Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

QUOTE(Mrs. X @ 2011 10 23, 11:32)
Dekui! Gal kazkiek tik neramina, ka 14DPO ir neryskus vaiduokliukas, jau tokiu laiku rimtesne juostele galetu buti? Bet, bus kaip bus, bent nuotaika pakele!
Ieskojau internete pavyzduku su tuo testu, kuriuo as dariau, tai 14DPO gali rodyti nerysku vaiduokliuka! Jegele! Ryt "digital" darysiu, tada tikrai 100% bus aisku!

.Sniege. linkiu ryt sulaukti ryskiu II! P.S. mes ir organizuojames trecia lialiu! mirksiukas.gif

Prisiminiau, nugara maudena gerokai nuo O lyg siol...

seip simptomai tavo tikrai nestuke.gif , manau viskas bus liuks, svarbu paskui rysketu antra juostele thumbup.gif
jei nepaslaptis ka turi ,kalbu apie vaikus blush2.gif
nu ryt butu ir man smagu pamatyt II ir keliaujam pas liepinukus jau lygtais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(.sniege. @ 2011 10 23, 12:44)
seip simptomai tavo tikrai  nestuke.gif , manau viskas bus liuks, svarbu paskui rysketu antra juostele  thumbup.gif
jei nepaslaptis ka turi ,kalbu apie vaikus  blush2.gif
nu ryt butu ir man smagu pamatyt II  ir keliaujam pas liepinukus jau lygtais  lotuliukas.gif

Turiu dvi flirt.gif flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs. X @ 2011 10 23, 11:48)
Turiu dvi  flirt.gif  flirt.gif

As turiu Du user posted image user posted image

Atsakyti
QUOTE(.sniege. @ 2011 10 23, 12:54)
As turiu Du user posted image user posted image

Aš ir turiu du berniukus biggrin.gif

Sėkmės visoms

Aš kol kas laikausi normaliai, tik jaučiuosi kažkokia žiauriai išsipūtus unsure.gif , pilvą vis pamaudžia, bet jau ne ištisai, o tik tarpais
Atsakyti
QUOTE(Ansia @ 2011 10 23, 11:24)
Mergaites, o kam buvo implantacinis kraujavimas? tepa rudai jau beveik trecia diena, is vienos puses dziaugiuosiu - matyt kazkas uzkybo, bet is kitos puses... kazkaip per ilgai tepa.
siandien 8 dpo, jei ryt nesiliaus tepimas, manau nueit pas ginekologe.
as dar neaisku ar nescia, bet jau prisigalvojau sau diagnoziu  doh.gif  pas mane per zema bt, tai jau pasidariau progesterono tyrima, ryt bus atsakymas.

baisiai pergyvenu, nerandu sau vietos  unsure.gif

Pasidarykit HCG tyrimą, bus aiškiau.
Atsakyti
Pas mane sian 9DPO irgi prasidejo rudas tepliojimas, tikiuosi cia ne ankstyvos mmm, labai jau leliaus norisi 4u.gif . Testukui laikas tik 5-ieni tad duosiu zinia, o kojas laikau uzspaudus ax.gif
Atsakyti
Man siandien 7DPO o jauciuosi tiesiog nepakeliamai...pakilusi kuno temperatura (37.5), pilvuka taip maudzia kad atrodo jau tuoj tuoj prasides mmm...strenos stipriai jauciasi, ko gyvenime taip nejauciau...ir aisku krutine papilnejusi, nors nera tokia skaudi kaip yra kazkada buve pries mmm..jauciuosi visiska ligonis - ir svarstau ar cia galejo buti implantacija? ar tiesiog esu persalusi blink.gif
kaip manote, ar gali buti implantacija be tepliojimu?
Atsakyti
QUOTE(pievu_ieva @ 2011 10 23, 18:25)
Man siandien 7DPO o jauciuosi tiesiog nepakeliamai...pakilusi kuno temperatura (37.5), pilvuka taip maudzia kad atrodo jau tuoj tuoj prasides mmm...strenos stipriai jauciasi, ko gyvenime taip nejauciau...ir aisku krutine papilnejusi, nors nera tokia skaudi kaip yra kazkada buve pries mmm..jauciuosi visiska ligonis - ir svarstau ar cia galejo buti implantacija? ar tiesiog esu persalusi  blink.gif

gali, man niekada netepliojo, arba buvo tiek kad net nemaciau ax.gif , gali but is tikro, pojuciai panasus, sekmesir tikekimes greit keliausit pas nestukes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pievu_ieva @ 2011 10 23, 19:25)
Man siandien 7DPO o jauciuosi tiesiog nepakeliamai...pakilusi kuno temperatura (37.5), pilvuka taip maudzia kad atrodo jau tuoj tuoj prasides mmm...strenos stipriai jauciasi, ko gyvenime taip nejauciau...ir aisku krutine papilnejusi, nors nera tokia skaudi kaip yra kazkada buve pries mmm..jauciuosi visiska ligonis - ir svarstau ar cia galejo buti implantacija? ar tiesiog esu persalusi  blink.gif

gali gali mirksiukas.gif daugumai be tepliojimu ir buna
Atsakyti
O man dabar kazkur 7 DPO et nejauciu absoliuciai jokiu pozymiu... Itariu ir sikarta ilgai uztruks kol pavyks pastoti... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(.sniege. @ 2011 10 23, 19:29)
gali, man niekada netepliojo, arba buvo tiek kad net nemaciau  ax.gif , gali but is tikro, pojuciai panasus, sekmesir tikekimes greit keliausit pas nestukes  mirksiukas.gif

QUOTE(Ansia @ 2011 10 23, 19:30)
gali gali  mirksiukas.gif  daugumai be tepliojimu ir buna

tikiuosi taip ir bus nestuke.gif dar po savaiteles gadinsiu NT smile.gif
Atsakyti
va, kaip idomiai dėl tų tepliojimų
...mmm man jau vėluoja kaip ir dvi savaites, bet kai mes pradėjom planuoti nuo mano 20 ciklo dienos jau po dviejų savaičių NT parodė teigiama recultatą.. EasyCup buvo 4 testas kuri "sugadinau"... blush2.gif Jokio tepliojimo nebuvo... g.gif Tai vadinasi, ne visoms tai pasireiškia... blush2.gif
krutinės spenialių jautrumas ir maudimas tikrai labai didelis. Rytais pavakariais pykina...
Atsakyti