sekėt ovuliaciją? ar tiesiog nesisaugot?
Sekam sekam
Kalnuose, kokios pas jus naujienos?
QUOTE(medlink @ 2011 09 30, 07:15)
Medlink, nenusimink
QUOTE(Kitte @ 2011 09 30, 07:51)
Aciu visoms uz sveikinimus
bet tikrai bijau prisisvajoti
Nestumo testukai pigus, pirkau pas viena SM nare
bet reiks nusipirkti po poros dienu koki brangesni, gal bus patikimesnis
Jeigu tikrai laukiuosi, tai pastebejau siuos pakitimus:
bet jo nera.
5.Pries kelias dienas vakare supykino, bet man pasirode keista, kad vakare, tai kalte suverciau maistui
bet tas pradejo kartotis kiekviena vakara, o siandien jau ir ryte
Cia visi mano pojuciai, tai nezinau ar jie tikrai ka reiskia. Ciklas pas mane labai issireguliavo, bet mm jeigu ateis, tai artimiausiomis dienomis nors tikiuosi, kad neateis
Papildyta:
Siaip antra juostele matoma puikiai, tik nera lygiai tokia pat ryski kaip ta kontroline, o jos abi vienodo ryskumo turetu buti ar ne? 
Papildyta:
Mano požymiai tokie pat, tik krūtinė ne itin skaudi, bet iki nelaukiamųjų dar apie 6 dienas.
QUOTE(annushka @ 2011 09 30, 14:53)
O kas belieka