QUOTE(maruša @ 2011 10 05, 13:13)
Išduokit to lavašo receptą, gal savaitgalį pribręsčiau kulinariniams opusams

Ir kaip ten jį su tom daržovėm darot?
Galim, aš su ratais jeigu ką

Bile noras būtų
palauk,prisiminsiu
3a.š.sausų mielių sumaišau su trupučiu druskos,trupučiu cukraus ir stikline šilto vandens. Palaukiu truputį,kad suputotų,tada dedu 3v.š.tirpinto margarino(sviesto,aliejaus-jeigu neturiu marg.)ir 3stkl.miltų. leidžiu tešlai pusvalanduką pakilti. iš šios normos gaunasi apie 15-20 lavašų,gnybiu po gabalėlį,ir, kol kaista
sausa keptuvė,kočioju plonaiii,permatomai.Šast į keptuvę,kol kepa,kitą kočioju,bet kepa labai greitai,reik ant kito šono verst greitai,nes jeigu per daug sukeps,paskui lūš,nesuvyniosi.Prikepu,o įdarui bele kas tinka,kas šaldytuve ar darže užsilikę,mums skaniausia,kai pripjaustom salotų,krapų,svogūnų laiškų,plonai rauginto agurkėlio,išmakaluojam ,taigi aptepam majonezu(galima lydytu sūreliu,man skanu majonezo-kefyro mixu su prieskoniais), barstom prieskonių (mėsai,vištienai,kariu),klojam daržovių asorti,pabarstom rūkytos vištienos(mes darom su namine rūkyta vištiena,turguj kaina tik litu skiriasi nuo tos plastmasinės,bet galima su kuo tik nori,gali ir nebūti mėsos),suvyniojam, ir- oplia

aš nespėju jų palaikyti ilgėliau,nespėju supjaustyti,jie ištirpsta bematant
dėl myto,čia turbūt dauguma vilniečių? ar klystu
QUOTE(Gytis` @ 2011 10 05, 15:54)
bet vis tiek su sportu susijęs?
junkis prie mūsų
dėl svarelių dar norėjau paklaust. Kaip minėjo Vicious Vici,pigiausiai rado Ermitaže,užstrojionau MB nulėkt,tai telefonu perpasakojo,kad 4kg kaina 30Lt,čia pigiausias variantas.galvoju,gal būtų gerai,bet paskui vėl reiks sunkesnių,vėl išlaidos

tai turbūt labiau apsimoka tokius pirkt,kur galima keisti svorį? nesu tokių čiupinėjus