Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

QUOTE(medlink @ 2011 09 30, 14:11)
O kas belieka  4u.gif  mmm dar nėra...

Labukas,

O kokių simptomų yra? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(username @ 2011 09 30, 15:40)
O kokių simptomų yra?  blush2.gif

Labai padidėjus ir skausminga krūtinė bei speneliai (tokius turėjau tik ano nėštumo metu), viduriai labai užkietėję ir lengvas mieguistumas (bet ne nuovargis)... tie patys požymiai yra ir šiandien, tik pastebėjau, kad speneliai ir aureoles pasidarė šviesios rožinės spalvos (anom dienom tamsūs, net melsvi buvo)...
Atsakyti
Labukas mielosios,jungiuosi prie jusu,ne karta turejau netikru alermu,tad bijau ka nors ir galvoti ar svajoti bet stai mano istorija,gal netycia kam yra taip buve,tai va sesta diena kaip veluoja mmm,vis paskauda krutine ypac patempia desinia puse,tempe po pilvu jausmas tarsi buciau su dirzu,bet baisu kad paskauda kairia puse po pilvu tarsi pereina i kirksni,temperatura 37,3.Dariausi testa pora kartu vakar ir siandien ryte,vakarykstis rode neigiama,o snd vos vos iziurima vaiduokli,kas idomiausia pusantros savaites pries mmm viena diena buvo ruzavas tepliojimas,ir visa ta savaite su trupuciu rytais ir vakarais pykino bet viskas liovesi,tad tikrai labai esu pasimetusi,pirmadieni einu pas gydytoja bet labai bijau kad tai ne dziaugsmelis (kurio jau nesulaukiam 5 metai) o ligele,tad gal kam yra taip buve? schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(username @ 2011 09 30, 15:01)
Mano požymiai tokie pat, tik krūtinė ne itin skaudi, bet iki nelaukiamųjų dar apie 6 dienas. smile.gif  wub.gif svajoju, o kaip pilvelį ar pamaudžia?

kelis kartus jauciau tokius kaip diegliukus g.gif bet viskas tuo ir baigesi.
Atsakyti
QUOTE(Ernestute87 @ 2011 09 30, 18:10)
Labukas mielosios,jungiuosi prie jusu,ne karta turejau netikru alermu,tad bijau ka nors ir galvoti ar svajoti bet stai mano istorija,gal netycia kam yra taip buve,tai va sesta diena kaip veluoja mmm,vis paskauda krutine ypac patempia desinia puse,tempe po pilvu jausmas tarsi buciau su dirzu,bet baisu kad paskauda kairia puse po pilvu tarsi pereina i kirksni,temperatura 37,3.Dariausi testa pora kartu vakar ir siandien ryte,vakarykstis rode neigiama,o snd vos vos iziurima vaiduokli,kas idomiausia pusantros savaites pries mmm viena diena buvo ruzavas tepliojimas,ir visa ta savaite su trupuciu rytais ir vakarais pykino bet viskas liovesi,tad tikrai labai esu pasimetusi,pirmadieni einu pas gydytoja bet labai bijau kad tai ne dziaugsmelis (kurio jau nesulaukiam 5 metai) o ligele,tad gal kam yra taip buve? schmoll.gif

Labukas, na su tais tepliojimais dažniausiai paaiškėja, kad tai buvo implantacija. 4u.gif tai linkiu, kad taip ir būtų buvę. O aš lauksiu tų patepliojimų labai blush2.gif ... Gal vis gi bus šį mėn ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernestute87 @ 2011 09 30, 19:10)

Sveika 4u.gif

Na viskas lb panasu i zirniuko pagavima thumbup.gif tikekimes, kad tai pasitvirtins ir pagaliau sulauksit savo stebukliuko wub.gif
Man vakar arba snd mmm diena, bet nejauciu jokiu simptomu, tikiuosi ir neateis rolleyes.gif nors nt neigiamas doh.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif Vis skaitinėju čia jūsų pašnekesius ir nusprendžiau prisijungti, tikiuosi priimsit į savo gretas 4u.gif Džiaugiuos už visas, kurios silaukėt II smile.gif Mes irgi planuojam lelių vis pasvajojam jau kokie 6 mėn. bet rimtai ND pradėjom tik šį ciklą ax.gif Savųjų mmm nelaukiu 10 04, tikiuosi neatžigiuos raudonosios smile.gif Šiaip jaučiu galima sakyt visus nėštukės simptomus, krūtinė labai jautri ypač speneliai, pilvelį pamaudžia, o blogumų net nelaukiu, nes nei su vienu nėštumu jų nejaučiau smile.gif Neįsivaizduoju, kaip rast kantrybės iki antradienio, kada ruošiuos darytis NT, nes anksčiau kažkaip labai nesinori, nes kiek anksčiau dariaus tai vis vienas riebus I. Gal kas nors iš jųsų irgi panašiu laiku darysis NT, būtų drąsiau ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos visos ir pipiriuke30 jungiuos paplepejimams ir as 4u.gif Sakiau po pirmo vaiko ,kad auginsiu viena ,bet toks gyvenimas ,kad vyras vos ne maldauja antro wub.gif Tai va siandien dariausi testuka jis neigiamas ,bet kas ydomiausia is pradziu lyg maciau antra "vaiduokliuka"juostele ,bet paskui tarsi ji isnyko ir liko riebus vienas doh.gif kas del mm as ju nebijau ,nes as "naturaliai"(be vaistu) i metus karta tesergu verysad.gif (esu anomalija tikra),bet gyd.sake kiausides dirba gerai ir neturetumem turet problemu ...
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2011 10 01, 14:38)
Sveikos visos ir pipiriuke30 jungiuos paplepejimams ir as  4u.gif Sakiau po pirmo vaiko ,kad auginsiu viena ,bet toks gyvenimas ,kad vyras vos ne maldauja antro  wub.gif Tai va siandien dariausi testuka jis neigiamas ,bet kas ydomiausia is pradziu lyg maciau antra "vaiduokliuka"juostele ,bet paskui tarsi ji isnyko ir liko riebus vienas  doh.gif kas del mm as ju nebijau ,nes as "naturaliai"(be vaistu) i metus karta tesergu  verysad.gif (esu anomalija tikra),bet gyd.sake kiausides dirba gerai ir neturetumem turet problemu ...

blink.gif Rimtai?Ne anomalija, o labai ekonomiska moteriske lotuliukas.gif Nereikia nei paketu, nei tamponu, o dabar dar ir prezervatyvu lotuliukas.gif thumbup.gif Sekmes planuojant 4u.gif
Pas mane vis dar I...Neprarandu vilties biggrin.gif
Atsakyti
oksaniuksxxx, O tu dareis testuką, nes nesulaukei mmm? Nes jei dar nesulaukus dareis, tai gal dar ankstoka g.gif nes aš tai lauksiu antradieniu, kaip nors reikia prisiverst iki to laiko negadint testukų smile.gif Nors nagai tai niežti biggrin.gif
Atsakyti
Del ekonomiskumo as pasaka lotuliukas.gif lotuliukas.gif
testuka dariausi apie pietus ,ne is ryto doh.gif bet ryt ryte darysiuos mazu ka parodys cool.gif O menesiniu man neverta laukti ,galiu but ne tik pastojusi ,bet ir pagimdziusi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2011 10 01, 14:50)
Del ekonomiskumo as pasaka lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
testuka dariausi apie pietus ,ne is ryto doh.gif bet ryt ryte darysiuos mazu ka parodys cool.gif O menesiniu man neverta laukti ,galiu but ne tik pastojusi ,bet ir pagimdziusi lotuliukas.gif

Aš tai vis tik patarčiau palaukt mmm dienos mirksiukas.gif tai nereiks prieš laiką nusivilt pamačius tik vieną I smile.gif
Atsakyti