Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

QUOTE(pipiriuke30 @ 2011 10 01, 15:13)
Aš tai vis tik patarčiau palaukt mmm dienos mirksiukas.gif  tai nereiks prieš laiką nusivilt pamačius tik vieną I smile.gif

Tai, kad ji viena karta metuose serga, tai iki mmm gali ir pagimdyt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(~supervisor~ @ 2011 10 01, 16:06)
Tai, kad ji viena karta metuose serga, tai iki mmm gali ir pagimdyt lotuliukas.gif

Tai turbūt beskaitydama kažką praleidau blush2.gif soriukas 4u.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif aha ,nu bet zodziu ryt ryte bandysiu pakartojima padaryt -o gal.... doh.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2011 10 01, 18:19)
lotuliukas.gif  aha ,nu bet zodziu ryt ryte bandysiu pakartojima padaryt -o gal.... doh.gif  wub.gif

Tikekimes 4u.gif Butinai pranesk bigsmile.gif
Atsakyti
labukas esu baisiai issigandus nes siandien nuo pat ryto skaudejo labai nugara ir sona maude,o nesenai issigandau nes atsistojau nuo kedes ir pasidare karsta,o apacioj karscio banga parejo nebegau i wc ir pamaciau kad tarsi kaip mmm bet keista tai kad geras lasas isbego bet jis buvo tamsiai tamsiai rudas,po 20 min nuejau vel ir teliko tik vos vos rusvas tepimas,nezinau net ka ir galvoti manau ryt is pat ryto vaziuosiu i klinikas. verysad.gif verysad.gif verysad.gif bijau kad atejo mmm ir vel mano svajone sulaukti lialiuko zlugo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernestute87 @ 2011 10 01, 19:29)
labukas esu baisiai issigandus nes siandien nuo pat ryto skaudejo labai nugara ir sona maude,o nesenai issigandau nes atsistojau nuo kedes ir pasidare karsta,o apacioj karscio banga parejo nebegau i wc ir pamaciau kad tarsi kaip mmm bet keista tai kad geras lasas isbego bet jis buvo tamsiai tamsiai rudas,po 20 min nuejau vel ir teliko tik vos vos rusvas tepimas,nezinau net ka ir galvoti manau ryt is pat ryto vaziuosiu i klinikas. verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif bijau kad atejo mmm ir vel mano svajone sulaukti lialiuko zlugo verysad.gif

Man tai skamba kaip implantacija unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(~supervisor~ @ 2011 10 01, 19:38)
Man tai skamba kaip implantacija unsure.gif

As ir taip manau,nors nesu tos srities zinove ax.gif
Atsakyti
Kazkaip man atrodo kad implantacijos metu tikrai ne rudas kraujas turi buti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(~supervisor~ @ 2011 10 01, 19:03)
Tikekimes 4u.gif Butinai pranesk bigsmile.gif

Labas rytas hi.gif Nu as matau antra juostele,bet ji toooookia "nematoma",kad pati pradedu galvot ,kad matau ka noriu matyt doh.gif Sakiau draugei parodysiu ,paziuresiu ka ji mato biggrin.gif
Atsakyti
mano testukas jau gerokai teigiamas, ir kraujas patvirtino, tai galiu pasakyti pozymius, kurie buvo ir yra :

nugaros skausmas nuo pat O dienos.
pilvo apacios maudimas irgi nuo O.
krutine pasunkejo kokios 5-6 dienos po O ir ishliko sunki ir jautri.
pries pasidarant testuka pora dienu ziauriai pute ir raize pilva.
lb krito daiktai is ranku (man cia buvo rimciausias pozymis,nes ir su pirmu taip buvo)
lb troskino, ko pasekoje - wc irgi geras draugas buvo.
Nuovargis, atsirades irgi apie 10 DPO
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2011 10 02, 07:27)
Labas rytas  hi.gif  Nu as matau antra juostele,bet ji toooookia "nematoma",kad pati pradedu galvot ,kad matau ka noriu matyt doh.gif Sakiau draugei parodysiu ,paziuresiu ka ji mato biggrin.gif

Sveika 4u.gif Pabandyk ryt pakartoti, jei bus ryskiasne, tai tada thumbup.gif o koki testuka dareisi? Man snd 32c.d., maudzia pilva jau nuo uzvakar, bet nei mmm, nei teigiamo nt g.gif kas menesi vis ilgeja ciklas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2011 10 02, 07:27)
Labas rytas  hi.gif  Nu as matau antra juostele,bet ji toooookia "nematoma",kad pati pradedu galvot ,kad matau ka noriu matyt doh.gif Sakiau draugei parodysiu ,paziuresiu ka ji mato biggrin.gif

Labas rytelis visoms 4u.gif Labai tylūs sveikinimai su antra, nors ir neryškia juostele 4u.gif 4u.gif 4u.gif Tikėkimės ji vis ryškės smile.gif
IdeaFixe,nuoširdžiausi sveikinimai tapus nestuke.gif 4u.gif Linkiu kuo lengvesnio nešiojimo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pipiriuke30: 02 spalio 2011 - 11:05