Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... 18 namučiai

Sveikutes,
Vakar draugavau su Tracy Anderson, ko pasekoje skauda net pazastu raumenis , tiksliau, ten niekad neskaudedavo... biggrin.gif

Noriu palinksminti ir jus, ne paciai juokinga iki absurdo. Cia yra reklamuojamas liekninamasis elastinis dirzas:

Pamirškite menkus rezultatus duodančius ir alinančius fizinius pratimus bei treniruotes. Dailinkite kūno linijas be vargo ir didelių pastangų už ypatingai viliojančią kainą!

Normaliai doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Matot? Rezultatai sportuojant - menki, o dar ir kunelius alinam! I teisma reiktu tokius paduot, kiek zmoniu netenka motyvacijos sportuot? Dirza nesiot prie teliko sedint su bulkute rankoj- zyyymiai maloniau doh.gif
Atsakyti
brashke77, normaliai lotuliukas.gif
Beje, kokią Tracy Anderson treniruotę išbandei ir kaip tau jos? Buvo sudominę ir mane, bet kiek supratau daug laiko jos reikalauja g.gif
Atsakyti
QUOTE(maruša @ 2011 10 06, 11:27)
brashke77, normaliai lotuliukas.gif
Beje, kokią Tracy Anderson treniruotę išbandei ir kaip tau jos? Buvo sudominę ir mane, bet kiek supratau daug laiko jos reikalauja g.gif

is youtube vakar susideliojau, ilgiausias kiek radau- pilvui, kojoms ir uzpakaliui. Patys pratimai man patiko, nenuobodus, bet yra ir mano nekenciamu... Ale jei pas visas treneres yra, matyt, labai geri biggrin.gif
Dabar siunciuosi jos Tracy Anderson Method. Viskas butu nieko, bet kai paziuriu jos sudaryta meniu, vos ne bado dieta- obuoliukai, salotytes, mesa kur ne kur, zodziu, JM dieta ne tokia griezta...smile.gif
Atsakyti
Jatau jatau, cia jau ne juokas ima o verkt norisi doh.gif Reklamini teksta rase zmogus zalio supratimo neturintis nei apie sporta,nei sveika kuna ir sveika siela doh.gif

Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(Kristute97 @ 2011 10 05, 23:41)
ka tik save issimatavau  verysad.gif  Norisi kriokti, kaip buvau apsileidusi. Per puse metu issipleciau nerealiai  blink.gif  verysad.gif Turiu matavimus, kuriuos dariau pries pusmeti, palyginau ir patyriau soka doh.gif  verysad.gif 
Ka gi akivaizdu, kad daugiau nebegali buti jokiu issisukinejimu.

puikus stimulas žengti platų žingsnį pirmyn,ar ne drinks_cheers.gif

QUOTE(Gytis` @ 2011 10 06, 00:39)
Galima sakyti ir taip smile.gif
Kas liecia hantelius, tai zinoma optimaliausias variantas butu su keiciamais svoriais. Paprasciausiai skirtingoms raumenu grupems reikes skirtingo svorio pvz.: rankom mazesniu, nugarai ar kojom didesniu.

ačiū už patarimus 4u.gif

QUOTE(maruša @ 2011 10 06, 08:23)
Labas rytas,
Oi kaip raumenis skauda po JM 30 day shredo, bet gerai! Darau su 1,5kg hanteliais, bet nežinau, gal pamėgint su 1kg,
MO, labai ačiū už receptą, turbūt vakare išmėginsiu essen.gif

o kas ten daroma,įtūpstai su svareliais rankose? aš manau,neverta savęs kankinti,nors...ta "drebėjimo" būsena ilgai nesitęsia,ilgainiui kūnas pripranta prie krūvio,tai nebent labai sunku atlikti bigsmile.gif
prašom,į sveikatą 4u.gif

QUOTE(o-pa-pa @ 2011 10 06, 08:31)
Nu mergos turetumet sazines su tais lavasais,

lotuliukas.gif esu užsirašius kažkur kalorijas,parašysiu,jeigu reiks,tas lavašas lengvas,nėra jų ten super daug,aišku,priklausomai,kas vyniojasi į vidų smile.gif

QUOTE(brashke77 @ 2011 10 06, 09:23)
Noriu palinksminti ir jus,

doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2011 10 06, 12:14)

lotuliukas.gif esu užsirašius kažkur kalorijas,parašysiu,jeigu reiks,tas lavašas lengvas,nėra jų ten super daug,aišku,priklausomai,kas vyniojasi į vidų smile.gif
doh.gif

Tai aisku, kas ten bus koloringo, jei blynas is vandens ir miltu, mesyte darzoves.Padaza darau is jogurto naturalaus ir trupucio majonezo.Bet vat kai pradedu lapnot,tai ka labai megstu, tai uzmirstu stabdzius laiku nuspaust doh.gif
Atsakyti
QUOTE(maruša @ 2011 10 06, 08:23)
Oi kaip raumenis skauda po JM 30 day shredo, bet gerai! Darau su 1,5kg hanteliais, bet nežinau, gal pamėgint su 1kg, nes paskutiniai įtūpstų pakartojimai tai jau vos ne drebant kojoms gaunasi, o gal būtų geriau su 1kg, kol sustiprėsiu?

Taip ir turi buti. Jei vis numetinesite svori, tai niekada ir nesustipresite. Paskutiniai pakartojimai turi buti sunkus. Pavyzdziui man paskutiniame priejime, darant paskutinius 1-2 pakartojimus, apksritai kas nors padeda iskelti svori, nes vienas nebepajegiu. Jei kojos drebetu ir neistengtumete padaryti vos tik pradejus pratima, tada taip - svoris per didelis.
Atsakyti
sveikos, kiek prikalbejusios bigsmile.gif

ziurekit ka radau, sito dar nebuvau uztikus biggrin.gif

http://www.youtube.c...feature=related

idomu butu pabandyt koks jausmas taip sportuot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2011 10 06, 11:39)
Tai aisku, kas ten bus koloringo, jei blynas is vandens ir miltu, mesyte darzoves.Padaza darau is jogurto naturalaus ir trupucio majonezo.Bet vat kai pradedu lapnot,tai ka labai megstu, tai uzmirstu stabdzius laiku nuspaust doh.gif

Nezinau jusu tikslo (nuo ko viskas ir priklauso), taciau jei metate svori, tai miltiniai produktai nelabai tinkami. Ne tik, kad del maisto deramumo su mesa, bet ir kaip angliavandeniu saltinis. Toliau mesa rinkites jautiena arba vistienos krutinele. Majonezas velgi tikrai negeriausias pasirinkimas. Zinoma jei toki maista valgote ne kasdien, o retkarciais, tai nieko blogo.
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2011 10 06, 11:14)
o kas ten daroma,įtūpstai su svareliais rankose? aš manau,neverta savęs kankinti,nors...ta "drebėjimo" būsena ilgai nesitęsia,ilgainiui kūnas pripranta prie krūvio,tai nebent labai sunku atlikti  bigsmile.gif

Antram rate vienkryptis įtūpstas su bicepsų lenkimu, o trečiam rate šoniniai įtūpstai keliant ištiestas rankas su svoriais iki pečių lygmens, va šitie man sunkiai į galą pasiduoda. Pritariu Gyčiui, kad paskutiniai pakartojimai turi būti sunkūs, tik tiek, jog suabejojau, ar teisingą atlikimo formą išlaikau, norisi suspėti su trenere - bandysiu lėčiau, svorių nemažinsiu.

Gyti, gal būtų galima plačiau apie rekomenduojamą mitybą sportuojant, matosi, pats nemažai ta tema apsiskaitęs. Turiu namie ir aš tos literatūros, bet dabar, kai darbus vieną per kitą damušinėju, norėtųsi kažkokios trumpos ir tikslios santraukos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytis` @ 2011 10 06, 13:54)
Nezinau jusu tikslo (nuo ko viskas ir priklauso), taciau jei metate svori, tai miltiniai produktai nelabai tinkami. Ne tik, kad del maisto deramumo su mesa, bet ir kaip angliavandeniu saltinis. Toliau mesa rinkites jautiena arba vistienos krutinele. Majonezas velgi tikrai negeriausias pasirinkimas. Zinoma jei toki maista valgote ne kasdien, o retkarciais, tai nieko blogo.

Aciu, visa tai zinoma kaip du kart du smile.gif Todel stengiuosi kuo maziau gamint patiekalu,kuriuos ypac megstu.
O del majonezo, tai man asmeniskai, "groja" kazkoks psichologinis barjeras, kuo puikiausiai zinau kad majonezas riebus ir t.t ir panasiai, bet apie tai, kad jo reikia vissiskai atsisakyt, negaliu net pagalvot.Nu megstu as ji, kad ji perkunas....Nu ir ka,einu su savim i kompromisa.Tarkim, jei reikia padazo ant salotu, tai imu tris valgomus saukstus naturalaus jogurto ir arbatini sauksteli majonezo blush2.gif Gal laikui begant ir isguisiu majoneza is virtuves biggrin.gif
Papildyta:
O kai pagalvoju geriau, tai is miltiniu patiekalu valgau tik ryte gabaleli juodos, septyniu grudu duonos.
Atsakyti
QUOTE(maruša @ 2011 10 06, 13:38)
Gyti, gal būtų galima plačiau apie rekomenduojamą mitybą sportuojant, matosi, pats nemažai ta tema apsiskaitęs. Turiu namie ir aš tos literatūros, bet dabar, kai darbus vieną per kitą damušinėju, norėtųsi kažkokios trumpos ir tikslios santraukos ax.gif

Nemanau jog kazka naujo pasakysiu sia tema. Sportuojant reiktu vartoti daugiau baltymu (vistiena, jautiena, varske, zuvis, tunas, kiausinio baltymas ir t.t.), anglevandeniu (geriausia butu ryziai, grikiai), riebalu (is tos pacios zuvies, riesutu, augaliniu alieju). Reiketu vengti sociuju riebalu, tai yra kiaulienos, visokiu desru, riebiuju pieno produktu ir t.t. bei zinoma atsisakyti nekokybisku maisto produktu (traskuciai, spurgos, bandeles, saldainiai, sokoladai ir t.t.). Valgyti kuo daugiau darzoviu bei vaisiu. Metant svori labai tinka brokoliai. Is esmes, tai reiktu pasiskaiciuoti kiek ir kokiu maisto medziagu bei kaloriju reiktu suvartoti pagal jusu tikslus.
Na, o jei domina maisto derinimas, tai kitoje temoje "Atiros istorijos ikveptos", galite pasikonsultuoti su ten diskutuojanciomis merginomis. Jos tikrai daugiau nusimano nei as.
Atsakyti