Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... 18 namučiai

Sveikos,

QUOTE(Vicious Vici @ 2011 10 08, 15:16)
Laba diena,
atėjau nuverkti verysad.gif Turėsite atidirbti už mane dabar visos savaitę... Vakar dariausi tokią mažą kosmetiknę procedūrą ir verdiktas - savaitę nesportuoti, į galvą negali priplūsti kraujo verysad.gif Jetau, man čia trauma didžiausia. Sveika, gyva, o dėl kažkokio šūdelioko negaliu, jau įsivaizduoju kaip raumenys nyksta doh.gif  lotuliukas.gif

nu va,ištversi,kaip nors 4u.gif
kas per procedūra?

Įmečiau porą fotkių iš veselios albuman,nelb patinka man tokios,nes su tais makiažais ir šukuosenom nenatūralumas gaunas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2011 10 09, 15:41)
Įmečiau porą fotkių iš veselios albuman,nelb patinka man tokios,nes su tais makiažais ir šukuosenom nenatūralumas gaunas  blush2.gif

Labai graziai atrodai! 4u.gif Ir tikrai nepasakyciau, kad tiek sveri, gal tu auksta labai? ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gizzy @ 2011 10 09, 18:31)
Labai graziai atrodai!  4u.gif Ir tikrai nepasakyciau, kad tiek sveri, gal tu auksta labai?  ax.gif  blush2.gif

ačiū blush2.gif 172 ūgis,ne tokia ir aukšta......
Atsakyti
Spalio 7 prisidavimas http://public.fotki....s/spalio-7.html

Garbės pakyla ploja.gif oro_buckis.gif
first.gif Kutveliukas (-1 cm; -2 kg)
second.gif gizzy (-1 cm; -0,7 kg)
third.gif doviem (-1 cm)
maruša (-0,5 cm; -0,3 kg)

Gėdos stulpas nono.gif pomidorai2.gif
Delicious (+3 cm; +0,1 kg)
gagutee (+1 cm; +1,8 kg)
saulyte0925 (+0,3 kg)

Neprisidavėlens.gif
Tann (7)
cherie (2)
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,

vakar buvo super savaitgalis thumbup.gif Puikus oras, gera nuotaika ir turiningai praleistas laikas!
Vakar daug vaikščiojau, tiek greitai, tiek lėtai. Buvom Radailių dvare, išnaudojom Beta kuponą. Čia jau truputį gėda, nes prisivalgiau visokių užkadžių prie alaus ir išgėriau 250ml. nealkoholinio alaus blush2.gif Bet po to buvo iiilgas pasivaikščiojimas, o vakare ir intensyviai pasportavau, šiandien visa užpakaliuko raumenyną jaučiu biggrin.gif
Atsakyti
Šiandien padariau Jillian Michaels - Killer Buns & Thighs - Level 1

Ir pirmą kartą gyvenime nuo manęs prakaitas lašėjo.... net pirtis to nepadarydavo.

Gėda... ryt bandysiu pakartoti bigsmile.gif

Gal kas patars dar iš TurboFire, ten daug programėlių, kurioje nereikia jokio inventoriaus?

Šiuo metu nieko neturiu... tik kojas ir rankas. Ačiū. smile.gif
Atsakyti
Mo, labai graziai atrodai, kojos labai thumbup.gif

mano savaitgalis normalus, su trupuciu minuso. Siandien valanda su JM, pilvui, cardio ir truputis rankoms.
Atsakyti
Sveikos,

Vakar dienai BF 30 min ir BurnCircuit1 35 min, šiandienai Fire45+Stretch10. Bandau skaičiuot kalorijas, nevalgyt po 18 val. ir labai ribot suvartojamų saldumynų kiekį, gerti daug vandens (čia jau baigiu antrą dieną taip biggrin.gif - neleiskit man nukrypt nuo plano!!!). Reiktų dar lanką vėl įdarbint, neblogai sekdavos man su juo draugaut smile.gif
Atsakyti
Ko čia taip tylu? g.gif

QUOTE(Kristute97 @ 2011 10 10, 09:53)
ir išgėriau 250ml. nealkoholinio alaus 

tai čia baikė 4u.gif

QUOTE(saulyte0925 @ 2011 10 10, 16:56)
Mo, labai graziai atrodai, kojos labai  thumbup.gif

mano savaitgalis normalus, su trupuciu minuso. Siandien valanda su JM, pilvui, cardio ir truputis rankoms.

ačiū 4u.gif blush2.gif

QUOTE(Delicious @ 2011 10 10, 17:53)
Sveikos,

Vakar dienai BF 30 min ir BurnCircuit1 35 min, šiandienai Fire45+Stretch10. Bandau skaičiuot kalorijas, nevalgyt po 18 val. ir labai ribot suvartojamų saldumynų kiekį, gerti daug vandens (čia jau baigiu antrą dieną taip  biggrin.gif - neleiskit man nukrypt nuo plano!!!). Reiktų dar lanką vėl įdarbint, neblogai sekdavos man su juo draugaut  smile.gif

kiek kcal suvartoji?

labos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2011 10 10, 23:02)
kiek kcal suvartoji?

~1200 kcal
Atsakyti
QUOTE(Delicious @ 2011 10 11, 08:49)
~1200 kcal

oho,kiek mažai unsure.gif

Rytas nelabas 4u.gif wacko.gif
Atsakyti