labukas esu baisiai issigandus nes siandien nuo pat ryto skaudejo labai nugara ir sona maude,o nesenai issigandau nes atsistojau nuo kedes ir pasidare karsta,o apacioj karscio banga parejo nebegau i wc ir pamaciau kad tarsi kaip mmm bet keista tai kad geras lasas isbego bet jis buvo tamsiai tamsiai rudas,po 20 min nuejau vel ir teliko tik vos vos rusvas tepimas,nezinau net ka ir galvoti manau ryt is pat ryto vaziuosiu i klinikas. bijau kad atejo mmm ir vel mano svajone sulaukti lialiuko zlugo
labukas esu baisiai issigandus nes siandien nuo pat ryto skaudejo labai nugara ir sona maude,o nesenai issigandau nes atsistojau nuo kedes ir pasidare karsta,o apacioj karscio banga parejo nebegau i wc ir pamaciau kad tarsi kaip mmm bet keista tai kad geras lasas isbego bet jis buvo tamsiai tamsiai rudas,po 20 min nuejau vel ir teliko tik vos vos rusvas tepimas,nezinau net ka ir galvoti manau ryt is pat ryto vaziuosiu i klinikas. bijau kad atejo mmm ir vel mano svajone sulaukti lialiuko zlugo
Labas rytas Nu as matau antra juostele,bet ji toooookia "nematoma",kad pati pradedu galvot ,kad matau ka noriu matyt Sakiau draugei parodysiu ,paziuresiu ka ji mato
mano testukas jau gerokai teigiamas, ir kraujas patvirtino, tai galiu pasakyti pozymius, kurie buvo ir yra :
nugaros skausmas nuo pat O dienos. pilvo apacios maudimas irgi nuo O. krutine pasunkejo kokios 5-6 dienos po O ir ishliko sunki ir jautri. pries pasidarant testuka pora dienu ziauriai pute ir raize pilva. lb krito daiktai is ranku (man cia buvo rimciausias pozymis,nes ir su pirmu taip buvo) lb troskino, ko pasekoje - wc irgi geras draugas buvo. Nuovargis, atsirades irgi apie 10 DPO
Labas rytas Nu as matau antra juostele,bet ji toooookia "nematoma",kad pati pradedu galvot ,kad matau ka noriu matyt Sakiau draugei parodysiu ,paziuresiu ka ji mato
Sveika Pabandyk ryt pakartoti, jei bus ryskiasne, tai tada o koki testuka dareisi? Man snd 32c.d., maudzia pilva jau nuo uzvakar, bet nei mmm, nei teigiamo nt kas menesi vis ilgeja ciklas
Labas rytelis visoms Labai tylūs sveikinimai su antra, nors ir neryškia juostele Tikėkimės ji vis ryškės IdeaFixe,nuoširdžiausi sveikinimai tapus Linkiu kuo lengvesnio nešiojimo